50

Анонимен

преди 7 месеца

Този защо не си подава оставката след като едно се договаря с Полша, Унгария, Словакия и Румъния, а след 2 дни прави точно обратното?!?!?!!? Тотално се изложихме пред останалите държави, като последни кифладжии!!!

49

хляб

преди 7 месеца

хлябът в България е доста скъп

48

РОМИ

преди 7 месеца

всички трактори пред Министерския съвет победата е наша

47

Анонимен

преди 7 месеца

Долу предателите в НС и МС! До един. И никога в бъдещо управление не бива да взима участие нито едно ..., участвало някога в предателските партии - СДС, НДСВ, ПП, ДБ, ГРОБ, ДПС. Независимо как се е пребоядисало след това.

46

българин

преди 7 месеца

Този министър говори правилно и разумно.Очевидно е че е в час с проблемите и семейството му е сред българските производители.Но също така е видно че не разполага с реална власт да направи нещо повече или да отстои на 100% българските интереси.Защото то няма как хем да изпълним брюкселските простотии хем и ние да сме доволни.Защото по този начин Брюксел директно ни нарежда да спонсорираме Украйна.За да не се скараме с ЕС трябва да имаме силни политици като Орбан ама нашите са калпави..

45

100

преди 7 месеца

Направо да връщат техниката купена със субсидии и помощи, щом се отказват от техните решения.Евроатлантите изтрещяха. 1.65 Даже в Турция и Румъния няма такиви цени

44

Анонимен

преди 7 месеца

a няма, утре пак ще ти звъннат от Посолството и хоро ще заиграеш!

43

Анонимен

преди 7 месеца

Приказки и говорене само,и на края пак признава,че ще влезе Украинско Заразено зърно в България?! Няма да го допуснем,държавата чийто граждани сме,да ни трови със заразени Украинско зърно НА СИЛА!!! Вървете си с мир Предатели Българските интереси!!!Майната и на Украйна! И на самите ваз вече!!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Не изкривявайте толкова елементарно въпроси,обвинявайки хората, които желаят опазване интересите на БЪЛГАРИЯ в русофилство. Изтъркахте се, елементарни тRолове! Тук става въпрос само и единствено за защита на българския интерес! Знаете ли какво е това? Или от промитите ви мозъци освен грантове ичуждо посолство друго не можете да видите?!

41

Я да отчетем фактите

преди 7 месеца

Спряхме АЕЦ Белене. Спряхме Южен Поток. Дадохме си най-големия ТЕЦ на САЩ, а златото на Канада. Някакви, ужким от Харвард, искат да продадем остатъците от АЕЦ белене на Украйна, безмитен и безконтролен внос на ССП от там, искат промяна в конституцията, според която няма да можем да провеждаме референдум за прекратяване на неизгодни за нас договори, смяна на националния празник, домакинствата на спотовите пазари и какво ли още не, а тука някакъв празноглавец пише за демокрацията как работела...

40

Анонимен

преди 7 месеца

Общи и голи обещания, на които отдавна никой не вярва! Обезщетихте ли хората, чиито животни бяха избити без доказани налични заболявания? Когато ги обезщетите може и да ви се върже някой на поредните дебелашки и нагли лъжи! Слуги на чужди интереси! Марш в Украйна! Тук е България и когато имаме производство, спонсориран внос не е нужен. Или ако има такъв - да се плаща мито! Като по белия свят. А не както реши колониална Европа.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Копейките кандидатстват за трактори Беларус...

38

Анонимен

преди 7 месеца

Вътев ходи си на село да си правиш саламите стига говори небивалици вече на всички е ясно, че си предател и родоотстъпник, щом вече допусна да се вдигне забраната за внос. Ти си поставено лице в правителството от някое посолство и говориш каквото ти кажат от там.

37

хе хе хе

преди 7 месеца

Евроатлантите изтрещяха. Навсякъде им се привиждат русофили, с Майбаси или без Майбаси. Сигурно е от стреса пред тракторите. Спокойно бе, атланти, зърнарите не са тръгнали да ви бият, засега. Пазете си нервите, тепърва ще ви трябват:)

36

Д евроатлантика

преди 7 месеца

и ти си ощетен значително, но понеже при теб иде реч за умствено ощетяване, още не можеш да го усетиш

35

Анонимен

преди 7 месеца

Другари мутри, приберете си модерната техника от българските пътища, която получихте от ЕС, която Баце ви издейства.

34

Бъдете мъже !

преди 7 месеца

Аз не искам Зеленски да заповядва в Бг. какво да правим,както той си защитава държавата така и нашите политици трябва да бранят българския интерес,лошото е че виждам само слуги и родоотстъпници

33

Тандем

преди 7 месеца

всички наши продукти са на двойна цена, защото защитаваме националния интерес, нале..

32

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

Няма да има ощетени производители, ще има само ощетени бивши и настоящи ченгета които имат нетрудови доходи.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Кабинетът на акад. Николай Денков и г-жа Мария Габриел не спира и сега да отстоява националния ни интерес.И как по-точно, безмитния внос на украински продукти се вписва в националния ни интерес, ще споделите ли?