90

земеделци

преди 7 месеца

При тия субсидии и огромни облекчения за земеделците в България, защо ядем домати от Македония? Защо внасяме краставици? Тия със зърното въобще не ги коментирам. Тяхната наглост е легендарна. От Баце са я прихванали!

89

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко се унищожи, кооперации, напояване, плановост, животновъдство и растениевъдство, тютюнопроизводство и др. Няма евтини горива и газ и торове и др. Няма затворени цикли на производство, няма нищо от онова, което хранеше Бг, и изнасяше за цял свят качествени хранителни и промишлени стоки. А сега и внос на евтини продукти от Украйна и къде ли не. Дори фасулът, храната на бедните сега е около 10 лв, вносният е по евтин. Лук, чесън, доматите, краставиците, картофите и др, всичко е внос.:))

88

Анонимен

преди 7 месеца

Ако земеделците се продадат и съгласят на украински внос срещу компенсации, моментално губят подкрепата на народа. Мо-мен-тал-но.

87

Жиката

преди 7 месеца

В България има европейски модел на земеделие. Герб премахнаха тавана за арендувани декари.Беше 5000 декара.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Успокойте се малко , ако не е украйнското зърно сега хляба ви да е поне 10 евро . понеже тези с тракторите , който блокират пътищата ви искат да го продават тяхното на 3-на цена .... не виждам защо ги подкрепяте

85

Териториален

преди 7 месеца

Алоооо, пак се опитвате да всявате разделение между хората..... Демонични изчадия....

84

Никой

преди 7 месеца

Кви земеделци са тия. Те са чиста проба земевладелци които се чудят кой последен модел кола да си купят. 300 човека в България владеят земите. Всичко друго им бачка за без пари, а с техните лобита в парламента им изкупуваме зърното мега скъпо. С украинската пшеница ще намалим инфлацията или поне ще я потушим.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Тези не са ,,производителите,, Трактористите които наемат тези са производителите а те са арендаторите посредници. Производителите няма да пострадат а арендаторите ще си купят една вила по малко .

82

Краставичар

преди 7 месеца

Искам забрана за внос на краставици. На стар краставичар краставици ще продават.

81

Мръсни зърнари!

преди 7 месеца

Заради блокадата на зърнарите: Жена загина при катастрофа край Мездра!

80

Анонимен

преди 7 месеца

Ненавиждам сглобката, но на черното бяло не мога да кажа и уважавам Вътев. Човека няколко пъти отказа вноса на заразено жито, ама заплаши ха ли го, натиснах ли го не знам и накрая се поддаде.... Човека осъзнава каква глупост и национално предателство и се извършва в момента, ама нищо не зависи от него иначе казано *квото нареди пАсолството*.....

79

Анонимен

преди 7 месеца

Ей недоносеняци, нали зърното по писъците на Зеленюгата беше за Африка? Ние гладна африка ли сме?

78

Да кажем пак

преди 7 месеца

На нашите - гледайте какво правят гърците.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Рудо гела ми го казА: кЪ тъй се врътна на 180> И кой му вЕрва на тоя.

76

Вътев каза

преди 7 месеца

Нашата продукция, произведена тук в България по всички европейски стандарти е застрашена от дъмпинг. ОБАЧЕ Солидарността ни с Украйна е очевидна, продължава и няма да спре", подчертава още министърът.>>> ОСТАВКА!

75

aa

преди 7 месеца

и ся кво викате изпуснахте комисионните а? аууууу ужас страшен. Страх лозе пази. а акто гледаме толко ви е дермана, два трактора и сте приключени

74

Анонимен

преди 7 месеца

Но ще допуснеш хората да бъдат тровени с радиоактивни и отровни храни,нали подлого.Оставка предатели и родоотстъпници

73

Вътев каза

преди 7 месеца

България е на стъпка от приемането в Шенгенското пространство и Еврозоната там, където е привлекателно за много емигранти, включително и наши сънародници>>> Очаква да ИМИГРИРАМЕ ли? ОСТАВКА!

72

ТОЯ НИ БАЛА*МОСВА

преди 7 месеца

Нямало да допусне .................... ТИНТИРИ - МИНТИРИ Защото не могат да бъдат удовлетворени едновременно интересите на земеделци, преработватели, потребители, че и на Украйна просто защото са РАЗНОПОСОЧНИ !!! Още повече, че е заинтересована страна! Бил е в периода от 1993 2023 г. съсобственик и управител на месопреработвателно предприятие Тандем - В ООД, гр. София.

71

Вътев каза

преди 7 месеца

Солидарността ни с Украйна е очевидна, продължава и няма да спре", >>> ОСТАВКА!