86

Анонимен

преди 9 месеца

От любопитсво погледнах какви са цените за нощувка в станцията на ВКС за работещите в съдебната система. 10 лв нощувка. Та за за избраните и привилегированите двойка кебапчета с бира сигурно ще 2-3 лв макс. Депутатите не са качили информация за почивни бази и цени на страницата си.

85

Анонимен

преди 9 месеца

До Обикновен човек На Мусала е прохлада. И 1 бурганче домашна ютеница в раницата стига.

84

Вярващ

преди 9 месеца

Той сподели, че се строят нови и нови хотели. . . . Докато съседа ти може да отпива от твоето кафе! Успех!

83

Обикновен човек

преди 9 месеца

Аз си ходя и на море и на планина.В България има цени и заведения за всеки джоб и вкус.Кеф и свобода!

82

Кон

преди 9 месеца

Истина ли е написаното? То излиза без пари - дали не е рекламна статия?

81

Анонимен

преди 9 месеца

До Димо Пък там на мидените ферми кви миди има. Много ги обичам.

80

Анонимен

преди 9 месеца

До Бай Дрън Знайш ли колко е бирата на летището в Доха? 20Е кенчето 330мл. Аллах не дава ако е по-евтино.

79

Димо

преди 9 месеца

Отивам си с кемпера на Дуранкулак и Шабла, ще мина и през Тюленово и Камен бряг, а тарикатите да дават пари на мутрите на Слънчака! Аз нали съм по-беден, ще бъда цял месец на морето - барбекю, биричка, красиви изгреви и залези, добри приятели и забавления! Това е почивката, а не фалшив алкохол и чалга!

78

морски

преди 9 месеца

Сезона си върви към своя край. Местните спечелихме нЕкой лев. Дошлите за лесни и бързи пари ......... супата. Догодина да наемат обекти със още по-висок наем. Мнооого пари ще направят. Идват кметските избори, а там (донякъде) ще се пренаредят нещата по брега.

77

Бай Дрън

преди 9 месеца

Абе още преди 20 години бира в Австрийски замък бе 15 лева наши пари.Има да ги гоним австрийците още десетилетие поне. Аз по морето ги разбирам. И а инвестиции, големи наеми, трябва да се плащат и добри заплати на келнери, готвачи...който не му харесва, навсякъде има Билла, Каифланд, Лидъл...може да си вземе бира за два лева.

76

Анонимен

преди 9 месеца

До до 31 - Не знам, зщао искаш да се отърваш от хора (и какво точно значи това), но не мися, че дадените сцени са нещо точно лошо ...

75

Анонимен

преди 9 месеца

От мене ПАС!

74

до 31

преди 9 месеца

Затова не може да отлепим от такива носталгици като тебе по утопията - билетче 4 ст. кифла от 5 ст. бира от 22 ст., почивка на бунгало в Ахтопол и т.н.

73

до 31

преди 9 месеца

Затова не можем да отлепим от такива носталгици като тебе пленени от утопията, които искат билетче за трамвай по 4 ст., боза от 6 ст., кифла от 5 ст., безплатни жени и кво ли не...

72

бре

преди 9 месеца

в приморско е в пъти по-евтино от софия

71

Българин

преди 9 месеца

Не мога да кажа, че морето ни е скъпо. В София като отида на обикновен ресторант плащам пак толкова, че и повече. Има и скъпи ресторанти по морето, които могат да ти одерат кожата, но в крайна сметка всеки сяда и си преценя. Иначе като качество на обслужване .. има какво да се желае. Основно работят буквално деца по заведенията и украинци.

70

Анонимен

преди 9 месеца

До пияница мистик - Ох, попринцип си ми много противен с поведението си, но като си прави, си прав. Познавам няколко от Chefs и на Англеов изпълнеията - тея хора си мислят, че са рок звезди и не режат бонфилета, ами провеждат сърдечна хирургия ....

69

пияница мистик

преди 9 месеца

Ами че то без пари бе на това наше море. То в София в Street Chefs дето ти го правят в каравана 300гр. бургер с 330ml Кока Кола ти е 27,30 лв :)))))))

68

Анонимен

преди 9 месеца

В Гърция не е по-евтино, но е по-качествено! Няма как да се сравняват цените на Слънчев бряг с цените в някое гръцко село, в което старци играят табла и пият ципуро! Цените на Слънчев бряг може да се сравняват с цените на Миконос и Закинтос!

67

за 9 фантонил и раис

преди 9 месеца

ки газец, тревка бонус . оч на плаж и очила в джоб