106

В Приморско

преди 8 месеца

Де що има ***, всичко е в Приморско.И се бута и се ръга, гледа все да е отпред.И вървят в редица като на село из ливадите.Боже, голяма простотия.А украинците вече се мислят за местни и не можеш да си напазаруваш от тях.Нагли, нахални и брутални. Докога бе, Боже?

105

Тук

преди 8 месеца

Тук на нашето море много е добре.Малко духа и чадърите скъпи, ама е добре. Тя водата студена, ама за какво ни е вода.Бира да има и ляб.Абе, важното е да сме живи и здрави.Който има пари си угажда, който няма гледа.

104

Анатоли

преди 8 месеца

Мога без море мога и без кебапче но без бира НЕ!

103

хах

преди 8 месеца

Само да кажа, че тази година съм 3 пъти в Италия, два пъти в Гърция, два пъти в България. И в Израел, където наистина е скъпичко.

102

хах

преди 8 месеца

Не сравняваме цени с ниско качество. Апартамент под 100евра в гърция не можеш да вземеш в гърция август. Салатата ти е 20-на лв, октоподче, с което аз не се наяждам - 35 лв, ципура 35лв, пиене, хляб и отиваш на 30 евра на човек за обяд. И 30е вечер са 60 евро, 120лв на човек. Двама - 240лв и нощувка 200 - 440лв. И на плажа фрапета станаха 450лв (средно) за двама на ден с нормално ядене и хубав апартамент на ДЕН.Другото е мизерия и готвене.В Несебър можеш и да се впишете наполовина.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Много ми е интересно как сравнявате цени на почивка с много ниско качество в България, с цени на почивка с нормално качество в други държави?! Аз като избирам къде ще ходя на почивка избирам според качеството, а цените са на заден план.

100

хах до 99

преди 8 месеца

И аз ходя по Гърция, добре е , но реално плащам х 3 в сравнение с България.Иначе сега погледнах - 450лв за 3 дни със закуска на Наксос. Но... До Атина са 1000км + такси. Доста път ми е. Освен това има и ферибот.

99

Анонимен

преди 8 месеца

За последните 10 години съм почивал 4 пъти в Испания, 3 пъти в Италия и по един път на Карибите, ЮАР и Гърция. Какво Бетономорие, какви 11 лева?!?!?!

98

Обикновен човек

преди 8 месеца

А нас нормалните хора какво ни интересува цените по Мутроморието?! Нормалните хора от поне 15-20 години, почиваме в чужбина

97

Анонимен

преди 8 месеца

100

96

94 плевните

преди 8 месеца

Сладур, миналата година бях на Наксос, един от Цикладите. Нощувките ми излязоха средно около $48 на вечер, в голяма, хубава и удобна стая, в изключително уютно семейно хотелче, на 2 линия. Първа не ми и трябва, поради шума. Вярно, беше началото на септември, но юли & август са прекалено горещи в Гърция така или иначе. Най-скъпите и единствени! чадъри на 1 линия бяха 30 евро. Бях там веднъж, но не е задължително. На любимото ми място- 10 евро консумация. Без резервации, без глупости при напускане

95

Това "явление&q

преди 8 месеца

кебапчета с гарнитура, не съществува дори по бургаския плаж, камо ли по по-скъпите места или където гнусна барака с отвратителен персонал е единственото място за хапване. Да, кебапчета по 2-2,50 могат да се намерят, но като сложиш отделно салата и/или картофи, сметката отива към 20 лв, че и нагоре, дори в най-скапаното капанче, да не говорим че свястна гарнитура, като зеленчуци на грил, например, няма почти никъде, а ако случайно има, ще са тиквички и моркови и най-често не стават за ядене.

94

Един Българин

преди 8 месеца

До НЕ А при Цеко ходиш ли? Не че нещо ама в Банско друго освен мутри няма. Иначе и аз обичам планините, но гледам да ходя в къщи за гости, а не при мутробетона. Лошото е е за ски е сложно без мутри. Я на Ковачки , яна Цеко ще попаднеш...не че Цветелина не ни прецака м.г. с безумното прекратяване на сезона в най-големия сняг за целия сезон... Всяка година Пампорово работи за англичаните и като мине 22ри март са на умирачка дори и да има сняг (като тази).Драганов,държавата трябва да има контрол!

93

ДаКастрирамеЛиПаси

преди 8 месеца

Много скоро ще се наскачате,ваш...мама!"Кой не скача е червен."Помните ли!?

92

Анонимен

преди 8 месеца

тоя е "мечтател безумен образ невъзможен", шо ми го давате...

91

хах

преди 8 месеца

Идвам от Несебър. Апартамент на главната в Несебър - 80лв, със закуска.Обяд на главната 6,50лв основно ястие. Миди с ориз - 7лв. 40 евра нощувка в гръцко август ще намерите,ама в някоя плевня. И за 3 евро основно...

90

хах

преди 8 месеца

Това са 5 евра За 5 евра у гърция ще ви дадът половин салата.

89

Анонимен

преди 8 месеца

България става само за руски сателит и за нищо друго!

88

Хахахаххаа

преди 8 месеца

Оня с 600-те лева за 4 пържоли и той сигурно е повярвал на тая статия за 11 кинта бира скара, ако може да чете изобщо разбира се... Един чадър с 2 шезлонга е 40 лева, а паркинга в НЕсебър за плажа стига до 50 лева на ден. 90 лева съм назад преди да му стигна на тоя двете кебапчета за 10 лева... Евтиния...

87

Анонимен

преди 8 месеца

Бетономорието отдавна съм го занулил! Там няма как да си починеш, а 1000% е сигурно , че ще бъдеш ограбен!