60

Анонимен

преди 11 месеца

Ние нямаме нормална икономика ако не купуваш те ще дигнат още повече цената че да си покрият загобите

59

Един

преди 11 месеца

Доста храна се внася от Турция и Сърбия. Не знам как я отчитат. Аз от известно време ям турски яйца и млечни продукти - цените са 10-30-% по-ниски

58

Анонимен

преди 11 месеца

Ами не бива да затлъстявате! Ще работите, тичате и спортувате само на най-необходимото, което ще ви даде здрав дух в здраво тяло за дълги години! Откажете цигарите, ракията, салама, месото, кашкавала, шоколада, и маслото и ще можете да сте работоспособни до навършване на пенсионна възраст, колкото и да са я определили.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Може да купуваме все по-малко храна ако измиpаме. А, чакай, то имаше такъв план...

56

пфу

преди 11 месеца

До Благодаря, Кауфланд еми аз пазарувам от Кауфланд, защото в магазинчето отсреща кис.ляко гони 3лв...хляб - пълнозърнест, колбаси не ям почти.., не ми трябва да пътувам до Одрин, за да се лиша от някои храни...

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ами аз също нямалих покупките от немските вериги (сега е българска верига ми е по евтино). Въпроса е принципен, а и без това тази храна е ***.

54

селянин

преди 11 месеца

цената на стоките и услугите не се подчинява на пазарната икономика която при нас нито е пазарна нито е икономика пример бивша моя фирма бивш шеф ми вика нямам работници а я му викам пробвал ли си да даваш по висока заплата а той горкио повеке от мин не давам 540 лв а я абре ти проверил ли ся колко е минималката хи хи хи

53

Работодател

преди 11 месеца

Много съм загрижен за ниската цена на стоката на пазара на труда, стах ме е, че ако падне още, ще ми работят без пари и ще ям дебелия, ох, много ме е страх.

52

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС е добре, летищата са пълни.

51

до 32 работодател

преди 11 месеца

Когато падне стойността на труда , тогава ще го ядете дебелия.Тя и без друго е най- ниска в ЕС.

50

Благодаря, Кауфланд

преди 11 месеца

Благодаря на българските големи вериги магазини и прекупвачи. Високите цени ме накараха да се замисля и от времето на спекулата с олиото живея здравословно. Не купувам хляб, захарни изделия и преработено месо (колбаси). На всеки две седмици пътувам до Одрин, откъдето си набавям всичко необходимо на цена много по-ниска от тукашната. От спестените пари за 4-5 месеца си купих колело. Вече съм 80 кг., а бях 110.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Вдигайте.. редно е страните да са равнопоставени. Някои нямат наяждане от алчност и другите трябва да не се наяждат, ама от бедност. Новия ви стар фиансов министър има визия за бедните и тя е да го ...

48

Потребител

преди 11 месеца

Заведенията пълни, хотелите пълни, по пътищата задръстване от коли, границите задръстени, черешите се купуват на 10-12 лева, значи може още. Още може, защо да намаляват цените?!

47

Русия

преди 11 месеца

30 гудини БАНАНИ и управление на ПОСОЛСТВОТО

46

баба мара

преди 11 месеца

кои ще идва в българия при тази бюрокрация всичко било електронно а защо се чакатс месеци и години разни разрешителни

45

Ха ха

преди 11 месеца

ние може да вдигаме цените колкото искаме, защото хората няма да спрат да ядат ...

44

Не бойте се деца...

преди 11 месеца

за утрешния ден, днешния бедня - утре е гoлтaк.

43

Дали бе

преди 11 месеца

Какъв е тоя *** икономист, инфлацията щяла да падне, че потреблението щяло да падне. Инфлацията пада като се намали печатането на пари, а ЕЦБ до колкото видях са напечатали 1,5 ТРИЛИОНА и имат планове за още 500 милиарда до края на 2023. Инфлацията тепърва идва, ако имате възможност си купете храна за 3-4 месеца напред, питейна вода и си вземете малко злато + сребро.

42

Не бойте се деца...

преди 11 месеца

за утрешния ден, бедняци на Европа, за вас е отредено.

41

Баба Пенка

преди 11 месеца

До радомир..Добре че продадох диамантите и ке отказах от лятната почивка на Бахамите! Иначе ще трябваше да пестя от храна!!