254

Очакване

преди 11 месеца

Надяваме се "всички ценни хора " за Тагарев да грабнат пушките и да се отправят за украинския фронт , за да докажат колко големи евроатлантици са ! Хайде, Тагарев , връчвай повиквателните на "ценните си хора" ! Чакаме да видим !

253

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото повече хора, толкова повече пушечно месо за източния фланг? Много са му важни! Ще изпълни квотата?

252

Подкрепа за Тагарев

преди 11 месеца

Тагарев изрази много ясно позицията на голяма част от българите относно войната в Украйна.Той подчерта пълен съпорт за Зеленски.Сега българските оръжия ще влязат в употреба срещу агресора Русия! В рамките на НАТО при решение на алианса,български войски ще вземат участие на Източния фронт! На нашата територия ще бъде развърнат войскови потенциал,способен да неутрализира флота на Путин! За първи път България ще бъде на правилната страна и нашата армия победоносно ще дефилира на площад Масква!

251

Тоя ще го отнесе

преди 11 месеца

Първи,Народът няма да прости

250

Анонимен

преди 11 месеца

Този ще прави хекатомба от българския народ, да знаете. Вижте му очите, като на демон са.

249

МайцеПродавец

преди 11 месеца

България най-после пак има евро-атлантическо правитеслтво..... Всички държави имат национално правителство. Само протекторатите имат наместници (чужди посолства) които ръководят. Та така драги ми МайцеПродавец или имаш Българско Правителство и държава или живееш в подопечна територия...

248

Анонимен

преди 11 месеца

Ориентация на правителството - крадене на воля. Ако може поне 4 години. Щом и ДПС го подкрепя, ще има нови порции - по-тлъсти от предишните. Са Доган може и рафинерия да си купи. Нали е енергиен експерт.

247

Тагадък Тагадък

преди 11 месеца

Скоро Русия ще поздрави лично ТаГАДев с песента ,,Кала***ников Много ми е интересно колко ще го търпи да мърси този свят!

246

Анонимен

преди 11 месеца

Този Тагарев,никога няма да остарее!

245

Анонимен

преди 11 месеца

Тука обратния третополов не спря да си пълни устата с еякулацията на хомосексуалната партия.

244

Анонимен

преди 11 месеца

Подкрепа за ПП ДБ! --- Разбира се... Та ПП-ДБ са в коалиция с ГЕРБ-СДС и ДПС. Делян Пеевски е гласувал за тех, как нема да получат подкрепа.... Ристо ще прави нова конституция с Делян ... това е.... Разбира се че ще получат 110% подкрепа от населението .... хахаахахахха

243

Анонимен

преди 11 месеца

България най-после пак има евро-атлантическо правитеслтво с твърда про-западна ориентация . И поклонниите на Джуджан почнаха да кви-чат като на зако-ление :)

242

Кравар

преди 11 месеца

до Генчо - 369 -- ела си я вземи , ако ти стиска .

241

Тагарев е

преди 11 месеца

Най правилният избор за военен министър.Подкрепа за ПП ДБ!

240

Дзивко

преди 11 месеца

Е те тоя беше дежурен по студио през ден, тоя ако може всичко ще даде на Украйна, барабар с екипажите, Тагарев е много ясен знак, че посолството ни назначава министри

239

Анонимен

преди 11 месеца

Всички, които се пишат за военни експерти, би трябвало са са участвали във военни действия, в реални военни операции. Не да са кабинетни плъхове. Идеално става ясно, че Тагарев е от типа на хората без чувствителност кън страданието, което е дефинирано като болест, умствена болест. Не е единственоят с подобно отклонение, издигнал се в обществото.

238

Анонимен

преди 11 месеца

Роднина, милиционер, роднина, милиционер

237

Анонимен

преди 11 месеца

Е вярно трябва ти пушено месо за фронта. Ама си помисли че тия момчета може да обърнат автоматите и обратно.

236

Анонимен

преди 11 месеца

- Казвате ,че владеете английски? Използвайте в изречение думата dignity. Да, разбира се: " Дигнити ми заплатата." Хората са важни, ама ги няма.....некомплекта е страшен.

235

ВПН-Трола

преди 11 месеца

Мачкай сибирските вар-вари ! -- Кво са ти направили Германците ... Варварите са германско племе идващо от севера, не знам дали чак от сибир да са се домъкнали но дори и от там да са, кво ти пречат???