274

Анонимен

преди 11 месеца

Сега всички негласуващи да си посипят главата с пепел и да бягат на фронта.Заради тях един вагон майкопродавци взеха властта.Също така и заради гламарите,клъвнали като каракуди на голата кукичка на ПП-шарлатаните.За чугунените фенове на Боко не говоря.Те са като електората на ДПС.

273

Анонимен

преди 11 месеца

60 % негласували на практика са гласоподаватели на превратаджиите.

272

Анонимен

преди 11 месеца

До повече няма да гласувам... Ето защо стигнахме до тук. Заради негласуване.

271

Анонимен

преди 11 месеца

От колко до колко години ?

270

Анонимен

преди 11 месеца

То разбира се за военнолюбците всеки човек е важен защото е пушечно месо.

269

Анонимен

преди 11 месеца

Хубавото е че фашиските трролове често имат имена защото по тях им се плаща. Например айронафта украинеца летящия холандец леопарда и други.

268

Анонимен

преди 11 месеца

От къде идва името на този човек и защо закона допуска да им имена които нямат логика.

267

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам слушахте ли изказванията на лицата които подкрепиха преврата. Те бяха мракобесни. Върнахме се точно сто години назад. Деветоюнския преврат 1923та година. Постепенно партиите са забранени за двайсе години. После 45 социализъм и 33 г. мутренски неолиберализъм. Днес вече фашизъм. Логично.

266

Анонимен

преди 11 месеца

Или народа е манипулиран или вота е фалшифициран или и двете , но фашизма се върна. След 33 г. демокрация отново фашизъм другото лице на комунизъм.

265

Анонимен

преди 11 месеца

Повече няма да глсувам! Гласувах за ПП,получих ГЕРБ! Гласувах за коалицията ПП-ДБ ,а насреща ми се хили Дебелян Беевски! До тук бях!

264

Анонимен

преди 11 месеца

Написах си мнение за изборите и за правителството и неговите гласоподавателите на фашиските партии. За лицето от заглавието няма да пиша защото то не заслужава. Щом гласувате така заминавайте на фронта !

263

Анонимен

преди 11 месеца

Гласоподавателите да си отговорят за кого и за кого гласуват включително гласоподавателите на партията която не участва в гласуването което е дори по лошо от това да подкрепиш е да излезеш да се скриеш да нямаш сили да кажеш не , предателско е.

262

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност избора на това правителство стана възможен по две причини. Или българския марод е избрал фашиските предателски партии или изборите са фалшифицирани или и двете.

261

Ришельо

преди 11 месеца

Този се е клел във вярност на САЩ,не на България. Той следва доктрината на Дядо Джо Дъртия Пам Перс,за изнесения фланг на НАТО за здържане на Русия!Демек Тагарката ще ни хвърли в огъня,а дядо Дън ще ни подкрепя къде,разбира се отзад!А когато кравата е зад гърба ти,нищо добро не чакай! Ще те забремени и захвърли,както го направиханавсякъде по света,последно в Афганистан

260

Анонимен

преди 11 месеца

архи национален предател и да го заплюеш не заслужава само бой

259

до 396

преди 11 месеца

Да ,ама за сметка на ръста има други приимущества.Например очите му са като на жаба,изцъклени,едното гледа на ляво,другото нагоре! Така хем ще следи подчинените си ,хем ще следи за път на отстъплението! Хахахахахахаааааааа

258

Войник

преди 11 месеца

Как така прескочиха льо Женерал Гном ??? Та единствения генерал-клоун в България трябваше да стане министър на войната ! Той и на фронта да отиде, няма да може да излезе от окопа - окопите са дълбоки, а Гном не може толкова да скача. Отделно няма толкова акъл !

257

до 392

преди 11 месеца

За такива предатели на българската армия,закона предвижда до 5 години затвор! Там ще пожелаеш доброволно да отидеш на фронта,повярвай ми!

256

Фашага

преди 11 месеца

Ще те оправят скоро

255

Истински ЛИДЕР

преди 11 месеца

В лицето на т.Тагарев България случи на министър. Честен и верен евроатлантик,готов да даде всичко за демокрацията и свободата! Под негово ръководство българската армия ще достигне нов връх в развитието си! Уверен съм в това и съм готов лично да застана под знамето на НАТО ,ако бъда призован ! Всички българи като един трябва да защитим евроатлантизма с цената на всичко!