334

Тагарев казва ясно

преди 8 месеца

"Трябва да направим това, което е необходимо, както за да укрепим нашите отбранителни способности, така и да окажем помощ на Украйна, за да може тя да продължи контраофанзивата" т е. да пращаме пушечно месо, щото на тях това им е необходимо. А контрата не е тръгвала щото свърши преди да почне и сега ако има последен напън с него ще заминат и последните резерви. Тагарев е предател и е за бесилката.

333

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя одъртял и вероятно изкуфял старец е по-скоро украинец,отколкото бългрин. Само че остава по душа и нрав българин, кичещият се с научна титла миниЗДър. Тоя да тръгне да се бие или да предвожда батальон или полк -никога! Другите,демек простите, да отидат да се бият, а тоя ще лае от трибуната на НС и по медиите, жалък бивш комуниЗД!

332

Анонимен

преди 9 месеца

"Според него игурност ще имаме, когато и последният окупатор напусне Украйна" -- нашата сигурност не зависи от окупатори или освободители на украйна -- това е национален предател и крадец -- мястото му е в затвора, кога най-после ще почнат да ги прибират ? Може и психически да не е в ред човечето, никой не ги проверява преди да станат министри.

331

ББ

преди 10 месеца

До Катодрогата и спирта с който ви тъпчат от мАсква---убива,изрожденецо непросветен,продаващ Българите за...копайки,"джуджето" е гАспадаря на когото се краняш и в чиято полда манипулираш Българите!Българите задължително трябва да започнат да пребиват изрожденците където и да ги срещнат!!!

330

Анонимен

преди 10 месеца

тоя говори сякаш са го избрали да защитава украинските интереси.

329

Анонимен

преди 10 месеца

Извърши се фашистки преврат. Време е за контрапреврат.

328

Анонимен

преди 10 месеца

Не смей да си помислиш за мобилизация. Жална ти майка.

327

Анонимен

преди 10 месеца

353,Поддръжници на Украйна?! Къде ги видя тия?! Много ясно, че бг младежите няма да идат да умират за интересите на краварите в Украйна. Ние нямаме работа да се мешаме в чужда война,която не ни засяга!

326

МЪКА И СМЕХ

преди 10 месеца

А турският окупатор трябва ли да напусне Сирия, Кипър или Ирак или няма проблем? Или с окупацията повишава сигурността ни?

325

Анонимен

преди 10 месеца

Така е, но ние помним че ти основно съкрати армията и я направи един стадион хора. Така че кои хора са важни за теб, тия, които не са български граждани а командват тн реформи отвън...обаче сега армията току виж потрябвала ама я нямаааа...

324

Анонимен

преди 10 месеца

Проф. Витанов: Размахват се мечове във властта, а до часове ще има сватба, изгодна за 5 човека ВИДЕОЗад сцената на българската политика, където започва кукленото шоу, има даймио-господари с кръвясали очи, които размахват мечове София, България 06 Юни 2023, 11:40 43182 прочита 24 коментара Автор: БЛИЦ

323

от витанов

преди 10 месеца

А у нас състоянието на нещата се вижда и от автобуса. Пътувам вчера, а двама младежи зад мен не ме виждат и си говорят, какво ще правят, ако решат да ги пратят на фронта. И двамата единодушно стигнаха до заключението, че трябва да бягат от държавата и че няма за какво да ходят на война.Е, ами това е положението. То говори много. От дивана сме яростни поддържници на Украйна, готови сме да шкембепльоскаме на жълтите павета, но като опре ножът до шията беж, беж и дим да ни няма.

322

цитат

преди 10 месеца

от професор ВитановАматьорщината е голяма. Интересно, фактчекерчетата дали ще обявят за фейк нюз това, че за да избегне мобилизация, един млад украинец се ожени за баба си. Това показва истинското състояние на нещата.

321

До 340

преди 10 месеца

А знаеш ли що е това ЩОВС щом питаш? Ако не знаеш няма смисъл да ти отговарям.

320

Анонимен

преди 10 месеца

На загиналите от двата батальона в Ирак още родните капиталисти-потриоти по Ботев душа дават за свобода ала не свойта душа братя а душата на народа...Държавата която осигурява убежище на Брендо, а ги търсят и Румъния и Италия... днес чак го арестували

319

Анонимен

преди 10 месеца

важността на приноса на България и на нейната армия в осигуряването на сигурност и стабилностНе му е ясно,че нямаме армия определено.

318

Анонимен

преди 10 месеца

Помощ за Украйна, за да освободи териториите си и да спре кръвавата Война, която дойде от блатата. русия да се свие и да си пъшка върху водката

317

Анонимен

преди 10 месеца

Горките руснаци дадоха хляб на половин Европа сега да ги убива. Кой учил в Москва кой вземал комисионни евтин газ и технологии самолети и ракети и сега поне да си налегнат парцалите а те тръгнали да убиват Русия.

316

Сержант

преди 10 месеца

Граждански контрол. Оха. Искам да присъствам на изпитите на военните по каквото и да е, особенно по физическа подготовка. За АПЗтата нищо не казва. Ще ги държим ли още, че смучат като кърлежи от държавата.

315

Анонимен

преди 10 месеца

Не само за тагарчук се отнася и за борисчук. ...Но се надявам че има възмездие и никой не може да избяга от кармата .