85

Анонимен

преди 11 месеца

Безработицата в Русия е на рекордно ниско ниво - 3.3%, практически това означава, че няма безработица.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм нито за едните, нито за другите. Ама тая пропаганда вече е смешна. Всяка нощ се събуждала в 3 часа?!! Те по разписание стрелят само в 3 часа сутринта. Дроновете не могат в 4.45 да летят? "Ако е дрон, може би имате няколко часа." Физика за 7-ми клас. Звукът се разпространява с 343 м/с. Чула е дрона и има няколко часа? Това как да го разбирам? Това са някакви безумни измислици. А пък да не става дума, че тия дронове не са с двигател от трактор и са безшумни. Нали за това са проектирани?!?

83

Анонимен

преди 11 месеца

За 1 година икономиката на ЕС се е свила близо с 10%. Зимата беше топла, но изпразни касите. Гражданите на ЕС загубиха над 10% от стандарта си на живот. През последните месеци инфлацята в някои страни от ЕС надхвърли 30%. Но пак се живее, богати са още, може още. А следващата зима? А следващата година колко ще загубят, с колко ще обеднеят? А по-следващата? Вече няма да е 10%, стандарта на живот ще се срине. А Русия не бърза за никъде.

82

Анонимен

преди 11 месеца

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо населението на ЕС.

81

3600

преди 11 месеца

са всичко жертвите на контранастъплението което започна преди 3 дни. Защо сега всички мълчат за контранастъплението, а преди постоянно говореха за него.

80

Анонимен

преди 11 месеца

Руската армия ще унищожи обучените от НАТО войници на ВСУ по време на контранастъплението, заяви бившият офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър в Redacted. "Украинците дори няма да успеят да пробият руската отбранителна линия, те ще бъдат убити, преди да стигнат до там. От тях няма да остане нищо". тЕ не получават подходяща подготовка във военните бази на НАТО, тъй като нямат достатъчно време. Просто "запълват дупкат" във ВСУ десетките хиляди загуби при Артьомовск, но няма да са достатъчно подготвени за успешно нападение.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Никой няма да напада България, ако се стигне до конфликт България ще изчезне буквално за секунди без нито един руски войник да я напада.

78

Анонимен

преди 11 месеца

Аз тука отдавна съм казал, че Русия загуби, а Украйна спечели, аз това отдаван съм го казал бе, ама пpocтите копейкаджии от възраждание не могат да го разберат това нещо, аз отдавна съм го казал това нещо тука.

77

Бгг

преди 11 месеца

Честити евроатлантическа демокрация и Майдан на укрите. Е, скъпо плащате за тях но така и не разбрахте, че ви ползват за реализация на чужди интереси. Ще се сетите ама ще сте малко.

76

Космонавт

преди 11 месеца

До 105 Естествено е, че не можеш да разбереш защо украинците пазят земята си, все пак си русофил. Ако руските мародери нападнат България, ще бягаш по долни *** към тях с рози в ръка. Може да си вземеш и ваксата за лъскане на кубинки, ако не налетиш на онези с гумените ботуши и чехлите от 2лв.

75

Хххх

преди 11 месеца

До 107 Поне едно 5-6млн са емигрирали на Запад и няма да се върнат...т.е. населението им намаля поне с 15мнл...икономика нулева , остатъка разпродадена на Америка ...не е много светло украинското бъдеще...

74

вие сте народ от

преди 11 месеца

ИДДИОТИ !!! за жалост и Българското овче стадо тръгна по вашия път

73

Хххх

преди 11 месеца

Светкавични ремонти.....мухахахаха....абе смешници.....да ви тряснат една ракета директно върху електоцентралата пък Вие си правете светкавични ремонти...не са ВИ бомбрдирали както требе затова се праите на ербапи..Сега разбирате как са се чувствали в Донбас и Луганск 8г...

72

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна загуби 20% от територията си. 10 милиона от населението и станаха руснаци.

71

Космонавт

преди 11 месеца

До 103 Украйна чака настъплението на Русия 8 години. Когато им кеф - тогава. Важното е да е успешно :)) За хилядите жертви които си писал и унищожената бронирана техника, спокойно може да се връщаш към СМИ на Русия, там всичко е цветя и рози и руснаците побеждават целя свят с едно щракване на пръстите.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Видях и как са се окопали в окопите с дървени греди.Но един от тях каза че от свръх звуковите ракети само късмет може да ги спаси.Единият от тях каза че е раняван,излекуван и пак е на фронта а други изобщо не са се сражавали а получават заплати.Каза още,че от цялата им рота едва трима четирима са останали а попълнението било наполовина и сложи пръст пред покритото си лице.А от погледа и от жеста на друг се разбра,че има неща за които не трябва да се говори.Не мога да ги разбера,честно казано.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Видях и как са се окопали в окопите с дървени греди.Но един от тях каза че от свръх звуковите ракети само късмет може да ги спаси.Единият от тях каза че е раняван,излекуван и пак е на фронта а други изобщо не са се сражавали а получават заплати.Каза още,че от цялата им рита едва трима четирима са останали попълнени ето било наполовина и сложи пръст пред покритото си лице.А от погледа и от жеста на друг се разбра,че има неща за които не трябва да се говори.Не мога да ги разбера,честно казано.

68

контранастъплението?

преди 11 месеца

A какво става с контранатъплението, надуха ни главата с това контранастъпление от половин година говорят, а сега когато от 3 дни вече започна - никакви новини. 5 бригади контранасъпиха през последните 3 дни. Близо 2 хиляди жертви от които 79 чужденци, 28 танка от които 8 леопарда, стотици единици друга бронирана техника? Защо свободните демократични медии мълчат като тeмepyти за така чаканото контранастъпление.

67

Космонавт

преди 11 месеца

До 93 Ти мислиш така, аз мисля, че фашистите са в Кремъл. Времето ще покаже. Малко по пълноводна река няма да спаси руската армия от форсиране, бясното хвърляне на ракети по цивилни няма да спаси Русия. Тази война не може да бъде спечелена от Русия, защото САЩ ще ги смажат финансово и ще ги вкарат в огромна криза. Който е подценявал САЩ и Англия не е завършвал добре.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Боже,наистина ги съжалявам но не мога да им простя глупостаСами казват,че"кинжал"и"искандер"са като светкавица.И ако видиш блясък а не чуеш гръм значи вече си в отвъднотоПази Боже и по нас да захвърчатТе казват,че всичко сваляли,пък имало жертвиКак да им повярва човекОнзи ден по тяхната телевизия гледах репортаж със служещи във ВСУи по страха в очите им разбрах,че нямат шанс.