65

ZZ top

преди 11 месеца

Иииииии НЕЩО много ВАЖНО от последните часове Иран се сдоби със свръхзвукова ракета. Ами все хубави неща се случват за нормалните хора през последните седмици и все по лошо става за НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ ЕВРОТЛАНТАЦИ и техните продажни .ърши в България. Ще е много интересно онези полубогове от ИзСраел как ще реагират в последно време нещо инкогнито го дават. И железния купол прави пропуски щом се пропукват на Хизбула, няколко свръхзвукови с голям заряд ще ги отрезви, че не са недосегаеми.

64

Анонимен

преди 11 месеца

До 91 А майките на Украинските войници,как мислиш? Дали не горят от желание,да Срещнат Лично Еврейчето наркоманче. Аз знам отговора! Ти обаче знаеш ли го???!-:)))

63

Анонимен

преди 11 месеца

Боже,наистина ги съжалявам но не мога да им простя глупостаСами казват,че"кинжал"и"исксндер"са като светкавица.И ако видиш блясък а не чуеш гръм значи вече си в отвъднотоПази Боже и по нас да захвърчатТе ват че всичко сваляли, пък имало жертви как да им повярва човекОнзи ден по тяхната телевизия гледах репортаж със служещи във ВСУи по страха в очите им разбрах,че нямат шанс.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Боже,наистина ги съжалявам но не мога да им простя глупостаСами казват,че"кинжал"и"исксндер"са като светкавица.И ако видиш блясък а не чуеш гръм значи вече си в отвъднотоПази Боже и по24 нас да захвърчатОнзи ден по тяхната телевизия гледах репортаж със служещи във ВСУи по страха в очите им разбрах,че нямат шанс.

61

Анонимен

преди 11 месеца

До Космонавт.......Нищо няма да помогне на укрофашистите

60

До 77

преди 11 месеца

Казах за нета, защото голям процент от тези хора не са прочели и 2 книги през живота си, но слагат на профилни снимки "Косово е Сърбия", "голямата мечка" и подобни глупости. Как тълкуваш фактът,че една "братска Сърбия" ни напада след съединението ? Или нещо за българите в Македония по време на Югославия? Или окупацията от червената армия? Все приятни историйки за България? И не, не съм фен на САЩ и на тяхната политика, нито си мечтая да живея в "прекрасния" запад,.

59

Космонавт

преди 11 месеца

Знаят, много добре знаят, питайте вдовиците в Русия. Путин не трябва да се анихилира бързо, трябва да го предоставят на майките на безмислено загиналите младежи и да има пряко предаване как му разкъсват ботоксовата муцуна.

58

Анонимен

преди 11 месеца

До Наблюдател..........Укрофашистите ще бъдат ликвидирани!

57

Анонимен

преди 11 месеца

Това е възмездие!

56

Ха ха

преди 11 месеца

Гледах клип, на който украинци тропат по заключени входове към метрото. Сигурно Путин е заключил метрото в Киев.

55

да бе

преди 11 месеца

Защо не го сравняват с Дрезден, който съюзниците изравниха със земята. Нямаше военни там, нито фабрики. Защо ли?

54

Анонимен

преди 11 месеца

Много здраво са се активизирали козляците. Както всеки пътк когато покрайна губи. От тази "страна" няма да остане нищо

53

Анонимен

преди 11 месеца

Путин бил заключил скривалището и накарал ПВОто да работи над жилищни квартали доколкото разбрах. Абе я помислете малко какво пишете. Опасността е точно от отломки от ПВОто. Зеленски да си накаже градските власти.

52

Анонимен

преди 11 месеца

До 80 САЩ е супер сила. малката русия нищо неможе да й направи . Може да се опитате от другата страна на Азия са :))) Фъфляции САЩ закри Хитлер, ще закрие и путии. Споко.

51

Анонимен

преди 11 месеца

До 72 Вие ако си мислите, че ще продавате пак газ и петрол на Европа и ще хапете ръката, която ви храни си в голяма грешка :))) Отивате към дълбока соц изолация. Успех. Ама вземи отиди там да живееш ,не да пееш от Европейска България клоун:)))

50

Е?

преди 11 месеца

Русия ще закрие юдео масонската държава САЩ!

49

Слава на Цар Путин!

преди 11 месеца

Слава на Цар Путин! Бой до последния нагъл покраинец! На последната среща блинкен много ясно си каза, че те решават до кога ще се води войната и че не посзволяват да се сложи край сега. Урките докато не се осъзнаят ще продължат да *** като мухи за американските интереси

48

Анонимен

преди 11 месеца

Никакво значение няма. Държава украйна просто е абсурд да има.

47

Анонимен

преди 11 месеца

До Дзааа"Нета" и история? Хахахаааааааа, нищо не каза! По-големия процент , са манипулации и лъжи, без реални факти и доказателства, особено откакто влязохме в ЕС, все лъжи чета из нета за историята ни и историята на други държави, по същия начин изманипулираха и украинците, изтривайки им идендитета и превръщайки ги в зомбирани нацисти, но това може да се поправи!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото по далеч от руслямия толкова по добре. Факт