125

Анонимен

преди 11 месеца

Дрането на живо на кожата на руската мечка не може да бъде спряно с безразборно мятане на неточни руски ракети по Киев и лъготене за че е убит Залужни, а на другия ден че е убит Буданов.

124

До 178

преди 11 месеца

До Анонимен 178 Нарича се промиване на мозъци, ако изобщо имат мозък! А тези които нямат мозък знаеш как се наричат!

123

Анонимен

преди 11 месеца

Странна държава, издигнала в култ фашистката идеология, воюваща със собствения си народ, вкл. жени старци и деца. Закривай, закривай..... А най- много съм се чудил на поляците и японците. И те "чуруликат" върху гробовете на предците си. Поляците помагат на наследниците на УПА (избила стотици хиляди невинни полски семейства), а японците благодариха на Байдън за Хирошима и Нагасаки! Какво национално самосъзнание и предателство към собствените си народи!

122

Анонимен

преди 11 месеца

171, въпреки огромните загуби в жива сила и техника, атаките на укрите по южнодонецкото направление не спират. След унищожаването на 8 Леопарда още в първия ден на контраофанзивата, тези танкове с кръстове на корпуса изчезнаха от острието на атаката.

121

1

преди 11 месеца

САЩ са получили информация за подробен украински план за атака на Северен поток - Washington Post. ЦРУ научи миналия юни (чрез европейска шпионска агенция), че екип от шест души от украинските сили за специални операции (ССО) възнамерява да взриви газопровод между Русия и Германия. Три месеца преди атаката администрацията на Байдън е уведомена за намеренията на украинската страна да взриви Северен поток. Съобщава се, че малка група военни водолази са докладвали директно на главнокомандващия ВСУ Залужни. ЦРУ сподели доклада с Германия и други европейски страни миналия юни.

120

Анонимен

преди 11 месеца

ВСУ подготвяха операция за превземане на Каховската водноелектрическа централа - BILD. Западните медии търсят оправдание за укронацистите, които взривиха КЕЦ. Известен "италиански военен експерт Томас Тайнер" говори за плановете на ВСУ да превземат язовира и че днешната експлозия имала за цел да удържи укронацистите. Той не уточнява откъде италианският "експерт" има тези данни, но материалът се издава като 100% верен. Германските журналисти искат да представят "руснаците като лоши", които взривиха язовира, за да спрат ВСУ за няколко седмици.

119

Анонимен

преди 11 месеца

"Миналата седмица, в понеделник, дойде най-лошата бомбардировка през деня" ---------- За 29.05 ли говорят? Когато руският "Кинжал" удари бункера на ГУР на Рибарския остров в Киев и много висши чинове отлетяха при Бандера. От тази дата насам не сме виждали и чували шефа на ГУР Кирил Буданов.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците "убиват" жените си, за да избегнат мобилизация - полско издание на Interia. Демченко, говорител на украинската гранична охрана, казва че украинските мъже често прибягват до саморазправа и фалшифициране на документи, включително смъртен акт на съпругата, като по този начин стават попечители над единственото си дете. Всеки ден на украинската граница се задържат по 20 души с фалшиви документи.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Съобщава се за най-малко 6 танка на ВСУ в посока Купянск. Рубежите се отбраняват от моторизирани части на 6-та армия на РФ. Съобщава се, че част от укронацистите вече са унищожени. ВСУ отново щурмуват Новодонецкое. Александър Ходаковски съобщава, че украинските бойци са променили тактиката: "атакуване с леко бронирани машини с висока скорост и бързо се връщат на изходни позиции". Руската артилерия работи по тези атакуващи леко бронирани части. ВСУ търпят загуби, но все пак част от тях достигат селото.

116

ало ало

преди 11 месеца

май се дръпна запада да дава оръжие - разбра се че всичкото отива за скрап!.....пинчери не могат да джафкат срещу сибирската мечка...нездравословно е!

115

да

преди 11 месеца

зеления плъх е виновен за всичко и ако не бъде убит в неговия бункер, украйна цяла ще бъде смазана!

114

Анонимен

преди 11 месеца

Абе то и Залужни не го беше страх, и Сирски, и Буданов (тоя последния даже се пънеше, че ще избива руснаци по целият свят)... Ама на! Всичките до един отидоха при Бандера на съвещание. Странна нация, странен народ! Как са успели да ги фанатизират с фашистката идеология до такава степен. Незнаят ли за какво са се борили предците им. Какви ужаси са извършвали фашистите на територията на Съветска Украйна, че се кланят на такива "герои" от УПА и т. нт....

113

До 164

преди 11 месеца

Вие май нямате логическо мислене. Значи само на фронтовата линив има бомбардировки, така ли? В Киев и около Киев няма военни обекти? А това че Украинската ПВО е разположена в жилищните квартали и от време на време нацелва някой блок си е тяхна работа.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Тези атаки не са срещу мирните жители, така че гръмки изявления за героизъм не са нужни. А вас трябва да ви е страх от вашите управници корумпирани и безсъвестни. Къде са ви бомбоубежищата, а? Къде са оние палатки дето трябваше да ви греят през зимата и да ви дават храна и да ви зареждат телефоните? Ващите хора са истинските ви врагове, а не руснаците. Айде всички на фронта, че да бъде унищожена тази фашистка зловредна нация най-после веднъж и завинаги. И светът да си отдъхне от задължението да

111

Анонимен

преди 11 месеца

Кремълските Терористи 15 месеца бомбардират и рушат граждански обекти в Украйна и убиват цивилни. Но Бог всичко вижда и ще си получат заслуженото.

110

Руснаците са говна

преди 11 месеца

в човешки образ(подобни са и русофилите) защото чрез терор се опитват да пречупят волята на един народ да има собствена история и път на развитие.

109

sd

преди 11 месеца

Русоиди, вашите руснаци и матушка ще се удавят в нечистотоиите си! Нека се затриете заедно с тях! Горете в ада, изчадия! Да се затрие семето ви!

108

ББ

преди 11 месеца

Слава на Украина!Герои!Спечелихте уважението на Света ни"руската пропаганда и минусите им нямат значение!!!Слава на Геройчният Народ на Украина!

107

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 156 - не СЛАВА, а СЛАМА! :D

106

Анонимен

преди 11 месеца

Преди 6 месеца руски сапьори минираха Каховската ВЕЦ. През последните 2 седмици евакуираха документи и техника от отбранителните си позиции на левия бряг на Днепър. Рано сътринта на 6 юни 2023, войници от 1ви батальон на 205та мотострелкова бригада от Будьоновск, Ставрополски край, по заповед от Главното си командване, съгласувано с Кремъл, дистанционно взривиха стената и ПОТОПИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОТБРАНИТЕЛНИ ПОЗИЦИИ. СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ...