257

Боби

преди 11 месеца

До Хаха "Сега целта е пазете заграбеното" Ако е така РФ много ама много просто ще приключи с Ъкрайна. има 11 стратегиески моста под контрола на ВСУ Бум и край на Логистикатае. Все още макр и само за осветление има ток ако бъдат физически унищожени ВЕЦ и ТЕЦ останалите АЕЦ ще спрат 3333332защото винаги се нуждаят от външно захрадване! = ТОТАЛЕН БЛЕКОУТ - Връщане в 18 век

256

Анонимен

преди 11 месеца

До Боби Явно ти не си чел история. Екатерина Ввелика е фалирала Русия та след нея се е наложило да продават Аляска. Паметника на Екатерина велика в Одеса украинците го изхвърлиха в морето където е мястото на поробителите. Само нашите русофили като едни матросовци защитават паметниците на съветските поробители с голи гърде.

255

Анонимен

преди 11 месеца

До 275 Какво има кирливата Украйна,което Русия да няма,че да я плячкосват . Украйна е най-бедната държава в цяла Европа и даже,е по-бедна от Македония,Босна и Косово.Украйна я ограбваха украинските олигарси и ограбваха това дето им беше останали от СССР като икономика,но нали трябва на тях да не им търсят сметка се оправдаваха с Русия.И точно тоя олигарси започнаха всичко.

254

Веселяк

преди 11 месеца

Защо се занимавате с Боби? Та той още говори за денацификация,за бога. Даже пропагандоните отдавна спряха да ги приказват тези глупости. Боби си върти мелницата,току що му се върже някой. Типичния русотрол, сменя темата веднага ако не му е удобен отговора.

253

Анонимен

преди 11 месеца

Русия скоро ще изтегли войските си от окупираните украински територии. Безсмислено е да се воюва повече всички тоалетни чинии са ограбени и плячката свърши.

252

Хаха

преди 11 месеца

Повод за гордост, значи за рашистоорките! А денацификацията, а превземането на Украйна и поставянето на послушен режим? Вече ги забравиха тези цели на специалната военна операция. Сега целта е пазете заграбеното. Което разкрива и целият план на бункерният Вова и олигофренското му обкръжение. Вова искал будет завоевател. А сега клечи в бункера и се надява слабоумните му военни да опазят разрушените завладяни територии. Колко са издъхналите русоорки за тази велика цел. Над 200 000. Браво Вова

251

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен "Украйна е една много богата страна, безмилостно ограбвана от Русия от 3 века." Ето този ЧУКЧА НЕ Е ЧЕЛ ИЗОБЩО ИСТОРИЯ НАЛИ? Донбаския индустриален район а преди това Одеса и Крим като портове и Николаев като корабостроителница са създадени с пари на Екатерина Велика 1783-1789год.

250

Анонимен

преди 11 месеца

До 273 Какви български войници бе.Кирливата Украйна не е член на НАТО и не ми я набутвай там български войник няма да стъпи.А на ония дето ме праща в Сибир ще му кажа,че аз съм си в държавата и неговата Украйна не ми е никаква,а като на него му е някаква и му е много скъпа са си ходи в нея.

249

Анонимен

преди 11 месеца

До Боби Боби, колко ти плащат та така неистово защитаваш незащитимата Русия. Нормално разсъждаващ човек никога няма да застане в твояга позиция да защитава кремълкине бандити яхнали и ограбващи Русия и вършещи идддиотщини като вероломното нападение над Украйна с цел нейното плячкосване.

248

Анонимен

преди 11 месеца

До 268 Е добре от 150 милиона държава избягали някакви главно от бившите републики останали да живеят в Русия.От Украйна в Русия избягаха 5 милиона,а в ЕС още 7 милиона и ,ако не бяха затворили границите сигурно в Украйна нямаше и мъже да останат да ходят да се бият за ония клоун.Ама тоя цирк си го разигравате някъде на друго място.

247

до 270

преди 11 месеца

проблемът с Росия ще се реши и без български войници, щото руската армия се оказа много прехвалена

246

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 270 А ти си отивай в родния Сибир да береш ябълки и труши в тундрата.

245

Боби

преди 11 месеца

До Анонимен "А ти видя ли на оня Путин който разговаряше с граждани в Мариупол че гушата му висеше като на миcир" Умнико от десетилетия има фотоапарати които от 50м правят толкова детайлни снимки на човешкото лице че буквално може да се видят и повърхностните капиляри което няма технология в момента по света да се копира/подмени. Една професионална снимка и истината ще лъсне.

244

Анонимен

преди 11 месеца

До 267 Ти си ходи в Украйна щом не искаш да ги четеш ей там е фронта отивай и си решавай проблемите с Русия щом имаш такива.А въпроса е защо тия украинци избягаха и не им дреме за Украйна,а аз трябва да се занимавам с нея и не си мисли,че тия богатите украинци не се редят за помощи,а си живеят с техните пари.

243

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна е една много богата страна, безмилостно ограбвана от Русия от 3 века. Украинците казаха баста, тоя път руското робство в Украйна няма да мине. Това е причината украинците да се бият за свободата си срещу вековното руско робство.

242

Вервайте

преди 11 месеца

Редно е като си измисляш колко украинци са избягали в Росия да кажеш и колко руснаци са избягали от Росия. Само по официални данни за Казакстан са над половин милион. За останалите бивши съветски републики и ЕС са още към милион и половина. Неофициалнни данни - кой знае, поне още толкова. Затова в Росия сега ще имат 6 дневна работна седмица и ще викат ГОЙДА в събота по обяд на конвейра за тенджери.

241

до 265

преди 11 месеца

По-добре богати украинци отколкото бедни сирийци да дойдат. Като ти чета размишленията най-добре не си губи времето да ги мислиш тея работи, не са за тебе.

240

Анонимен

преди 11 месеца

До Боби 263 А ти видя ли на оня Путин който разговаряше с граждани в Мариупол че гушата му висеше като на миcир? Нямаше нищо общо с ботоксния Путин, затова и клипа разпространен от ТАСС беше сниман по тъмни доби.

239

Анонимен

преди 11 месеца

Ей от 15 месеца пълзат тук разни украинци и други облъчени същества да ни обясняват,какво било и трябва пък точно с украинците да се занимаваме все едно са от центъра на света и тоя свят се върти около тях.Ами не е така и всеки гледа себе си,а те да си ходят в Украйна и да си защитават.Няма как някой да ме убеди,че това е мой проблем при положение,че тия със скъпите коли и кинтите си биха камшика от Украйна,и не им дреме,а на мен ми я набутват.

238

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 262 В Русия избягаха 1 милион и 800 хиляди украинци поддали се на рускитя лъжи да им ечестиг руския хомот. 5 милиона отидоха в ЕС.