298

Анонимен

преди 10 месеца

И НЕ ОТБЛЪСНАЛИ, А НАПРАВО СА СМАЧКАЛИ УКРИТЕ САМО ПРИ ОПИТА СИ ДА "КОНТРААТАКУВАТ" . НЯКОИ КАЗВАХА ЧЕ НАЦИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДОУНИЩОЖЕНИ АКО ЗАПОЧНАТ НЕЩО НО НАРКОМАНА НЕ РАЗБРА. Е СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕ.

297

Анонимен

преди 10 месеца

320 - те тогава ги почнаха. Не казваш за горящи те. Всички изведнъж не плават а един по един. И аз видях сигурно същото видео. 2-3 вървяха по път във полето. А най задния пламна. Нали.

296

Анонимен

преди 10 месеца

По южнодонецко направление военнослужещите от групировка "Восток" са унищожили повече от 1500 украински военни, 28 танка от които 8 "леопард" и много друга бронирана техника. Нещо кисела излиза "контраатаката" на нацистите.

295

Поцелувко

преди 10 месеца

До ПорЦелан - Ше има много да чакаш.

294

Иван Хурс

преди 10 месеца

Иван Хурс е на пристанището в Севастопол

293

Само факти

преди 10 месеца

След освобождението на Бахмут от украинските нацисти и преименуването му в Артьомовск, от източната страна на река Днепър останаха 2 опорни пункта на украинските фашисти - Славянск и Краматорск. Сега братушките тактично изчакват украинската офанзива, после превземат Славянск и Краматорск и следва разделяне на Украйна на Източна и Западна по река Днепър. Полша, Унгария и Румъния ще си отрежат от Зап. Украйна колкото искат, Одеса и Болград остават в Източна Украйна.

292

ПорЦелан

преди 10 месеца

Чакаме снимки на изгорели "Леопарди"

291

Веселяк

преди 10 месеца

На руснаците вече им е пределно ясно накъде отиват нещата. Задържат бамбас и крим, не ги задържат,лилипутя им прати голям въздушен поцелуй

290

Веселяк

преди 10 месеца

И още една. На много хубав сайт попаднах. Не мога да се спра.Ленин музыку играет,Сталин пляшет трепака.Развалили всю РасеюДва веселых мудака

289

До: Боби

преди 10 месеца

Евала, печен си!!!!

288

Веселяк

преди 10 месеца

Върнах се от работа,а Боби още мели. Явно работим за медал с акселбанти. Една частушка от близкото минало,поздрав:Ой, наша странаТакая хлебородная,Хлеб за танки продалаСама сидит голодная.

287

Боби

преди 10 месеца

До Започна, но не върви неточно - Батальона е 3 роти пехота + арт батарея и отделение танкове + отделение ПВО и отделение РТО - Класика 400+ военни. Но сега са популярни БАТЛьОННИ БОЙНИ ГРУПИ които с разните части за усилване наистина могат да стигнат и 1000 човека като вътрешната структура може да е всякаква завси от задачите.(пример Щурмова ББГ 4-5 роти пехота + 4-5 роти танкове + бойни инжинери + пво + щаб + РТО(радиовръзки) + безпилотници + каквото още се сетиш примерно мобилни мостове)

286

Боби

преди 10 месеца

До Гоги Аз чесно не знам колко и какви са загубите на Украинците само знам какво клипче пусна един от пилотите на хеликоптер ВКС в Телеграм. 9 последователни попадения в 8 цели които като минимум са тотално изведени от строя. Личи си че е руски и истински запис защото едната цел както се казва по допирателната уцели и довърши с втора ракета. Също така си личи по-лошото качество на Руските прицели - вършат работа все пак.

285

Започна, но не върви

преди 10 месеца

Започнали за укронацистите, но ги посрещат както се полага. Русская Весна: "Противникът направи нови опити за извършване на удари в южно-донецко направление в районите на совхоз Октябрь и село Новодонецкое, като въведе в бой до три батальонно-тактически групи, усилени с танкове. Настъплението на противника се сдържа успешно от активните действия на подразделенията, артилерийския огън и ударите на авиацията на групата войски Восток ". А три батальона са към хиляда човека.

284

Стига глупости

преди 10 месеца

До Гоги: Гоги, Гоги. Вятър те вее на бял кон. По-добре пиши за футбол: от това всички разбират.

283

Украински резилтати

преди 10 месеца

Русская весна: Само 31-ва механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна, която е атакувала в района на село Нескучное, е загубила повече от 250 военнослужещи, 16 танка, 24 бойни бронирани машини, включително три бойни машини на пехотата Брадли.

282

Гоги

преди 10 месеца

Стана ясно,че рашките пак са сънували В горната новина ни жлъч ни стон от русофилите? Май им потънаха гемиите. Спокойно рософили и по-тежко ще става за вас! Сигурен съм,че вече сте убедени че руснаците лъжат два пъти повече от украйнците,но сте толкова свити и ниски ,че ви е сраааам срааам да си признаете Още не е късно да минете на правилната страна.

281

Започва ли или не?

преди 10 месеца

От Киев пазят пълно мълчание, все едно че нищо не е станало. И така ще е и за напред. Пробват тук, пробват там, ядат бой, понасят загуби и назад. А ако успеят някъде поне малко да мръднат напред фронтовата линия, ще има голямо тумба-лумба по всички медии.

280

Пак по опорката?

преди 10 месеца

До Анонимен 300: Бягай ти за здраве. С фейкове (като твоя) няма да се получи контраофанзиеата на укронацистите.

279

Анонимен

преди 10 месеца

Контраофанзивата не е започнала още, а руснаците бягат панически от позициите на фронта. А за корабчето "Иван Хурс" е забранено да се говори в руските медии, щото нали не е ударено от дрон и не потъна, просто го няма ;-)