169

Върджил Белия

преди 11 месеца

Той и другаря Тодор Живков беше така.Накрая го хванаха и като каза на Никола Гешев да не се занимава с него,защото ще си изяде хляба,Никола Гешев тихомълком си го пусна и подви опашката.Та нищо ново под крилото на БКП.Нещо което е текло,пак ще тече.И това си е от край време.Да не започваме отново със ястрбинчетата,или не дай Боже със 5-та от РЕМС.Пародия на квадрат.

168

Анонимен

преди 11 месеца

една мутра по малко, дано банкянски тлъст имбицил бойко борисов да го последва

167

Върджил Белия

преди 11 месеца

Когато си от училището на БКП и спортните интернати,бъдещето ти е предопределено.Цял живот да бъдеш под пагон.Та всички,или почти всички герои на ,,прехода" бяха всички момчетата на властта.От там на татъка е много лесно подхлъзването и зарибяването .Продължаваш да вярваш на бившия или настоящ командир/треньор,и без да се замисляш продължаваш да му се подчиняваш.А на командира/треньора е казано,че на всяка цена требва да запазим България цяла за българите.И в един момент се оказва ,че си на отстрешната страна на народа на който си се клел да служиш.Днес,пари,утре жени или други облаги и така с

166

Дружбенец

преди 11 месеца

А какво прави тази, на която и казват сестра Галева. Пак ли не успя да се уреди до парламента ? Сигурно вече не е и омбудсманка. Такова адвоката ккита нея и Татяната им Дончева, трябва да министър председателки. А не Някакъв си Денков минус Габриел. Слава на България.

165

Анонимен

преди 11 месеца

Ха,ха, нали уж ги търсеха с Интерпол? Смешници, разиграват театър. Те най-вероятно са тук, а за смях на целия свят нашите умници уж ги търсят. Боже на какви хора разчитаме и им плащаме пари от нашите данъци!

164

коко

преди 11 месеца

Да не стане така че да умре два пъти или да го намерят на малдивите някаде ?

163

Анонимен

преди 11 месеца

Да дойде някой голям режисьор на абсурдни филми тук.Сценарии да иска. Гладен няма да остане!

162

10 малки негърчета

преди 11 месеца

Да се готви следващият!Агата Кристи

161

Анонимен

преди 11 месеца

Предполага се, че се е прибрал тайно в България преди дни. . . . . . . . . . . Как стават тези работи -тайно, в държава в която хода до тоалетната се документира и записва? Не ви вярвам, дори и да извадите съчинението от не правената обдукция!

160

до 175

преди 11 месеца

Питай Тиквата, който 12 години ги укриваше.

159

Анонимен

преди 11 месеца

И двамата братя Галеви винаги са си били в България, но единият почина от инфаркт.Няма какво да се чудите как е минал граница без да бъде арестуван!

158

?!?

преди 11 месеца

Брат Галев се прибрал, оня Пепи Еврото си тръгнал! Дерменджиев тия хора не са ли издирвани? Те си влизат и излизат като у тях, може и на гости да ти дойдат. Радев да поемеотговорносттаза това безобразие

157

до Списвачката

преди 11 месеца

Не е дупничанин, а е от Сандански. Пламен Галев пък е от Кърджали. Нито един от двамата престъпници не е от Дупница. Ограмотете се малко преди да пишете.

156

77

преди 11 месеца

Ангел е казал на Другия, "Братко, прибирам се в България, че в други ден ще си отида".... някак не ми се връзва...

155

Анонимен

преди 11 месеца

Този ка тун е всичко друго , но не и държава ! Има ли значение дали "наистина" е умрял или са му сменили самоличността и ще си живее под носа на всички необезпокояван от никого ?!Успяха да изкарат и Бойко "по-чист" и от Св. Петър , та какво остава за тези дето и архиерееца ги има за "светци" понеже му дали малко сребърници ! България вече е олицетворение на всяко ЗЛО , БЕЗБОЖИЕ и ПРЕСТЪПНОСТ , така че нищо не може да е изненада !!

154

Каръко

преди 11 месеца

Абе Батко??? Кой пази Южната Граница Бе?

153

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо не ми се връзва в цялата история. Откъде се е върнал и как се е върнал след като е издирван от 11 години? Също така това, че умира от инфаркт веднага след това мирише на поръчкова работа. Нещо зачестиха поръчковите убийства откакто изскочиха записите. Тиквата се страхува за мазната си кожа.

152

Анонимен

преди 11 месеца

Как се прибира човек тайно в БГ? За един приятел питам? Винаги си е бил тук, просто 12 години никой не го е закачал.

151

Анонимен

преди 11 месеца

Тайно напускат страната, тайно се прибират...за погребението си....тая държава е пародия тотална

150

Анонимен

преди 11 месеца

И както винаги , много въпроси без отговори. Защото прословутата поговорка гласи...,,който знае много , знае много"...А Бойко Методиев Борисоф не обича много знайковците. Той държи да е прос*так. И другите да са такива. Бойко не знае кога напуснаха Галеви. Не знае и кога са пристигнали Държи , и ние да не знаеме. Защото който знае, ...