189

А ха

преди 8 месеца

И как минаваш граница, когато си издирван с Червена бюлетина?? Интересно!

188

Упс

преди 8 месеца

А за " инфаркта" на адв. Джингов нещо? Пълна мистерия!

187

св.Петър

преди 8 месеца

До Анонимен.Съдебен лекар?Варненския митрополит Кирил го изкараха,че се е удавил.На другия ден го заровиха и гроба се охраняваше денонощно докато не се разложат останките и не са годни за есхумация.

186

И как тока

преди 8 месеца

..." се прибрал преди дни?" Ние нямаме ли граница вече?!? Или пък Винаги си е бил тук?!? Кметицата " не забелязвала движение в имота', обаче там живели " Радмила с двете им деца"....тези явно са овладели Невидимостта!?

185

брейии

преди 8 месеца

Тоя 10 години го търсят и не знаят къде е,а сега цяла България изведнаж разбра,че е поумрял!?Баси загадките!

184

XИЧО

преди 8 месеца

2 хипотези:1-Човека е знаел,че ще получи инфаркт и се е прибрал да умре в България?(Чекай малко,инфарктите не могат да бъдат предвидени????)Хипотеза2-Той си е бил тук през цялото време,прикриван от службите в корумпираната ни,прогнила система....

183

Така е.

преди 8 месеца

До dr.Haus""Прекрасни въпроси,но тук има следствена тайна.Нали така все ни обясняват.Или военна ,или е следствена.Тези двете са като бетонна стена за обществото или поне за любопитните и будни граждани.Колкото научихме подробности за най-известния адвокат от шахтата,толкова ще научим и за този "случай".

182

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова ли е лошо в ЮАР?

181

Анонимен

преди 8 месеца

Дръпнали са му шалтера. Хора пазете се, че в България инфаркта е заразен.

180

Анонимен

преди 8 месеца

100 000 държавни служители, включително милиция и прокурвaтура. Някои с първа категория и ранно пенсиониране. Обаче никой нито чул, нито разбрал, че издирван с червена бюлетина осъден престъпник се е прибрал в България. Въобще - ТЕРИТОРИЯ!

179

Анонимен

преди 8 месеца

Доказателства? Да не е инсинирано

178

Е,

преди 8 месеца

Сега, най-после стана ли ви ясно каква е разликата между държава и територия. Държавата си има граници и ред. Териториторията е с "врата у поле", т.е. със съдебна система по нашенски и нашенско си управление. Спасение ЙОК. Това вече е генобремененост.

177

Върджил Белия

преди 8 месеца

И никой ли се не сети да попита за съдебният лекар който е издал акта? Викано ли е бърза помощ? Разбира се че неееееее.Ако проследите трейсите на вкараните починалинали българи през граница,веднага ще се светнете за какво иде реч.И ако някой се представи за съдебния доктор,попитайте го колко му е била температурата на починалия.Ей хора,Такава държава нема никъде по света.

176

dr.Haus

преди 8 месеца

Каква новина само! Колко много въпроси! Защо е Христов, като е брат Галев? Как се е прибрал тайно, след като е издирван от Интерпол? Ходил ли е някъде изобщо? Наркотиците и стероидите ли го довършиха или е бил поръчан? Има ли връзка с атентaта срещу Гешев и убийствoтo на Къро? Умрял ли е наистина или е инсценировка? Брат му прибрал ли се е тайно с него? Наистина ли мислим, че ще влезем в Шенген някога? Въпроси без отговори...

175

Анонимен

преди 8 месеца

Дошъл си въпреки червената бюлетина, за да може да получи инфаркт и да го погребат тук

174

Анонимен

преди 8 месеца

Абе къде е брендо?

173

До Върджил Белия 187

преди 8 месеца

Ти съратник ли си на Н.Гешев бе малко умен, че пишеш за време като, че ли си присъствал ! Изобщо знаеш ли кой е Н.Гешев щом си изписал този куп простащини ?

172

Анонимен

преди 8 месеца

Взеха да мрът тия напоследък!

171

Бате Сечко

преди 8 месеца

Квито са глави, сигурно си е сложил бърз Файзер....щот вируса многу лош! Хахахаааа

170

Българин

преди 8 месеца

Този пък се е прибрал тайно, а и тайно е умрял. Важното е, че ще поне ще го побребатявно. Така са нещата в България и тайните служби. Все тайни пазят, а накрая ги погребват явно. Някои от тайните ги застреляха през 90-те г. на миналия век. Други ги предаваха на властите и останаха живи. Пример за последното е един от бившите министър председатели от Банкя. Няма места в гробищата вече. От такива.