10

Анонимен

преди 11 месеца

Ако питате Путин сигурно ще каже, че САЩ ги е накарал да блокират украинското зърно. И САЩ ги е накарал да депортират децаа от Украйна сигурно.

9

Няма проблем

преди 11 месеца

До Анонимен Русия произведе миналата година 105 милиона тона пшеница . Общо 156 милиона тона зърно с царевица ,овес ,просо ,ечемик . Който има нужда ,да купува ! И досега Русия е продала над 50 милиона тона жито .

8

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленчо да си продава зърното, че да има пари за оръжия? Хахахах. Точно! Иначе актьорската му игра е добра. Докато не се разберат реалните загуби на укритата - тогава трябва да бяга.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Практически всичкото украинско зърно отива в Европа. Не ни разправяйте, че ви боли за гладуващите страни.

6

Анонимен

преди 11 месеца

До Обяснявам 4. Много си умен! Направо къртиш мивки.

5

Шрайка

преди 11 месеца

От "Зърнената сделка" Украйна изнася пшеница. Русия не изнася нищо (освен "азерски" газ, "турски" газ и "саудитски" дизел, ама не по тази сделка) . Така че за руснаците, тази сделка не струва.

4

Обяснявам

преди 11 месеца

Русия е измислена държава. Това всъщност е Източна Украйна, но Северна Корея внедри там марионетно правителство, което проповядва фашизъм и сепаратизъм и е финансирано от чужбина. Обикновените хора знаят, че са украинци и искат да се освободят, но режимът ги тероризира и ги отдалечава изкуствено от родината им Украйна.

3

Кво

преди 11 месеца

Зърно по време на война . :) Съвсем за *** ни хванахте. Кажете какво изнасяте от Украйна, биологично оръжие, оръжие, какво минава покрай зърното....ако знаем ...ще се хванем за главата.

2

Безимен.

преди 11 месеца

колко пъти ще я пускате таз статия ?По добре се разровете къде отивало зърното от Украйна,май не стига до Африка те гладни гладни *** чак пък толкова гладни да го купуват не били!

1

Зърновозите

преди 11 месеца

се използват за контрабанда на оръжия в Украйна.