30

007

преди 10 месеца

Кат не може друго да прави

29

До Укро феновете

преди 10 месеца

Кой не си спази уговорката по сделката ? Прочетете хубаво какво съдържа тази сделка. Точките които Русия трябваше да изпълни бяха изпълнени ! Но точкити които Запада трябваше да изпълни спрямо Русия...НЕ ! Дори още по лошо. Коридора беше използван от ЦРУ и Укро Вермахта за безпрепятствено придвижване на подводни и надводни дронове към Севастопол за извършване на терористични актове ! Каква очаквате да бъде понататъшната реакция на Русия ?

28

Анонимен

преди 10 месеца

35, окупация е когато чужди войски са разположени на твоя територия и в базите им не важи местното законодателство, а решенията се вземат от губернатор назначен от окупатора. Изречението характеризира обстановката в България през 2004-2023 г. Съгласувано с посолството.

27

До Цезар

преди 10 месеца

Има една стара поговорка "с приятели като наглосаксите не ти трябва врагове". Ако под елит имаш предвид Боко, Кирчо, Кокорчо и сие на тогавашното време само адмирации за тях. Окупация е когато чужди войски са разположени на твоя територия и в базите им не важи местното законодателство, а решенията се вземат от губернатор назначен от окупатора. Само искам да поясня, че съм против всякакава външна намеса във вътрешната ни политика от която и да е страна.

26

БАНко

преди 10 месеца

АМОНЯК ОТ РУСИЯ ПО СЪЩАТА СДЕЛКА НЕ СЕ ИЗНАСЯ !!! ЗАЩО ЗЪРНОТО ДА ОТПЛАВА ЗА БОГАТИЯ ЗАПАД ??? ДЕ БЕ ПУТИН , ЗАЩО ГИ БАВИШ ???

25

Анонимен

преди 10 месеца

До ЦезарДа те светна, че 1944г. в България нахлува 3-ти УКРАИНСКИ фронт! Не правиш разлика между СССР и Руска федерация. Мразя американските демократи. Не обичам Путин и Русия! Начело на СССР през ВСВ е индивид, дето на 10 години не е знаел бъкел руски!!!!

24

Чакай малко

преди 10 месеца

Според "Зърнената сделка" Русия осигури коридор на Украйна за износ на зърно за..."Гладуващите в Африка". Обаче се оказа че зърното отива в преялите страни от Европа ! И с парите от този износ Украйна си изплаща доставките на оръжия. Освен това според същата сделка трябваше да отпаднат няколко санкции срещу Русия в банковите сметки и агро бизнеса. Нищо от това не беше изпълнено ! На всичкото отгоре Укро Вермахта използва "коридора" за нападения срещу Севастопол с морски дронове. Какво очаквате ?

23

анонимен

преди 10 месеца

Китай щял бил да завземе Русия - а преди това идва ли ти наум, че светът ще изгори в ядрена война? Смятам, че трябва да се спрат с тази война, не съм на ничия страна, защото всички са грешни, всеки има интереси, то май излезе, че само такива като нас нямат интереси, а трябва да учавствуват в защитата на интересите на другиму.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Повепето от вас хал хабер си нямат, колко жизнено важни са торовете от Русия. Забравете газта - ще сечем дървета, щеможелеем. Без торове, обапе, съвременното селско стопанство, можени да не усоее да ни изхрани.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Никакво заразено зърно от окрайна не ни трябва!

20

абе

преди 10 месеца

ти пък откъде я изрови тая "стара българска поговорка" - от изгнилата ракла на баба си ли? - няма такива глупости!

19

Анонимен

преди 10 месеца

След като Ердоган спечели изборите, Москва спокойно може да блокира цялата тази фалшива сделка. В грубо нарушение на споразумението вече година е спрян тръбопровод от руския град Толиати до украинското пристанище Одеса. Не се изпълняват още 5 основни искания на РФ.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Въобще да спрат доставките. Този продукт украински е свръхотровен, а се разпространява по света по-скоростно от ковида. Путин прави само добрини, а те се възмущават.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Стига сте лъгали каква продоволствена криза като украинското зърно е в Европа и подбива цените на производителите, а не в гладуваша Африка както тръбяха.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Не знаех, че от ГМО зърното на мосанто украинско зависела прехраната на цял свят. Нас обаче сте ни заринали с това зърно, па не знам как. Отривайте ни и нахранете гладните. Ние не го щем това вмирисано украинско зърно.

15

Цезар

преди 10 месеца

Ненапразно има една стара българска поговорка. Къде е стъпил руски ботуш трева не никне. Русия след окупацията на България през 1944г си назначава марионетното правителство съставено от комунисти каскети и после заедно избиват българския елит. Над България е спусната желязната руска завеса. Започва най мрачната и жестока история на България под жестокото кърваво управление на комунистическия режим. Пълна заблуда е украйнците да разчитат на руснаците в тази жестока война.

14

Българин

преди 10 месеца

До 10тина години Китай, става абсолютен хегемон на Земята! То това пак щеще да стане, но примерно след 40-50 г, но след този конфликт, процеса е макс 10 години!

13

Българин

преди 10 месеца

Зерното се използвало за контрабанда на оръжие!?! По-голяма глупост не бях чел! То целият свят им изпраща помощи и оръжия, съвсем официално а те си мислят за контабанда? Проумеите го най-накрая, света е срещу Русия, а Китай чака отзаде и пасува, за да стане най-големият победител от тази война, без капка кръв и инвестиция! Реално Китай, без даже да им е минавало през ума, ще завземат Русия и в двата изхода на войната! Много е просто!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Организацията на обединените нации предупреди за нов риск за световната продоволствена сигурностГлупостиЗатова ли отровното им зърно се озовава в България? Защото ние сме част от плана да им купуваме ***

11

Време е

преди 10 месеца

Дано стопират радиоактивното зърно , че ще започнем да светим .