87

Анонимен

преди 11 месеца

Сайта се гавpи с изветрелите русофили, като всяка нощ пуска статии които изнервят до краен предел атрофиралите им мозъчета.. Ха-ха-ха! Само вижте колко глупости са написали за нула време.

86

Пълководец

преди 11 месеца

До 87 - Какъв Бахмут те гони!? Скоро няма да има Матушка Блатная ти за Бахмут си се загрижил. Пишеш така сякаш сте стигнали до Ламанша, вашата изконна мечта, но яко забуксувахте и сега се криете като плъхове из разни окопи и заграждения, които скоро ще изчезнат и то завинаги, заедно с Крим Наш.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Кличко обвини назначените от Зеленски ръководители на киевски райони за неработещите бомбоубежища - така започна предизборната надпревара в Украйна.Дреме им за рaята.

84

Анонимен

преди 11 месеца

420 украинци,от вчера са в небитието .Кому е нужна тази сеч?Тъжна история,жалка заради глобалистите.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Русия може за 2 дни ще изравни Киев със земята и нищо няма да остане, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Погранична който в съветско време се смяташе за неразрушим, при това ракета без заряд, само с масата си от хиперзвуковата скорост разруши бункера. Погранична ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента терористичното образувание наречено Погранична съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

82

Руските шлюхи

преди 11 месеца

(русофили) тук са най-гнycните същества след престъпниците обитаващи Кремъл и бункерния, дърт рептил.

81

(-_-)

преди 11 месеца

Всички уроци научи, особено да се крият по граждански обекти, да използват мирно население за жив щит, както и да извършват терористични актове. Защо не се оповестят загубите на заблуден укропитек? Още на следващия ден ще го изкарат на площада второразредния актьор наркоман!

80

Анонимен

преди 11 месеца

Американците първата им работа беше да убият и Саддам, и Каддафи, и Асад, но Асад не можаха, загубиха в Сирия. А Русия още жали Зеленски и не са го убили.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Май вече всички започват да проумяват ,че украинците не са никак невинни както се изкарваха в началото

78

Анонимен

преди 11 месеца

Явно това ще е укрофашистката офанзива. Стрелба с оръдия по селца и паланки, както и терористични актове. Няма да е срещу "Вагнер" или ВДВ, а срещу деца и старци.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Ако преговорите със Зеленски и неговата клика са невъзможни, тогава тази клика трябва да бъде унищожена. Това са законите на войната. Но цялата тази кабала в пълен състав - включително самият Зеленски - живее и оцелява в украинската столица повече от петстотин дни? Каква война е това?

76

До 88

преди 11 месеца

Това не са българи, а кравари! Българите не са нацисти и продажници!

75

Сомнамбул Пернишки

преди 11 месеца

До Контраофазивата / It won't be as long as you said. Гледай спектакъла и какво ще се случи с джуджетата. ;)

74

ПОТРЕСЕН

преди 11 месеца

Не мога да повярвам че има Българи , които подкрепят Нацисти , Фашисти и ИДИЛ - Мюсюлмански Терористи . Не се учудвам - в София има Билбордове на Сащ Посолството - където малки момченца са прегърнати в лапите на Огромни Педофили Мъже .Трябва да защитим Децата НИ .

73

До 85

преди 11 месеца

Бахмут още ли държи? Според Зеленски още държи ;)

72

Факт

преди 11 месеца

Ислямска държава и нацистка Украйна са създадени от едни и същи хора. Затова и стилът им е еднакъв.

71

Най-Голямото Джудже

преди 11 месеца

До Анонимен 79 - Грешка! Презирали са онези, които искат да преродят СеСеСеРетата. В САЩ не мразят Русия. Държава НЕ може да бъде мразена, а само някои елементи от управляващата върхушка, които са под ботуша на Ботоксния Джуджак.

70

Путинландия капут

преди 11 месеца

Човек ако слуша само руската пропаганда ще си помисли, че руската армия вече е стигнала до предградията на Вашингтон. То всеки ден руснаците уж поразявали по 200 места на струпване на военни части, складове с амуниции, изтребители Ф-16, Хаймарси, генерали и не знам си какво още. Малко да понамалят лъжите че скоро трябва Марс да започнат да окупират.

69

Контраофазивата

преди 11 месеца

Трагедия в Три акта- по романа на Джо Бай Дрън As long as it takes! и в главната роля залязващата звезда на украинското кино Влад НямаМир Зеленски!

68

Анонимен

преди 11 месеца

На запад както елита така и обикновените хора винаги са мразели и презирали Русия, тази омраза не е нова и няма нищо общо с Украйна. Фашизмът им е в кръвта, за тях славяните и Русия са полу хора, полу човеци. Украинците като славяни също са считани за полу хора, и това се вижда днес - използват ги като пушечно месо. Много наивно от страна на руснаците при Горбачов да си помислят, че могат да живеят мирно като равноправни със запада.