107

Анонимен

преди 11 месеца

Да ти имам учителите ...

106

Хамалев

преди 11 месеца

Вагнерци арестуват подполковник от армията на Шойгу и Путин и го карат да мънка като ученичка пред камерата. Това какво да ни говори , тавариши? Някои хора твърдят че това значи само едно , армията на РФ е не втора в света, а трета в украйна, след армията на ВСУ и армията на Пригожин. А дали е така? Ами така ще да е ми се струва.

105

Рибентроп-Молотов

преди 11 месеца

Решили от руската ДУМА да ударят с ядрено оръжие Запада. Обаче нещо не могат да решат къде. Лондон - не става, там учи синът ми. Вашингтон - не може, имам инвестиции. Париж - жена ми е там на почивка, а и вила ще си купува. Белгород? Може Белгород, там наши няма!

104

Анонимен

преди 11 месеца

В сравнение е с бандитите рецидивисти на Мордора, Ислямска Държава е групичка от деца които вършат детски пакости в квартала, докато мордорци са рекетьори, убийци, изнасилвачи и крадци.

103

Анонимен

преди 11 месеца

дайте малко Жужи как говори за ядрени удари като се е направил на щайга че ми липсва кравешката му физиономия

102

Анонимен

преди 11 месеца

Контраофанзивата вече започна. Русия ще загуби тази война, защото не може да си позволи да мобилизира всичките си сили. Това не е отбранителна война и руския народ няма да се съгласи да участва. Ще направи вътрешен преврат, ако Путин оняви обща мобилизация.

101

С. Мазгалов

преди 11 месеца

Друзя не си изпускайте нервите, това няма да помогне на джуджи, по добре помислете за кой ще стискате палци на предстоящия референдум за БНР който ще бъде проведен точно както обича путин, но организаторите ще бъдат РДК и ЛСР.

100

Анонимен

преди 11 месеца

СЗО ще ни задължи да бъдем с дигитални здравни сертификати по модела на Ковид сертификатите на ЕС.Да ви е честита новата придобивка на стaдoтo.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Малък Байдън лъсна днес с малки момичета ,такива са ви идолите.Готини снимки .

98

С. Мазгалаов

преди 11 месеца

Друго не знам обаче процентите джуджето от кремъл да пабеди се топят с всеки изминал ден. Не растат, а намаляват друзя, забелязвате ли? Разбира се за вас признаци като изтеглянето на вагнер от бахмут , постоянните нападки на пригожин над руските власти, а сега и сво-то на РДК и ЛСР в белгородско, са чепуха на която не си струва да се обръща внимание, но това са все неща които подкопават устоите на путинската власт и той все повече губи контрол над положението.

97

Анонимен

преди 11 месеца

Трансито пак е взело кеш от Козяк и напъва.Злобните хора ги наказва Господ ,всеки си получава според заслугите .

96

мутрофанова

преди 11 месеца

Никога няма да си тръгна от България! тук в панелката си имам тоалетна и пералня, тъпча се като св1ня в МкДоналдс и пазарувам от промоциите на H&M

95

Анонимен

преди 11 месеца

Арее,цифровизирайте се,яжте скакалци и се борете са европейски ценности .Краят иде.Няма и деца да се раждат заради Содом и Гомор е 21 век .

94

Анонимен

преди 11 месеца

VPNa e средство за въздействие върху психиката на пocpaните, ментално болни русофили и техните дoлнoпpoбни лъжи. Да обяснявам ли още веднъж на русофила отдолу?

93

Тоест

преди 11 месеца

Нова Украйна = Ислямска Държава?

92

Анонимен

преди 11 месеца

Та те и Ал Кайда ,са от едо котило.Американски продукт.

91

Моряк от "Маскв

преди 11 месеца

То и нашият непотопяем карабляк "Масква" беше закаран на някакъв док за ремонт, но скорострелно се оказа, че е утанул и произведен в ранг "Падводная Лодка".

90

Запознат

преди 11 месеца

И ислямска държава и украинските терористи са създадени от ЦРУ, нормално да имат общи неща

89

Анонимен

преди 11 месеца

ЕК задължи социалните мрежи да имат звена за цензура във всяка държава, само Туитър отказа.Да ви имам демоНокрейшъна

88

Конспиратор 1

преди 11 месеца

До Анонимен 98 - Да, но само в твоите мокри сънища. Така пишеха навремето и за Турция, която щяла да бъде унищожена за 2 минути от СеСеСеРетата, но последните изчезнаха, така че Турция може да не се притеснява вече.