147

Кауня от Аскию

преди 10 месеца

Кой ви разреши да публикувате такива статии в евроатлантически официоз. Наистина и укритие и ИДИЛ ползват една и съща тактика по простата причина че имат едни и същи учители и ментори. Че ИДИЛ е проекция на ЦРУ и Ми 6 го знаят и децата. Тръмп когато пожела ги разби за месец.Тъй че внивайте какво пишете в стенвестника си че може да ви извикат скоро на килимчето в посолството!

146

Посолството

преди 10 месеца

Не ходете днес в 12 часа пред парламента. Протеста не сме го организирали ние и ще ви спрем грантовете.

145

КуКлус

преди 10 месеца

Кой знае колко бойци на ИДИЛ са се прехвърлили в Украйна ......Идеална територия за създаване на терористични клетки и то баш в Европа ! САЩ и ЕС натъпкаха Украйна с безброй оръжия .....перфектно въоръжение на амуджите ! Дето ще се чудят от къде да вземат оръжия ....е ЕС ги въоръжи после да няма пак серия атентати !?

144

Анонимен

преди 10 месеца

Как да взривяват стени на язовири?

143

Анонимен

преди 10 месеца

Браво бре!Рекламирате ни укро ИДИЛ!Сетих се за клипчето,което разпространяваха миналата година с една укро психарка,която отреза главата на един.Това не е нормално!

142

Давай Za

преди 10 месеца

Чудесно, сега остава и да научат как да клонират украйнци...

141

Анонимен

преди 10 месеца

както каза вчера роберт кенеди младши - кандидат за президент-САЩ са разположили в цял свят лаборатории за разработки на биологично оръжие- 30 има само в украйна - което е отвратително според кенеди - е в нашите медии няма да го видите -а една има и в българия - ами като песнат духа от бутилката той не разпознава кой е евроатлантик или нормален човек

140

Анонимен

преди 10 месеца

ами и двете са с един родител- САЩ- миротворците убийци

139

Анонимен

преди 10 месеца

Нелито я чака либераска кариера в това фалшиво сайтче,добре че сте вие да се посмеем малко.

138

Путин е най-великият

преди 10 месеца

терорист, търсен е от международния криминален съд за отвличане на хиляди деца - ----жив или мъртав.

137

Анонимен

преди 10 месеца

Алкайда,Идил =Азов,Айдар.Продукт на Америка .Ай със здраве.НПОтата "културното"превземане.

136

абе

преди 10 месеца

в киев от колко време не могат да излязат от бомбоубежищата, нашите льо-льовци мечтаят за победа на украйна! такива се наричат тепегьоз хора - на черното, бяло!

135

Бай Чеп

преди 10 месеца

Страхотна статия!!! Написана е в стил "талашшит". Амиии, който си го може, си го може!

134

Анонимен

преди 10 месеца

Западът е пуснал вече всичките си зловонни бои срещу Русия и това означава, че силите им са на изчерпване. Вече нямат полезен ход да и открито прибягват към тероризъм и саботажи от всякакъв вид въпреки тоталната пропаганда, даже американците вече проглеждат. Прочетете какво пишат във форумите. Прилагат откровен тероризъм и саботажи като последно средство да навредят някак си на руснаците. Западът е абсолютното ЗЛО.

133

Бай Дрън

преди 10 месеца

Много Арма 3 играят. Тия дни ми се появява клип в Ютуб със заглавия А10 унищожава руска бойна техника. Замислих се, какви А10, какви 5 лева в Украйна. Гледам взривени КамаЗи, ала бала и си викам, това са глупости, взривовете не са баш като истински. Като прочетох, отдолу пише Арма 3 Толкова украинските дронове, дето снимали. Някой пробвал ли е ChatGPT за му направи клипче с унищожение на руска техника?

132

Анонимен

преди 10 месеца

Само да кажа че от статията нищо не се разбира тя е копипействана но без разбиране. Халал да са ви хонорарите. Язък за хората дето загиват на фронта.

131

Анонимен

преди 10 месеца

Спри да говориш на бе бе сорросе !

130

Анонимен

преди 10 месеца

До съмнителния плюваджия не сме ти другари защото не сме украинците.

129

Анонимен

преди 10 месеца

До след победата урколандия загуби територията си...Това ми прилича на сорросоидното историческо твърдение че Япония била победила Русия но въпреки това въпреки победата точно тя има териториални претенции към нея. з

128

Анонимен

преди 10 месеца

Прочетох трите последни коментара преди мен. Те са сорросоидни не умни и със съмнителни плюсове. Имат по един виртуален минус от мен да не им уруки.