102

Анонимен

преди 11 месеца

Даа, физиката изобщо не е свързана с космонавтиката. :д

101

До 104

преди 11 месеца

Ужас. Пълен хаос зацарява там! Кражби убийства, милиони наркозависими под мостовете. Бездомници завити в кожи, като животни подскачат в тъмнината. Страхотия е настанала.

100

Анонимен

преди 11 месеца

"Какво общо има физиката с това да излезеш в Космоса, дето няма земна атмосфера ?" - Ам ... бувкално всичко! Други коментиращи? Четете ли глупостите на този човек? Какво искаш да ми кажеш? Че всеки астронафт е лъжец и измамник? Или че сателитите е съществуват?

99

Присра ми се

преди 11 месеца

попитяй ЕйАя къде е най близкия кинеф. И получих отговор ППДБ. Глсувах за Киро Кокоро и Мравояда. После се прибрах в Карлуково.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Каква е разликата между руснаците и американците - руснаците си лягат и стават с мисълта за цената на краставицата във Вашингтон, а на американците не им дреме за руснаците.

97

Анонимен

преди 11 месеца

"Те дори повечето американци не верват на НАСА" повечето американци вярват на обърнанта хрантелна ирамида, в която се съветват, да се тъпчат с въглехидрати до припадък, както и в т.нар. Амеирканска изключителност, демек, защото са били родени в САЩ, в тях има нещо спецуално, което им ва морално, интелектуално и духовно превъзходство над останалите народи.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Какво общо има физиката с това да излезеш в Космоса, дето няма земна атмосфера ? :))) Не знам, явно сте много продухани вече от холивудските филмчета :)))

95

Анонимен

преди 11 месеца

До До 90 - На николко, защото учителката ми разбираше, че имам дислексия.

94

Анонимен

преди 11 месеца

За мен проблмът е, че както сега има много народ под 30 години, деот е неспособен да оперира без инстуркции от интернет, ще се появят цели клаи от хора, които разчитат на генерато на текст, да им каже, как се оперира с таолетна чиния и ако някога нямат досътъп до нета за 2 минути, ще се оакат, а ако се стигне до нови проблеми, дето не е имало никой с акъл да ги реши, че да се обучи ИИ на базаат на новите данни, всички ще измрът от нещо мега тривиално, поради средното IQ от 62 ...

93

ДБ е партия с изкус

преди 11 месеца

твен интелект. Въпросът е че създателите и нямат интелигентнист по-висока от тази на мравояд. А и дори мравояд с брада е на чело.

92

До 90

преди 11 месеца

На колко поправки по български и литература си оставал, Мангър? Или българския не ти е майчин език?

91

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 91 ми обясни ве човек, как двигател ще работи във вакум в Космоса :))) Те дори повечето американци не верват на НАСА, но важното е, че ти верваш :)))

90

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 90 - Защото са изхабили горивото си, самите двигатели са вече екстра ненужна маса, а във вакума нямаш атмосфера, кяото да създава търкане и съпротивление, така че имаш нужда от по-малко енегия за да поддържаш определена скорост на движение. Това е същото, като да се мъчииш да бягаш в басейна - многократно по-трудное, отколкото ако бяхаш на земя, защото има много повече съпротивление.

89

Кокора е ЕйАй

преди 11 месеца

Кокорчо и той е като ЕйАй! От акозвк са му казали да вкара България в конфликта с Русия и всеки един метод за него е разрешен. Създателите на Койорчо са учудени колко вярно тамагочи е! Изпълнява заповеди отма!

88

Анонимен

преди 11 месеца

Комунистите са прототип на ИИ. Вижте колко мизерии сътвориха. Ся си представете развито ИИ кво ще направи. :)))

87

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 85 - Ок, но преди 6ти кла ли напусна училище или просто получи торйка по милост по Физика?

86

Анонимен

преди 11 месеца

Защо според вас изтрелват ракети и след като минат земната стратосфера, те се отделят, щото не вършат вече никаква работа при вакума в Космоса :)))

85

Ще плачат

преди 11 месеца

ЕйАя ще ни пляска напосоки!

84

Анонимен

преди 11 месеца

До 82 - Разбирач, всъщност е най-близкия превод до думата експерт, но както и да е. Проблемът с ИИ е основно в употребта и злоупотребата му. Това с "машината за кламери завладяла слънчевата система и я превърнала в огромна фабрика за кламери, за да си изпълни функцията, да прави кламери" е забавно, но дотаа фантастично нещо.

83

До 85

преди 11 месеца

Земята е плоска и се носи на гърба на костенурка, а Луната е холограма на рептилите. Споко, Пътин ще ни спаси. :)))