162

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Трите закони за роботика като врата у поле.

161

Анонимен

преди 10 месеца

Закони на роботиката - Азимов

160

до 167

преди 10 месеца

Ии дръжки. ИИ е мъртво роден, без емоции, следователно той няма цел. Цел може да има само операторът, който стои зад него, защото е емоционално създание, сиреч божествено такова.

159

До 164

преди 10 месеца

Skynet.това ни чака

158

тия па!

преди 10 месеца

ДА зимат изкуствения интелект на зелените ни *** - те ще са лоялни до гроб! Е не са интелигентни, но това е цената!

157

кофти!

преди 10 месеца

Добра илюстрация че сатанистите не се нравят на интелект с елементарна обективна логика! ТО затова в краварника са силно притеснени от изкуствения интелект!

156

АИ АЙ АЙ!

преди 10 месеца

Явно покрай краварите е развил руско самосъзнание!

155

Анонимен

преди 10 месеца

Да му дадат на дрона атомни бомби, та да свърши работата.

154

Й

преди 10 месеца

Представете си че сте в тъмна стая с робот без всякакви светлини,който има задача да убива.Нито знаете от къде ще дойде,Нито кога ще ви открие,нито можете да избягате.И да му се молите да ви пощади няма да ви помогне.Този изкуствен интелект всъщност го създават за да не им тежи убийството на хора,на съвеста. Но все пак вие сте поръчали обийство и макар и да не сте прекия убиец,пак,рано или късно съвестта ви ще ви тормози.Нарича се синдром на дисфория.Чувставаш се виновен заради този които убива.

153

Зевзек

преди 10 месеца

На краварите им остана само ИИ

152

Анонимен

преди 10 месеца

Не можеш да обясниш действията на интелект. Ако всичките му действия подлежат на обяснение, вече няма да е интелект

151

Анонимен

преди 10 месеца

Тествали в симулатор варианти на софтуера и разиграли всякакви сценарии. Може би. Някой журналист търсил да си продаде писанието / при тях там няма щатна заплата/, а нашенско мозъче я преписало и заработило за кафето и бирата. Наздраве!!!!

150

Fena

преди 10 месеца

Винаги е било смешно това с "интелекта" и "умния" - каквото се сетите - град, жилище, трафик. Колко умен? Колко интелигентен? Ами колкото е таванът на създателя му, а това понякога не е особено много..... За един умен град е колите да минават на зелено и да спират на червено. За други умен град е да се регистрират натоварванията на ток, газ и парно и натоварилите едното отопление потребители да получават СМС да минат на другото отопление. Всичко зависи от това - Колко си умен? Винаги е така :)

149

Developer

преди 10 месеца

Пълни глупости. Няма как модела да "кил"-не собственият си фиид. Освен ако не хакне собствения си сървър, да пренапише кода си, да го деплойне, да се ресетне и да си стане сам на себе си фийд :)

148

Анонимен

преди 10 месеца

ИИ отдавна е задминал IQ-то на средностатистическия българин (разбирай- бачкер с анцуг и Е60-ка). Добре, че хитрите програмисти отдавна се запасихме за 100 живота напред и уредихме внуци и правнуци с имоти, докато бачкерът чакаше да паднат цените.

147

бай брадър

преди 10 месеца

Който не е гледал Терминатор - време е да го гледа. Нещата не отиват на добре, ама никак

146

Анонимен

преди 10 месеца

Ако изкуствения интелект достигне нивото на самостоятелност като при човека, това за нас простосмъртните няма да е кой знае каква опасност, защото и без това дните ни са преброени, но това ще е огромен проблем за ония елити, които са свикнали да упражняват влияние върху хората възползвайки се от техните слабости. Ама споко, все още чат гпт е мноооого далече от така наречения AGI, а и елитите биха направили всичко по силите им да забавят появата на AGI колкото може повече.

145

Анонимен

преди 10 месеца

Чудесно, все по близо сме то появата на интелект, на който няма да му пука от Со.рос и ще види сметката на всичките му привърженици с промити мозъци.

144

Анонимен

преди 10 месеца

Ми явно операторът е станал досаден с противоречивите си заповеди и си го е изпросил.

143

Някой

преди 10 месеца

Накрая ше стане, като във филма Термиматор...натам отиват нещата. Ден след ден. Малко по-развит изкиствен интелект. Пък ще ми дадат повечко права. Пък ше го оставят.по-самостоятелен. Докато един ден , когато вече е късно не се усетят. Че изкиствения интелект е станал много самостоятелен, силен, и с възможности. И човечеството ще се превърне в "ОПЕРАТОРЪТ"...КОЙТО ПРЕЧИ !!! Някой ще каже фантастика. Ама те и хората от 20-те години на миналия век. Така са мислели за полет в космоса.