142

анонимен

преди 11 месеца

простотии! ако беше руски ефрейтор щеше да му отреже и главата!

141

Историк

преди 11 месеца

AI е Франкенщайн, ще бъде късно когато човечеството разбере това.

140

дфсдфсдф

преди 11 месеца

Не разбрах...девилите са заложили да убие всеки който пречи на мисията но те смятат че някакъв софтуер ще разбере че оператора не трябва да се убива защото е от техните....това е софтуер а не интелект който разбира последствията от действията си....това че му казват изкуствен интелект не го прави интелект.

139

Анонимен

преди 11 месеца

Постоянно ползвам гугълмапс и си давам сметка че ежедневни има случаи да ми маркира в червено участъкът от междуселски път или улица само защото има бар и между един и два на обяд испанците са спрели да ударят едно преди да се приберат за обяд.

138

Анонимен

преди 11 месеца

А, заповедта е била да се отстрани Джуджи Лилипута. Браво на дрона, унищожава всичко което пречи да се отстрани зло N1 в света.

137

Анонимен

преди 11 месеца

Я го изключете направо...

136

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро ще сме любимци на дюс екс махина

135

Анонимен

преди 11 месеца

До Ти да видиш..ти па де се отнесе в друга галактика ?

134

Анонимен

преди 11 месеца

Сичко де се съдържа в нули и единици и има вероятност некоя нула или единица поради физическите особености на носителя да се изгуби по пътя е несигурно. Във всеки един момент некъде някога е възможно да се изгуби инфирмаця. Затова и има безброй дубъли и края не му се види. Откак се дигитализирахме се увеличи многократно ползуването на хардиени документи за уточнение, проверка, препроверка, декларации, кълнене във вярност и т.н.

133

Ти да видиш..

преди 11 месеца

До къде я докарахме. Изкуствения интелект избива руснаци , а американците се печат на плажовете.

132

Случаен минувач

преди 11 месеца

Митове и легенди...

131

До 125

преди 11 месеца

И двеста пъти да повториш тази глупост, по-вярна няма да стане. За съжаление, нещата не са толкова прости. Послушайте и прочетете какво ви говорят хората, положили основите на ИИ разработките. Зациклили се в 90-те заедно с цялата ни държава.

130

Анонимен

преди 11 месеца

До Teнгри кан 132. Съгласен съм, че ако човек е едно с Бога и изпълнява Неговата Воля, то човекът остава безволев. Така и е невъзможно да извърши грях. Но тогава няма да има и прелюбодеяние, защото то е грях, следователно няма да има повече зачеване, бременни жени и деца. Иначе за мен това е съвършеното общество, владението на Божията воля, където всички хора са едно добро семейство в Светлината на Господа.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Не забелязвате ли,че в последните няколко седмици започна много усилено да се говори за Изкуствен Интелект сякаш,че допреди никога не го е имало и видите ли сега сякаш излезе от нищото,та се питам какво ли още е измислил нашият по-голям презокеански брат ...

128

Teнгри кан

преди 11 месеца

Ами, така е бил и създаден човека, дами и господа, "по образ и подобие Божие" и по същия начин, този модел на Бога е дал краш;))) в него възникнала свободната воля и се е отклонил от първоначалното му задание, грехопаднал бил;))) Затова след туй са налагат корекции в модела - потопите, а след тях, опитите за неговото усъвършенстване: "Бъдете съвършнеи, както е съвършен и Небесния Ваш Отец", а-хахахахахаха. Затва, кога модела, вече на свой ред създава свой модел, как мислите? Бог е мъртъв!;)))

127

паси

преди 11 месеца

Трансгената армия не става да воюва тогава остава да воюват AL (изкуственият интелект) .Трансгената армия ще се занимава с друга работа ще организира паради като " Парад гордости ".

126

ами, евро-атлантици

преди 11 месеца

не се казва че софтуера е толкова бъглив, а че изтребил иддиотите които са я пускали тази американска бъгня, ами ИИ видите ли решил така ..... ЖАЛКККИ ИДДДИОТИ !!!! Илон Мъск като му се гръмна ракетата за 15 милиарда - и това обявиха за грандиозен успех

125

В.

преди 11 месеца

Най трудно ще е с половата идентификация. Външни белези може да монтират, но ако има неопределеносст?

124

Смях

преди 11 месеца

Случва се и с най-добрите краварски технологии.

123

Василев

преди 11 месеца

Оле мале няма накъде, страшно ми е много от изкуствения интелект ,все ми се яде!Чики рики селяни прости, изкуствения интелект вече е сканирал , че няма в главите ви една нагъната мозъчна клетка, която да шава и да се предположи, че имате естествен интелект!Изкуственият интелект винаги служи на алгоритъма, който са създали неговите господари!Така както вашия естествен интелект служи на вашите господари, които са моделирали през годините юдо-масоните!Животът е жесток селяни прости!Агент Рико!ЦРУ!