127

И таз хубавица

преди 11 месеца

с бизнес в Дубай.

126

Боко

преди 11 месеца

направо ми се издига в очите, като гледам кои изпълзяха да го обвиняват. Сигурно пак някакъв ПР си прави сега, като е припознат от "почтените" Киро-Кокорчовци.

125

Питам само

преди 11 месеца

Тази стана миска благодарение на аферата си с Илия Павлов. После роди от Вълка и с парите му се издържаше и живееше нашироко в Дубай . Изкара известно време като платена компаньонка в Дубай. Набара друг с парици , който е близък с Черепа и се ожени за него . Как точно ТАЗИ ще докаже , че Борисов е платил къща с пари под масата ? Хем грозна , хем няма никой там горе . И защо прокуратурата не повдигна този въпрос докато Борисов нямаше имунитет? Някой май хвърля димка , за да няма правителство

124

Анонимен

преди 11 месеца

Не излезе ли вече да разкаже дали и е било приятно? Сложих вече пуканките в микровълновата. Ще гледам сеир уж и аз.

123

Анонимен

преди 11 месеца

И тази е "надежден" свидетел. Прокуратурата сериозно ли?

122

Та Бойко 15 години

преди 11 месеца

не можеше да си вдигне панталона. Половин София мина през изповедалнята - журналистки, манекенки, политиЧки. После понамали темпото, а и годините понатежаха. Въпросът е дали наистина има пране на пари. И според мен отговорът не е отрицателен. Ама всичко се доказва в съда.

121

Анонимен

преди 11 месеца

Не знаех, че Ивайла страда от тежка депресия със силна склонност към самоубийство ...

120

Анонимен

преди 11 месеца

До Руси.Може,тези дето си ги изредил да имат къщи,но те не са заемали държавни постове никога за разлика от щастливия ТАТКО дето е подарил къща на плейметката от държавните пари а загробил живота на милиони други хора чрез поста си.Ни чул ни видял а личната му сметка е надебеляла за сметка надържавната,която е отъняла.Не по думите а по делата и по банковите им сметки ще познаете,кой кой е и защо такъв е.Лакумията е гробокопач на личността.Рано или късно всеки си плаща"данък"за нея.Време му е.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Тази още от Илия Павлов само со дупе пробива, а за клипчетата с оргии с жената на еврото е ясно отдавна ! Радев и Гешев опряха до к..те на Боко! Жалки са

118

Пян_Гъ

преди 11 месеца

Аре сериозно, може ли? "Барселонагейт" е фантазия. Не е нужно да си юрист, за да видиш, че фокусът е в/у черна пиар пушилка около ББ. Малко факти: 1) Собствеността е на еди-кой си (не на ББ); 2) Ама и той я бил закупил от еди-кой си (пак не от ББ); 3) За какви пари иде реч? За къща в Барса, не за ... стотин милиона $; 4) Какво е участието на ББ? Ми осигурил някаква операция за пари на някой, той пък ги бил дал на друг... КАК СЕ ДОКАЗВА ТОВА В СЪДА, ЧЕРЕП??? ТОВА ТИ Е НИВОТО, ЗАТОВА СИ ДАЛЕЧ!

117

Анонимен

преди 11 месеца

И...какво ще стане след като не е на негово име по НА. ХАХАХА.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Има дете от Вълка ,няма да му стисне на Бойко да и навреди!

115

Анонимен

преди 11 месеца

Тази *** ли е свидетел, ха, ха, ха,. тази ще продаде майка си и баща си за пари и медийна слава.

114

Стига бе,

преди 11 месеца

...Черепът му набута една, да го снима докато спи,а сега набутва една, която ..."знаела достатъчно"? Сега очакваме и неговият говорител, Фигурантът Радев, да размаха юмрук и да раздаде правосъдие! А Гешев след димката е доста услужлив!

113

Руси

преди 11 месеца

Тази ***! Всички знаем ,че Бойко може да си купи тази къща с личните си мангизи. Не е казано ,че са от държавата. Защо подценявате Бойко ,че не може да си купи една къща в Барселона. Явно хората са много наивни. Какви балъци си имат имоти в Барселона и Валенсия ,че Бойко ли няма да има ! Хаха !

112

Чоко

преди 11 месеца

Защо й давате думата? Това е едно злобно застаряваще ку*рве. Само и само да се покаже някъде е готова да обслужи цялата прокуратура.

111

Иван

преди 11 месеца

Злобата говори, че на нея не са купили. хахахахахахах

110

Анонимен

преди 11 месеца

Ще каже само някои подробности.Иначе целия народ знае,че къщата в Барселона е с пари на данъкоплатците,откраднати от Боко.Нищо,че не е на негово име.Няма как любовницата му манекенка да има милиони за този разкош.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Ето я и платената Мата Хари. Тая колко зло може да причини, няма задръжки и срам! Успешно отклоняват вниманието ни с пикантерии като в турски сериал.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Бакалова, съпруга на Веселин Денков - Весо брадата, бизнес партньор и дясна ръка на Васил Божков - Черепа.