147

Тошо

преди 11 месеца

....прокуратурата се събуди.....!Щом и от нея се чува такава реплика......това е то реалността!Ами някой да вземе мерки, ама кой.......тетова е въпросът за 1 000 000 !?

146

Анонимен

преди 11 месеца

Ивайла Харемна Дубайска дошла из БГ-то да изкара някой лев без да се налага да си троши шундичката по дубайски наденици. Аре да видим. Не че Бойчето е цвете за мирисане, но тия са дори по-долу от него по морал.

145

Хриси

преди 11 месеца

Значи ти знаеш по - достатъчно кошаревска свидетелке от главната героиня в тоя долно пробен сценарии приятелката ти мис бикини- Борислава Йовчева?! Интересно защо,ти си свидетел ае тя? Доста интересно Бакалова.

144

Анонимен

преди 11 месеца

Ивайла наистина знае много за този случай. От години работи като брокер луксозни недв. имоти в чужбина. И между другото, никак не е глупава, въпреки имиджа й.

143

Големи зеници

преди 11 месеца

Невероятни разкрития на неща, които ЦЕЛИЯ български народ знае от много години... BoOOooring.... Вкарайте някой в затвора, да стане малко по-интересно. Стига с тези интрижки... кой казал, кой прав, какво станало. Всичко е ясно - бай Ставри чека.

142

Анонимен

преди 11 месеца

Ако нямаше,нещо което да крие,до сега да е доказал с всички позволени от закона средства и доказателства,че нещата по повод това обвинение са перфектни и не съставляват престъпления.Но това не се случва,а се отрича очеваднотоТака се получава ефекта на доминото и се завлича цялата Държава към дъното,защото е бил и сега е свързан с Държавата и с властите в нея.Затова и хората си мислят,че няма да има оправия и губят надежда,че изборите решават променят нещо и Държавата ще излезе от колабса.

141

Мексиканска Мафия

преди 11 месеца

Боко е като мексикански нарко-мафиот - има деца, но ги пази в тайна и ги крие.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Ако нямаше,като и защо да крие,до сега да е доказал с всички позволени от закона средства и доказателства,че нещата по повод това обвинение са перфектни и не съставляват престъпления.Но това не се случва,а се отрича очеваднотоТака се получава ефекта на доминото и се заличи цялата Държава към дъното, защото е бил и сега е свързан с Държавата и с властите в нея.Затова и хората си мислят, че няма да има оправия и губят надежда,че изборите решават променят нещо и Държавата ще излезе от колабса.

139

МИС ГАЩИ

преди 11 месеца

Остава сега Мис Прашки да отиде и да се разжалва пред Мун Дьо как Боко не си гледа лапито.

138

Нискочел Лъчо Мозъка

преди 11 месеца

След тези шокиращи разкрития на мис Факултето, банкянския рoм, за чието здраве отговарям, пак ще събере горна и долна граница и може да скъса някой минискус.

137

Ромска Разпра

преди 11 месеца

Бакаловите роми срещу Борисовите роми. Два ромски клана се бият.

136

До “ясно …”

преди 11 месеца

Много си наивен/на , ама много . Ако имаше и милиграм истина в това , в което го обвиняват, Борисов отдавна щеше да е осъден. Две години нямаше имунитет , цялата власт и държава беше в ръцете на противниците му,Рашков ровеше и душеше навсякъде, денонощно плюеха по него и търсеха доказателства, арестуваха го незаконно , само и само да направят нещо против него и нищо . Сега се сетили , че има още доказателства . . Капан за наивници :)

135

до 33

преди 11 месеца

Това, което казваш, ако е истина... значи не само Боко, ами цялото ГЕРБ трябва да влиза в затвора... чак не мога да повярвам. Сигурен ли си за това????

134

Анонимен

преди 11 месеца

До 140 койЯ, да видим сега кой има интерес да не се състави редовно правителство ? . Кой има еднолична, неограничена власт////Как кой? Авиатора Рундьо Радевич, руският агент N1 на Балканите.Мечтаещ да посрещне с хляб и сол свойте "асвабадители".

133

Анонимен

преди 11 месеца

Много посредствена и грозна жена, стана мис България благодарение на устните си умения демонстрирани върху "правилните" мъже.

132

Кой

преди 11 месеца

Я, да видим сега кой има интерес да не се състави редовно правителство ? . Кой има еднолична, неограничена власт и почти се намираме в режим на диктатура ? Кой създава интриги и злобно отмъщава на противниците си , използвайки цялата си власт ? На кого жена му пише неадекватни коментари в нета , за да омаскари всички ? Кой е заинтересован държавата ни да бъде в хаос ? Кой? Питам кой?

131

Анонимен

преди 11 месеца

Каза също на всеуслошание,че като се пенсионира ще отиде там да живее.Но времето е безпощадно и чувствата избледняват и нещата се променят безвъзвратно.Така и се получи и с тази"любов".Бъдещето е непредвидимо,макар и да е финансово осигурено.Много,често, както се казва,дребните на пръв поглед неща,го преобръщат наопаки и вместо щастливец се превръщаш в страдалец.Бог забавя но никога и никой не пропуска.Само разкаянието може да изтрие срама.

130

Анонимен

преди 11 месеца

Каза също на всеусшошанир, че като се пенсионира ще отиде там да живее.Но времето е безпощадно и чувствата избледняват и нещата се променят безвъзвратно.Така и се получи и с тази"любов".Бъдещето е непредвидимо,макар и да е финансово осигурено.Много, често, както се казва, дребните на пръв поглед неща, го преобръщат наопаки и вместо щастливец се превръщаш в страдалец.Бог забавя но никога и никой не пропуска.

129

Глок

преди 11 месеца

Дърта комунистическа шавран...я,спиш с по богатите бандити в София но внимателно наблюдаваш и другите какво правят под дюшека!Няма такава наглост и безочие,един ден ще дойде и твоята сметка!!!

128

Анонимен

преди 11 месеца

На Испанското Кралство столица е Мадрид а не Бар(с)целона.К*во е дирил,мин.Председателя в друга Държава,без официална поканата и защо на китайската граница му претърсват багажа? МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ДОСИЕТО МУ. Слабо Уотсън. Престъпникът винаги се опитва да прикрие следите,но той действа в материалния свят и винаги оставя следа,която го уличава в престъплението.Само трябва да се напипа следата и той сам ще се издаде.И той и това направи,като каза,че има място и жена там,която много обича.