17

Анонимен

преди 1 година

хахахаха, западната пропаганда се спуква и разбира се тези минават само на бабите пред блока. Който има 2 сиви клетки знае за какво става въпрос.

16

Анонимен

преди 1 година

Американците са прагматични хора и особено като видяха с очите си как руския СУ им "нас ра" нещастното дронче, не смеят да рискуват цял самолет

15

Само аз ли съм

преди 1 година

поразен от десетократната разлика в цената за доставка и обслужване на самолет? Къде са 23 милиона, къде са 209? Какви 8% инфлация, това е стотици проценти разлика!? Били малко по-стари - хубаво, ама щяхме да имаме 80 от тях, вместо 8. Както се вижда от войната в Украйна, количеството е от особено значение.

14

Анонимен

преди 1 година

F-16 имат по-лош радар и ракети с по-малък обсег от най-модерните руски въздушни комплекси и от руската противовъздушна отбрана. Руският Су-57 прихваща от недостижима за F-16 дистанция и го поразява с една бърза и мощна въздух-въздух ракета Х-37. Руската Х-37 те удря все едно от нищото, все едно от мъглата.

13

Анонимен

преди 1 година

Що не се пише за контраофанзивата.Нито дума а в руските сайтове има инфо за разгрома на укрите по всички направления.Даже се говори за започване на руска контра на контрата.

12

Анонимен

преди 1 година

Колкото помогнаха Леопардите да се изгонят руснаците от Украйна.Само реклама на укрите да повдигат духа на населението.

11

Анонимен

преди 1 година

Руснаците обезсамолетиха Украина, сега ще сторят същото с цялата европейска част на НАТО

10

Слава Україні!

преди 1 година

кремлинския жужак изказал ли се е вече или все още не си е подал носа извън бункера?!

9

Анонимен

преди 1 година

НАТО са решили да борят руското ПВО с Ф-ки. Всяка Ф-ка има за задача да свали с тялото си една руска ракета, пък може и 2 )) Това помага, нали? Помага, да )))))

8

Самолетити

преди 1 година

Ще помогнат на САШ да спечели милиарди долари от нови поръчки!

7

Още не е

преди 1 година

Измислено оръжието което може да помогне на USрайна!

6

Анонимен

преди 1 година

"Изтребителите-бомбардировачи на General Dynamics Corp ще бъдат значително подобрение на самолетите от съветската епоха" - това може да го напише пълен лаик. Първо F-16 няма дори наполовини живучестта на Су-25! Онзи ден руски Су-25 се прибра в базата си целия на решето от украинска ракета. Това e невъзможно за еднодвигателния и неброниран F-16. Освен това F-16 е много по-капризен откъм обслужване, гориво и т.н. за разлика от руските, пригодени за полеви условия.

5

Ром"с

преди 1 година

Абе щяли да дадът на украинците,ама май няма да дадът f-16...нещо започнаха да дават задна..засега само учат укрински пилоти..

4

Анонимен

преди 1 година

Значи ние платихме за хондичка??? Поне да бяха мини купър. Нали беха супер по по най...?

3

Анонимен

преди 1 година

Самолетите ще помогнат на покрайна да загуби по-бавно и да плати по-висока цена за това. Ура!

2

Анонимен

преди 1 година

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЯМА САМОЛЕТИ, ЩЕ ЛЕТЯТ НА ТУРСКИ ЧЕПОВЕ

1

Гешев кажи си

преди 1 година

Вече става ясно, че състоянието на правосъдната система по върховете е много тежко. Вчера зам.-главният прокурор Борислав Сарафов говореше страшни неща имало паралелна частна структура за проследяване, водена от главния прокурор Иван Гешев.