257

Анонимен

преди 1 година

Аз пък пет пари не дават за Просия или САЩ. Що Путин не си изтегли миризливите затворници от Украйна и ходи да си се разправя с Байдън без да ни занимава с комплексите си?

256

Владо

преди 1 година

До Анонимен до 228 - и как взимането на дълг е крадене? :Д Да не би, като руснаците да ги стрелят с артлиерия, за да им отпуснат заем? Или държавите доброволно го правят? Точно заради кредитите САЩ са най-богатата държава в света. Дълга дава възможност да се разрастнеш много по-бързо, отколкото да чакаш да събереш от излишък. Това са основи в икономиката, за която ти само си чувал по форумите.

255

абсолютно точно

преди 1 година

СТИГА С ТАЯ УКРАЙНА БЕ, ДЪРЖАВАТА НИ СЕ РАЗПАДА

254

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 270 САЩ не са богати, те живеят в трилиони дългове. Ако бяха богати нямаше да имат тези дългове. Богатство означава да имаш излишък а не да крадеш от други държави и да живееш в дългове.

253

АТИЛА

преди 1 година

Плюем всичките руснаците,ама се чудя ако утре не дай се боже имаме нужда от помощ кой ще ни подаде ръка !?Америка ли ?

252

Анонимен

преди 1 година

F-16 е самолет от 70те години. Срещу всяко ПВО средна ръка няма шанс. Срещу руското ПВО ще е самоубийство. След като унищожиха Пейтриът, остава да свалят и всички F-16. Като цяло, глупава идея.

251

Анонимен

преди 1 година

Руснаците с тяхната напреднала техника няма какво да се плашат от Ф16!

250

Анонимен

преди 1 година

На теория руските самолети са много добри, но на практика са си пълен бокккклук като всичко руско. То и Кинжалите бяха несваляеми на теория но на практика ги свалят на дузини. Те американските летци като чуят че Су35 имали еди какъв си радар си мислят че с него руския самолет има голямо предимство, но американския летец не отчита факта че тоя радар е в такова изпълнение че не се отличава от американските радари от преди 40-50 години.

249

Конфуций

преди 1 година

Гледайте Топ Гън - Маверик, как се потят американските пилоти и пълнят гащите при среща с руски Су. Свалят ги ама като на кино, и си признават че руските са по-добри от американските. Медведев е прав - това, което виждате в Украйна е старо желязо за скраб, руснаците не са изкарали тежката артилерия защото не искат да попада в ръцете на врага.

248

Русия пак ще спаси

преди 1 година

Пишем,да не заспим,а?

247

Анонимен

преди 1 година

Айде пак приказки от 1001 нощ! Гледайте изказването на началника на незнам си какви щабове АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛ Марк Милли. Генерал, и то американски. Гледайте неговото изказване по въпроса, и преценете на кого да вярвате. На него или на г-жа Иванова.

246

Анонимен

преди 1 година

До Българин. Грохнал сляп кон с нова каруца нали

245

Българин

преди 1 година

Нашите са блок 72,такива се произвеждат сега Тук се говори за по стара модификация.В Гърция и Турция ,Румъния летят блок 30 до 50..Разликата е огромна.

244

Бай Дрън

преди 1 година

И както писах преди, Ф16 не е предназначен за калпави писти. За разлика от руските машини, които са проектирани със затварящи зе въздухозаборници при кацане и излитане. Отделно, че са встрани от колесника. Ф16 изначално е проектиран много зле. Тоя де ги хвали в статията, бил жив още. Нека се благодари на Бог, че е жив още, хаха. Други като него не са.

243

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, какви ги пишете? Италианския пакет струвал 24 млн долара, нашия 209 млн! Разликата от 180 млн къде отива? Риторичен въпрос.

242

Бай Иван

преди 1 година

Ще станат за скрап Тея ф16 още на десетата секунда, това ще е изхода

241

Анонимен

преди 1 година

Доста лоша шега си направихте наистина с тая статия. Значи, чертежите които очакваме както и предполагахме са за грохнала древна техника на баслословна цена.

240

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да помогне на укронацистите.Обречени са на капитолация.

239

Гоги

преди 1 година

Колко долнопробна росоробска *** се е изказала под статията. Всичките с мозък на пиле,но на писане събарят долара,разпадат НАТО,свалят Ф16 и т.н. А даже таблицата за умножение не знаят Типичният росороб. Ракия да има на масата и оправят света хахахах

238

bl

преди 1 година

Ф16 е съвършенна машина. Горещо е се препоръчва на начинаещи и обучаващи се руски пилоти да го ползват за подвижна мишена при тренировъчни стрелби.