257

Анонимен

преди 11 месеца

Аз пък пет пари не дават за Просия или САЩ. Що Путин не си изтегли миризливите затворници от Украйна и ходи да си се разправя с Байдън без да ни занимава с комплексите си?

256

Владо

преди 11 месеца

До Анонимен до 228 - и как взимането на дълг е крадене? :Д Да не би, като руснаците да ги стрелят с артлиерия, за да им отпуснат заем? Или държавите доброволно го правят? Точно заради кредитите САЩ са най-богатата държава в света. Дълга дава възможност да се разрастнеш много по-бързо, отколкото да чакаш да събереш от излишък. Това са основи в икономиката, за която ти само си чувал по форумите.

255

абсолютно точно

преди 11 месеца

СТИГА С ТАЯ УКРАЙНА БЕ, ДЪРЖАВАТА НИ СЕ РАЗПАДА

254

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 270 САЩ не са богати, те живеят в трилиони дългове. Ако бяха богати нямаше да имат тези дългове. Богатство означава да имаш излишък а не да крадеш от други държави и да живееш в дългове.

253

АТИЛА

преди 11 месеца

Плюем всичките руснаците,ама се чудя ако утре не дай се боже имаме нужда от помощ кой ще ни подаде ръка !?Америка ли ?

252

Анонимен

преди 11 месеца

F-16 е самолет от 70те години. Срещу всяко ПВО средна ръка няма шанс. Срещу руското ПВО ще е самоубийство. След като унищожиха Пейтриът, остава да свалят и всички F-16. Като цяло, глупава идея.

251

Анонимен

преди 11 месеца

Руснаците с тяхната напреднала техника няма какво да се плашат от Ф16!

250

Анонимен

преди 11 месеца

На теория руските самолети са много добри, но на практика са си пълен бокккклук като всичко руско. То и Кинжалите бяха несваляеми на теория но на практика ги свалят на дузини. Те американските летци като чуят че Су35 имали еди какъв си радар си мислят че с него руския самолет има голямо предимство, но американския летец не отчита факта че тоя радар е в такова изпълнение че не се отличава от американските радари от преди 40-50 години.

249

Конфуций

преди 11 месеца

Гледайте Топ Гън - Маверик, как се потят американските пилоти и пълнят гащите при среща с руски Су. Свалят ги ама като на кино, и си признават че руските са по-добри от американските. Медведев е прав - това, което виждате в Украйна е старо желязо за скраб, руснаците не са изкарали тежката артилерия защото не искат да попада в ръцете на врага.

248

Русия пак ще спаси

преди 11 месеца

Пишем,да не заспим,а?

247

Анонимен

преди 11 месеца

Айде пак приказки от 1001 нощ! Гледайте изказването на началника на незнам си какви щабове АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛ Марк Милли. Генерал, и то американски. Гледайте неговото изказване по въпроса, и преценете на кого да вярвате. На него или на г-жа Иванова.

246

Анонимен

преди 11 месеца

До Българин. Грохнал сляп кон с нова каруца нали

245

Българин

преди 11 месеца

Нашите са блок 72,такива се произвеждат сега Тук се говори за по стара модификация.В Гърция и Турция ,Румъния летят блок 30 до 50..Разликата е огромна.

244

Бай Дрън

преди 11 месеца

И както писах преди, Ф16 не е предназначен за калпави писти. За разлика от руските машини, които са проектирани със затварящи зе въздухозаборници при кацане и излитане. Отделно, че са встрани от колесника. Ф16 изначално е проектиран много зле. Тоя де ги хвали в статията, бил жив още. Нека се благодари на Бог, че е жив още, хаха. Други като него не са.

243

Бай Дрън

преди 11 месеца

Хаха, какви ги пишете? Италианския пакет струвал 24 млн долара, нашия 209 млн! Разликата от 180 млн къде отива? Риторичен въпрос.

242

Бай Иван

преди 11 месеца

Ще станат за скрап Тея ф16 още на десетата секунда, това ще е изхода

241

Анонимен

преди 11 месеца

Доста лоша шега си направихте наистина с тая статия. Значи, чертежите които очакваме както и предполагахме са за грохнала древна техника на баслословна цена.

240

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо няма да помогне на укронацистите.Обречени са на капитолация.

239

Гоги

преди 11 месеца

Колко долнопробна росоробска *** се е изказала под статията. Всичките с мозък на пиле,но на писане събарят долара,разпадат НАТО,свалят Ф16 и т.н. А даже таблицата за умножение не знаят Типичният росороб. Ракия да има на масата и оправят света хахахах

238

bl

преди 11 месеца

Ф16 е съвършенна машина. Горещо е се препоръчва на начинаещи и обучаващи се руски пилоти да го ползват за подвижна мишена при тренировъчни стрелби.