49

Българин

преди 8 месеца

Помните ли как Уил Смит ошамари Крис Рок за глупост? Ако някой е гледал шоуто на Крис Рок "Selective Outrage", обяснява, че не ходи да се жали, защото НЕ Е ЖЕРТВА! Каза "Той е висок, едър, аз съм дребен. Насилниците са такива-нападат винаги по-слаби или поне по-страхливи. Аз обаче НЕ СЪМ ЖЕРТВА". Турците трябва да си отворят очите и да видят, че точно Турция, ДПС и лакеите им ги мъчат и дискриминират Българите и да откажат да го играят ЖЕРТВА и да не се връзват на тия, дето ги ползват за щит!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Сараите в Росенец е темата която всеки политик заобикаля .Там е концентрирана всякаква логика на прехода.Това е градеж на политическата немощ за България.Колко сме слаби всички Българските институции.Полиция.Съдилища .Този цирей на демокрацията е симптом.Защото първо трябва да унижиш една нация.След което следва да я покориш.

47

До Турчин

преди 8 месеца

До Турчин - никой не ти скача, не скачай и ти! Хората обсъждат с теб. Даже обратното бих казал - споделят написаното от теб и негодуват защо някой се е подал на това! Аз поне се опитвам да разбера как така на турците проблемите РЕАЛНО ги правят от ДПС и Турция (между другото и изселниците в Турция ги тормозят), как Българи и турци помежду си проблеми нямат, как така във фирми на турци Българи не се взимат и има турци, които искат късане на територии, а някой турчин би се вързал, че НИЕ им враг?

46

Анонимен

преди 8 месеца

Нали оня, дето му "посегна" с детски пистолет беше от неговите избиратели.. Тая партия за толкова години нищо полезно не е направила за българите. Само си обогати председателите. Време и е да остане в миналото.

45

глас от сарая

преди 8 месеца

Няма етническа карта . Има дебитна карта.

44

Турчин

преди 8 месеца

Вие всички сте много глупави ако сега ми скачате на мен. Само ви казвам каква е реалната ситуация. А вие живеете в някакъв илюзорен свят. Питахте ме, отговорих ви. Вие съвременните българи искате да ви лъжат и вие да спите и да сънувате сладки сънища. България винаги е под опасност, която вие даже не съзирате. Етническата карта е нещо реално и това трябва да се разбере. Това не са просто думи. А и вие с този акъл сте готови да тръгнете на където ви поведат. А има и такива турци... И какво става?

43

До Турчин

преди 8 месеца

До Турчин - Българите недолюбват заплахата за България, не турците по принцип. С обикновените турци никой няма проблем. Но с онези, които подстрекават за автономии, късане на територии, че някой ги бил дискриминирал - това, виждаш сам, е заплаха за държавата. И марсианци да го правят, всеки ще е готов да скочи да защити държавата си. А точно турски агенти и ДПС държат турците затворени, тормозат ги и ги подстрекават. Има разлика между ПРАВА и ПРИВИЛЕГИИ. Отказ на последното НЕ Е ДИСКРИМИНАЦИЯ

42

Позор

преди 8 месеца

До 39,Службите и съдебната система са завладяни от врага ДПС.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Времето е безпощадно. България един ден ще осъмне и без Доган и без престъпното творение на ДС ДПС.

40

Скоро

преди 8 месеца

Нещо е станало щом пише това "кърваво писмо"явно знае нещо.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Време е старите милиционери да излязат в пенсия. С тях се видя до къде стигнахме! Трайно последни в ЕС.

38

До Турчин

преди 8 месеца

В шише джам бачкат само турци. Я кажи кой е дискриминиран?

37

Факт

преди 8 месеца

ДПС е партия "кърлеж"

36

Къде са службите

преди 8 месеца

Това, което доган е написал, буквално означава "ако някой ме пипне, ще изнудя малцинствата да направят бунт". Това е ЗАПЛАХА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА! Малцинствата с Българите проблеми нямат. Куриозното е, че малцинствата правят проблеми на Българите, а не обратното! И то от катуните и групички от МИТ, турците са си работливи хора и техните хора ги тормозят по места, не България! От къде накъде ще ги ползвате за жив щит! Ако сте престъпници с Карадайъ, отговаряйте сами КАТО МЪЖЕ, не се крийте зад други!

35

Анонимен

преди 8 месеца

А защо гледа все едно са го заплашили с детски воден пистолет, както вече му се случи?

34

Да

преди 8 месеца

ДПС от години изнудва България с"етническият мир" и измислените възродителен процес,хора не се подавайте.

33

Турчин

преди 8 месеца

Гражданска война българи срещу турци в България винаги може да се създаде. Няма по-лесно нещо. Българите в България в по-голямата си част по принцип недолюбват турците и са винаги готови, ако някой им каже "България има нужда да се защити от турците" да скочат. Доста от турците в България са така леко подложени на дискриминация от от доста от българите и винаги могат да се сетят за сумати случаи когато срещу тях не се е действало коректно и те са ставали жертва. И те са винаги готови да скочат.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Другарят меди доганов или ефенди ахмед доган май вече много е изплашен за живота си като лицето бойко м. борисов та започна да се самоопределя като един от ,,електората '' на дпс .Явно го е страх да не е следващият след Къро.

31

Анонимен

преди 8 месеца

На всички неудачници все руски агенти им пречат.

30

Не заплашвай!

преди 8 месеца

Доганчо, не заплашвай! В България хората се знаят и всички сме наясно, че БЪЛГАРСКИТЕ мюсюлмани, част от които се самоопределят за турци, ТОЧНО ДПС ги държи капсулирани, слабообразовани и бедни! ТОЧНО ДПС ги заплашва и изнудва с "няма да има дърва, ако не гласуваш" и т.н. ТОЧНО ДПС ги лъже със "искат да ви сменят имената" при положение, че дори през т.нар "възродителен процес" Българите са били ПРОТИВ и са защитавали хората! Българските мюсюлмани-и Българи и турци, са под ТУРСКО робство от ВАС!