89

Нане

преди 8 месеца

С Вас разправата, ще е по късно.... Сега наред са краварските про.... Шляци в България... А Вие ги подържате... ===))) гледайте, що става у Сърбия....

88

Анонимен

преди 8 месеца

В България все още няма демокрация и то заради ДПС.

87

Дядката

преди 8 месеца

Доган звучи фалшиво на фона на действията му с постоянна подкрепа за проваления политик Бойко Борисов! Борисов е огромен длъжник на Доган ,който го предложи за генерал и тоя дослук е цялата червена линия на политическата обич между ГЕРБ и ДПС!ДПС не може да намери сили да се оттегли от потъващия Борисов и да проведе пробългарска ,а не прозападна политика!

86

Taliban

преди 8 месеца

КОЙ НАРАНИ ТОЙ ЧЕ Е ЖИВ...МИЛИЦИОНЕРИТЕ.

85

Чак камъни?!

преди 8 месеца

Прави впечатление трупчета на загинали птичета, пчели, не знам какво правят в България, като си спомня какво горяха в ТЕЦ-овете на ГЕРБ от Африка и Италия. Нещо с климата в България не е наред. Тук "въздухът е гежък", на 33 по Целзий не се търпи, а в Африка на 35 нямам проблеми. Лоши са фото, перки, химикали земеделие, горене на отПадъци, складиране ядрено гориво, 5G и свързаните с тях смарт уреди. Най-страшното обезлесяване. Тази година масово ята от дезориентирани птици, такова чудо не е било.

84

Анонимен

преди 8 месеца

Такива хора трябва да се замерят с камъни ,нито защитите правата на своите,а ги изгони от България ,да митарстват в ЕС.От производители на тюрюн и животновъди с пари,ги превърна в общаци и чистачи.

83

Една добра дума

преди 8 месеца

да кажа. Браво, построихте ВЕЦ, трябваше да е държавен. Всички фото и перки са неекологични, на енергийни лобита и скъпи, фото мъРтва земя, перките спират въздушните течения и променят климата, вредни миграция птици. Батериите на фото и оборудването на перки те се рециклират, заравят ги в земята. Пчелите умират химикали, 5G. А ВЕЦ-овете и АЕЦ - трябва да са държавни, както и производството на зърно и животновъдство. При животни от 4-5 г. се наблюдават агресивни форми на рак, според ветеринари.

82

Време е за нови

преди 8 месеца

хора Със заеми и икономика в сферата на услугите не става. 1996 БВП 250 милиарда. 2021 160 милиарда. Да идват нови хора Клисаров, Инджова, Виткова, Христов, Пасков, и Виденов да гледа лошо. Съсипаха България. ПП, СДС, ДБ, БСП, ДПС, ГЕРБ, това са партии на комунистите - динозаври, трябва да си ходят. Предизвикателствата са други. С цифроВото евро ще ни превърнете в номера, в ходещи портфейли. А левът трябва да остане. И мир.Ако останете на власт България изчезва! за 33 г. унищожихте България.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Най-големият изЗедник на българските мюсюлмани .Вижте го хубаво,съсипа ги и ги изгони младите от България .

80

Ахмед Доган

преди 8 месеца

Уважаеми българи и най-вече турци !!!! Не бях се показвал от доста време но искам с най-голямо уважение към вас да ви напомня само един мой цитат който гласи и ще продължава да гласи във вашите кратуни за винаги и той е ВЛАСТА Е В МОЙТЕ РЪЦЕ това искам да разберете АЗ СЪМ ИНСТРУМЕНТА ВЪВ ВЛАСТА КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИЙТЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ДЪРЖАВАТА искам да сте много наясно с това . А сега спете спокойна

79

Мдаа

преди 8 месеца

И кой сега е номер едно - ДС !

78

ББ

преди 8 месеца

ще се повторя ама ми е интересно,излиза от затвора,качват го на мерцедес,багажник пълен с пари според охраняващият го тогава...от къде бе?имащ си замък,отнел от България пристанище,типично по руски!да не би да си кгб агент?бг турците са най ограбените,работливи и почтенни хора,какво направи за тях да живеят в Справедлива и Свободна Държава..."философе"?

77

ББ

преди 8 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААхаха значи дедо ви ердо е по голям от...аллах,едро довел ви до ...бедност,Турция е голяма и богата ...постройла...дВорец на новият...аллах...ердо...само факти,иСТОРИЯТА Е ВИЖДАЛА ПОДОБНИ "БОГОВЕ"ВОДЕЩИ нАРОДИТЕ СИ КЪм...НИЩОТО...СРАМА И ПОЗОРА!Свободен Народ са...успех в избора на къде да вървите!да се опълчиш срещу аллах с чието име манипулираш Народите си е...грях ...глупост!има Бог и явно Турция ще плати греховете на новият им...аллах!

76

Хахаха

преди 8 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААверно сте башибозук...за Народите на Турция!ердо не е вечен...скоро ще пукне,Народите на Турция ще го презират,спрял развитието и просперитета на тези Народи,отнемащ им Свободата!да си башибозук...син на дявола е грях!!!ще ви презрем и забравим!

75

помашките мелези

преди 8 месеца

си заслужаваха възродителния.

74

Ученика

преди 8 месеца

Хапна си, пийна си, угоди си бая на табиетите - време е за сметка чоджум...

73

Анонимен

преди 8 месеца

Избирателите му са преобладаващо в туркие-то. И той да заминава натам да ги оправи. Не да се вре у нашия раздвоен парлама колтук. Прав ви път крива ви пътека. Имаме си предостатъчно политици, наду пени и на запад и на североизток. Не щем тези, биещи чела в земята към мека и разните доганювци, дето ги организират

72

Анонимен

преди 8 месеца

Руска подметка

71

Анонимен

преди 8 месеца

Крадеца вика,, дръжте крадеца"!...В тая България трябва се изпише тоя лозунг отпред на Народното събрание.Да посочва кои са вътре.

70

Орт

преди 8 месеца

Карадайъ,скроиха ти шапката,ти си знаеш най добре.