29

Обективно

преди 8 месеца

Чудя се кой ли пък въобще заплашваКарадайъ, че така активно Доган се пусна да го защитава?!? То няма от какво, нито от какво!?! Безумно активиране на стрес бутончета!! Излишно!!!

28

До 25 Редица

преди 8 месеца

Хахахаха, точно. Ама те за това от Прекратяваме Промяната си правят онлайн срещите.

27

Timeloop

преди 8 месеца

ДПС все още е антиконституционна партия и лидер в купуването и продаването на избори. Евродепутатите от тази партия сериозно дискредитират и малкото, което е останало като авторитет и представителност на държавните институции. Накратко, в Европарламента ни се подиграват.

26

До Турчин

преди 8 месеца

До Турчин - съгласен съм с написаното от теб, но да те питам - на база на какво да има противопоставяне на Българи и турци? Познавам хора, които се определят за турци и си говоря спокойно с тях - казват ми "ама ние с Българите си живееме нормално, и вие и ние сме в едни и същи л*на, ние проблеми помежду си нямаме, ПАРТИИТЕ правят проблеми на всички". Питам Българи от места с по-големи малцинства и казват "ние с турците си живееме нормално и не се делиме". Кой опитва да противопоставя?

25

Колю

преди 8 месеца

На Борисов му е най-тежко. Трябва да избира дали да го гръмнат руснаците или американците. Бойко не се давай жив! Гръмни се сам.

24

Спиро

преди 8 месеца

При руснаците карахме Москвичи. При американците караме Мерцедеси. Русия е умиращата империя на злото. Путин е по-лош от Хитлер.

23

Редица

преди 8 месеца

Тоя го стреляха на едно техно събрание. ПП много да не се оплакват.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Никакви граждански войни няма да имапо скоро си ги мерят пред кукловодите от Америка кой да е новата *** или да си останат старите.и в двата случая за нас обикновенните хора нищо няма да се промени.

21

Джо

преди 8 месеца

Доган е пътник. И Пеевски. И Борисов. И Гешев. И Цацаров. Бай Ставри ги очаква с цветя и чеверме! МВР трябва да се рестартира като в Грузия. И ДАНС.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 17...Съгласен съм с тебе.Обаче има едно допълнение.Всичко е съгласувано с Москва.България залита към Европа.И на Москва и трябва троянски кон Или къртица.Както и да го наречеш Което да забавя и контролира този процес Докато българите се разколебаят.Това е линията на червените комунисти и злодей от КГБ.Те издигнаха и контролираха Борисоф

19

Анонимен

преди 8 месеца

Дали не тикат към гражданска война ? Аз няма да воювам с никой , нормалния човек няма да воюва със съгражданите си , врага е политическата класа от 30 ггодини насам . Изпуснат ли народа , не се знае дали няма директно срещу тях да тръгне .

18

Black Sea

преди 8 месеца

Не съм гледал плужекът отцепник от ПП какво е записвал, ама явно Киро и компания са на прав път гледайки кой изрева. Този е последен, а преди това и Корконела, вицепрезидента, чудото от Банкя, завдно с остриетата на ГЕРБ. Оня пък дето го играе президент не дава мандата. Е, ясно ли ви е сега? Правилно се спуска всичко от посолството, но не е нито от Британското, нито Хамериканското. Най ми било от руското посолство с жената -мъж Митрофан.

17

Опа

преди 8 месеца

Размина им се най-лошия вариант- правителство без ДПС.

16

Турчин

преди 8 месеца

Идеята на Лютфи Местан, когато беше председател на ДПС беше в България да има гражданска война, която трябваше да е между малцинства и българи. Турците в България трябваше да бъдат използвани за да се извадят дивиденти за ромите в България. Само че турците не се вързаха на играта и Местан беше махнат от ръководството. ДПС изначално като идея е създаден не за да предпазва турците в България, а за да ги използва за целите на БКП и за да има винаги етническо противопоставяне българи срещу турци.

15

Анонимен

преди 8 месеца

За българите мюсюлмани ДПС е зло, държи ги крепосници

14

Анонимен

преди 8 месеца

Докато тази етническа партия и финансови лидери не бъде закрита , тя ще вади винаги етническата карта за подсигури участието си в съдбите и погубването на България.,,...и неговите избиратели " е толкова подло , и в същото време не вярно съдържание.Никой и никога е нямало етническо напрежение между турското и българско население.Но тези бивши доносници и агенти в Държавна сигурност използват без проблем.У никаква отговорност.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Юди гела ще праи партия да смени изхабения Слави, малкото ДСП 2

12

Анонимен

преди 8 месеца

Стига с тази етническа карта . Нищо против нямам срещу мюсулманите които живеят заедно с нас , имам против върхушката на партията

11

ТОВА РОМЧЕ

преди 8 месеца

НА СНИМКАТА Е ПОРЪЧИТЕЛ НА МНОГОБРОЙНИ УБИЙСТВА, СРЕД КОИТО Е И ХВЪРЛЯНЕТО ОТ 8-я ЕТАЖ НА ПЛЕМЕННИКА НА ВОЛЕН СИДЕРОВ

10

Анонимен

преди 8 месеца

ДПС е цялата невинност и изобщо не участва в събитията , нали ? Ако не друг , може би народа ще поиска сметка на политиците за последните 30 години (Костов не се крий) Милони ги няма , България е поставена в унизително положение , доходите на хората едва стигат да си покрият битовите нужди.Съсипано здравеопазване , опростачено образование . Усещат , че ще стане нещо