32

Zеленски

преди 11 месеца

До 29. Да, започна. Само че тя няма да се проведе според твоите съветски разбирания от ВСВ - юруш цялата армия и да стане лесна мишена. Ще бъде съвременна, с модерна техника и технологии - внимателно, премерено, с търсене на слаби места в отбраната на *** те. Такива като теб със застинали петолъчки по челата не могат да го разберат.

31

До 31

преди 11 месеца

Реклама на Пейтриът ще видиш тогава, когато видиш реклама на Мерцедес. Хубавата стикя няма нужда от реклама, тя се рекламира сама!

30

Ако укри

преди 11 месеца

С 300 са ПВО ракети.

29

Работят на думи

преди 11 месеца

До PATRIOT -РАБОТЯТ толкова безотказно че и една снимка с рекламна цел няма! И как така укропитеците да пруписнат този информационен благодат? ха ха ха ха!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Кво стана с укроофанзивата която започна вчера а?Не са могли никъде да пробият укрите и са яли пердах по целият 1500 км фронт.Затова мълчат всички.

27

ВСЪЩНОСТ може

преди 11 месеца

и със С300! - както има клипчета, укропитеците са минирали язовирната стена със 4 тона (!) експлозив! Просто руснаците са запалили фитила от разстояние! :):):)

26

Статистик

преди 11 месеца

Пейтриът ги пази. Четох в CNN, че 2 мощни експлозии не са взривили всичко в радиус 500 метра заедно с боекомплекта, а само са спаднали някаква гума, дето вече са я сменили.

25

PATRIOT

преди 11 месеца

системите работят безотказно. За пореден път ракетите на руските ф..ашисти отиват зян.

24

К9

преди 11 месеца

Прави ми впечатление, че в този сайт болшинството коментиращи изпитват някакъв необясним оргазъм, споменавайки думите Су, Кинжал и прочие руски недоразумения, чиято "слава" е плод само и единствено на руската пропаганда! 30 Пейтриъта не могли да свалят един Кинжал и автора се наакал от възторг. Не 30,а 300 Пейтриъта не можаха да свалят на Кинжала опашката. Така по-добре ли е? Айде бегай те да си смените гащите и газ към Москва. Там ви чакат с нетърпение. Тук нямаме нужда от такива като вас!

23

Арабите са във фурор

преди 11 месеца

Със С-300 могат да свалят и самолет и да бутнат язовирна стена и да дигнат във въздуха бункер! УНИВЕРСАЛНАТА ракета! - като калашника! :) Опашката пред руското посолство за купуване сигурно е от сутринта? нали ***?

22

Анонимен

преди 11 месеца

Украйньите всеки ден ги атакуват по 50-60 пъти и те свалят всички ракети с патриот.Бре бре за 1 месец тва са 1000 ракети.Окаринцире изпросиха 1000 патриота ли ?

21

Анонимен

преди 11 месеца

Има ли смисъл от такива новини след като всички ракети на "окупаторите" се свалят без никакви поражения?

20

Анонимен

преди 11 месеца

Всяка нощ горят складове и бази в Покрайна, ама всичко сваляли хохлите

19

и то без ракети!

преди 11 месеца

Представяте ли си ако на руснаците не им се бяха свършили ракетите какво щеше да е! :) LOL! :)

18

Анонимен

преди 11 месеца

За първи път РАКЕТА УНИЩОЖАВА ЯЗОВИР !¡!Та вие от dnes.bg сте за нобелева награда !!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Вече не говорят че им свършили на руснаците ракетите и бомбите,а сега на мода е Прихванахме им всичките ракети...смях, света видя,че от прославените Хаймърси и Пейтриът нищо не става..

16

bl

преди 11 месеца

Да кажеш "ракета С 300" е все едно да кажеш " бензин BMW"

15

Хайл Зеля

преди 11 месеца

Еееееееее, като прихващате и увищожавате всички ракети, това новина ли е!?

14

Бгг

преди 11 месеца

Вече спряха да лъжат укрите, че руските ракети свършват.

13

ХХХ

преди 11 месеца

Брей Украйна сваля всяка една ракета ! Тогава какво ревът ? Инфраструктурата им е на 99% запазена да не ревът , а да кажат как 32 ракети от Пейтриът не са могли да свалят един Кинжал ? Зеленски е бил забелязан в Маями !