52

ДОБРЕ ГО КАЗА

преди 10 месеца

До NEW рашизъм За съжаление много народ тука е с прекалено ниско IQ и вярва на руската пропаганда за украйнски нац..исти и извънземни. Много скоро цялата Руска Ферм..тация ще се разпадне от самосебе си. Също както през 1917 и 1991.

51

Боби

преди 10 месеца

До NEW рашизъм Серизно? 2022 спрямо 2021 производстрвото и потребелението на електроенергия в РФ независимо че едната година е края на Ковид а другата носи 14000 санкции означава че икономиката на РФ се развива. Икономика без ток просто няма. А какво имаме в Украйна? Ел мрежата се държи на чесна дума като реално промишленост няма

50

Полковник

преди 10 месеца

Това което не ви казват е че контраофанзивата се провали благодарение на ударите по складовете на укрите през последният месец.За да се отсрамят пред Запада направиха комична акция в Русия.Нямат и войници за офанзива освен в глуха отбрана друго не могат укрите.Даже сега очаквам след изтеглянето на Вагнер удар в друга посока според мен към Одеса.

49

Op

преди 10 месеца

За изтеглянето на Вагнер русороба мълчи. Едвам 30 коментара. За нападение над цивилни 70 коментара за един час! Росороба пак се радва.. Жалка работа. Като ви забомбят главите някой ден,дали пак ще сте толкова активни.

48

До Боби

преди 10 месеца

Освен 32те сватбарски ракети от Пейтриъта със сигурност е имало и на земята ракети за презараждане.

47

Анонимен

преди 10 месеца

32, остаряли опорки. Днес сравняваме Мерцедес с китайския мек хибрид L9, който е по-добър, по-луксозен и два пъти по-евтин /$70 000/. Германският автопром е в залеза. Никакви реклами няма да му помогнат.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Уркопитеците побеждават!!!!

45

Анонимен

преди 10 месеца

Те и миналия път ги бяха свалили, даже единия падна в/у някакъв Патриот. Ама на патриота нищо му нямаше - нито радари, нито установки, нито комуникация! Нищо!

44

Боби

преди 10 месеца

До К9 Според западните медии ена ракета на комплекса Патриот е 4 милиона $ Следва видеото заради което 6 блогера в Киев бяха вкарани в затвора как някакъв комплекс среля 32 ракети една след друга определено си личи че ракетите са от един и същ и епопеята Свършва с взрив на земята... Ако комплекса Патриот не беше заплашен от Кинжал(а пуска Е-3 АУАКС са го засекли) по каква друга причина ще изтреля на Юруш 32ракети по 4 Мил$ парчето = 128 милиона $.

43

Статистик

преди 10 месеца

Като всеки ден търсят дупки в отбраната на фронт от 1000км ще си опукат хората и като я намерят тази дупка вече няма да има кой да се възползва.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Стандартна риторика - " всички ракети са прихванати и свалени"

41

Позор

преди 10 месеца

Оръжие за 80$милиарда на НАТО и САЩ изгоря в Украйна,сега трябва още и още милиарди.

40

К9

преди 10 месеца

Руските болни - най-здравите болни в света!Та така и за руските "невероятни" оръжия!Толкова по темата.

39

Демократ

преди 10 месеца

До 30. Ха-ха-ха, тези заклинания вече ни втръснаха. То и Херсон уж беше руски завинаги, ама нъц. А и тази работа не става само защото някакъв невзрачен сибирски оххлюв като теб го е написал.

38

Ужас

преди 10 месеца

Руснаците са предотвратили украйнски саботаж срещу руска ядрена централа,представители си какво може да стане след взрив,там?!украйнците са вече опасни за Европа

37

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки божи ден Вовата наказва Украйна вече цяла година я плющи здраво.Няма спор че му харесва и ще продължи да го прави.За кокошка няма прошка.

36

Анонимен

преди 10 месеца

До К9 Ами много точно. Само човек, който не се е бръснал с руско ножче за бръснене (навремето бяха марки "Балтика" и "Нева"), може да вярва в руския "технически" "гений". Опитайте, защото аз вече съм се драл с тях по време на соца, така, че не вярвам на нищо руско. Всичкото им перчене е лъжа.

35

Тъпомерът

преди 10 месеца

пак се счупи :D

34

Геле

преди 10 месеца

Има модифицирани С-300 за наземни цели и украинското ПВО не ги лови.

33

Пригожин

преди 10 месеца

всеки ден пуска клипове и се оплаква че цялата война е безмислена и че руснаците са го закъсали яко... А нашите Путинолюбци казват на черното бяло.