23

Аха

преди 11 месеца

само тя ще остане в системата вечно разбрахме

22

Анонимен

преди 11 месеца

Г-жата е уволнена по време на управлението на Б.Борисов, за забавени 3 съдебни дела Едно от делата е било прекратено от следващата инстанция, защото е изтекла абсолютната давност, след като мотивите на Тодорова се забавили повече от 4 години и половина. Делото е за наркотрафиканта Маникатов, който все пак е осъден и излезе предсрочно от затвора 2020г.

21

баба мара

преди 11 месеца

този разпад не е от вчера 30 години анархия и полит гонения кои бяха гл прокурорикои бяха министрите на правосъдието всичко това което се случва сега е закономернокои олигарси вкарахте в затвора по колко години се точат делата какъвавторитет имате в обществото

20

junk-ата

преди 11 месеца

Аз съм виртуоз, както каза г-н Трифонов, и всичко го правя нарочно, вкл. инфантилизма и др. -изми. Нема да се плашите, както каза г-н Кеворкян - "все по-налудничав тип". И както каза г-жа Дончева - "абсурда да се доведе до край". И както каза тов. Медведев - "freak show must go on"! Упражнение по стил. А пък вие си гледайте вашия стил, ако въобще имате такъв.

19

Сата НАТО

преди 11 месеца

ПРОТИВОЗАКОННО репресирали политик, бивш министър председател...... -----///------- Борисов беше задържан съвсем законно и по закон, който той е прокарал в Парламента.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Taка трябва!

17

Сата НАТО

преди 11 месеца

Това е изключително просташко и анти-законово изказване. Значи законът е гумен и ако глутницата реши да изяде някого, няма закон, който да го спаси. Това е ниво на мислене ранен палеолит. Тази съдийка е също толкова скарана с правото, колкото и сийките на Гешев опасявам се, че институциите на Държавата ни са много болни. Във всяка нормална държава за подобно изказване ниха я заплюли публично.

16

Bg izmet

преди 11 месеца

А ВИЕ ЗАЩО СТЕ ВАВ СИСТЕМАТА...ПРОСПАЛИ БЕЗОТГОВОРНОСТА НА СЬБРАТЯТА СИ.

15

Анонимен

преди 11 месеца

"Правните процедури са средство хората да живеят по-добре." - За разни адвокати и бюрократи ...

14

ПроСоТо

преди 11 месеца

и като стана дума за Гешев и Сарафов:..-Изнесе ли вече "Смразяващите кръвта доказателства" "Обвинител номер едно"?..Гледали ли сте филма "Спасяването на редник Райън" ?...Е,сега текат упорити СОВАЛКИ за НАШИЯ филм :..-"Спасяването на редник Тиква"..За разлика от оня филм,нашия е тежко "черно-бял"..

13

Анонимен

преди 11 месеца

Искуствения интелект прави излищна цялата съдебна влас, особено адвокатите на мафията.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Де да бяха само тия тримата,ами то всичко всичко е гнилоч в тая система а и не само там,цялата ни държава е само кражби,рекет и зависимости!

11

До 2

преди 11 месеца

Рашков много правилно арестува Борисов.Но прокуратурата и съдът го изпра.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Жените превземат и съдебната система.Трагедия.

9

Анонимен

преди 11 месеца

На съдия който е взел подкуп винаги прокуратурата му пречи, на олигарх който е подсъдим или арестант също, сега ни вменявате как това било проблема, а то в тази държава за каквото и да се хванеш то не е наред.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Дай Боже!

7

За какво говорим

преди 11 месеца

Посланичката на САЩ в Северна Македония: Радвам се, че не ме пратиха в България

6

Фитьо

преди 11 месеца

Гешев може и Президент да стане.Много хора се кефят на скъсаната оставка.

5

Мафията имена

преди 11 месеца

Те са цяла армия от корумпирани прокурори и съдии изполват и полицаи и мутри за репресии , трудно ще се справите с тях! Имам имената на много членове от това ОПГ- мутри, полицаи, роми, прокурори и няколко съдийки!

4

Майора

преди 11 месеца

А вашата система на съдиите Тодорова , а адвокатите защитаващи плигарсите срещу тлъсти суми? Я погледнете първо колегите си които пускат предаеочно убийци на свобода или оневиняват такива! А другаря Рашков незаконно арестуващ о просто Киро дал запиведи за незаконни арести! Главният прокурор има достатъчен контрол и може да бъде тазследван от всеки такъв , а за информация предлаганата реформа е противоконституционна и ще падне в съда! Стига сте искали послушен главен прокурор и прокуратура в изпъ