43

Чалгарин дудаев

преди 11 месеца

ГАРВАН НА ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ.ЩЕ ОТМИНЕ...САМО СИ БЬРКАТ ВАВ ГЬЗОВЕТЕ ЗА ДНК ИНФОРМАЦИЯ И УЛИКИ.

42

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 11 месеца

Няма как да вярвам на съдия !

41

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев си тръгва при всички случаи!!!-:))

40

Упс

преди 11 месеца

А кой ще съди съдиите??? Те не са ли хора, които могат и да грешат?! Съдиите явно са Божествен произход и никога не грешат!!! :)))

39

А ха

преди 11 месеца

И с какво точно ви е виновен Ясен Тодоров?!? БЕЗУМИЯ!!!

38

ГНИЛИ ЯБЪЛКИ

преди 11 месеца

...СА ТОЧНО В СЪДА!!! БЕЗ МОРАЛНИ СА НАКОИ ОТ ТЯХ. ВИЖДАМЕ ПО РЕЗУЛТАТА ОТ ДЕЛАТА.

37

Верига

преди 11 месеца

Съдът остана единствената нереформирана система след 1989 г. с цел грабене на банките, енергетика, икономика и т.н. И оттогава всички прокурори пречат и са обстрелвани и линчувани.

36

Сатир

преди 11 месеца

Вечен съюз на адвокатите със съдиите. Парите текат в широко отворени джобове. Не може прокурорите да им се пречкат.

35

Сливи

преди 11 месеца

А защо не е претендирала преди уволнението, че не може да поеме такъв обем обем работа, а е държала делата на трупчета. Това е пълна безотговорност.

34

до 32

преди 11 месеца

Нали решенията от Европейския съд не отменят присъдите от българските съдилища и актовете.

33

Анонимен

преди 11 месеца

След случая със съдия С.Тодорова се въвежда системата Low choice за случаен принцип на разпределение на делата сред магистратите. Въпросът е каква е била системата за разпределение на делата преди това, докато съдия С.Тодорова е практикувала и защо е допуснала да е с 2 5 по-голяма натовареност от своите колеги?

32

аэ

преди 11 месеца

И тая ли е от умните и красивите-

31

Анонимен

преди 11 месеца

Как така е овладяване системата от 1991г. Не ни ли наблюдаваха от ЕК и оценяваха, докладваха за напредък в реформите във всички области? Даже препоръки писаха. Нали всичко спазвахме. Всички промени в законите са правени да отговарят на ... кое?

30

Анонимен

преди 11 месеца

Въпросната дама осъди България в Европейския съд, защото е уволнена без да и се даде право на защита. Уволнена е защото е забавила 47 дела. Защитила се е и с тезата, че е била непропорционално натоварена, а въпросът е ЗАЩО?

29

Ъхъ !

преди 11 месеца

Наистина най-гнусната и виновна институция е т.н. български съд , в който имат място такива некадърници като тази мисирка.

28

Съдия

преди 11 месеца

Мазна трътко, ти защо си още в системата ? Ти си уволнявана за некадърност , а днес си пръв нареждач !

27

Анонимен

преди 11 месеца

Това е най-бързият,справедлив и ефективен начин за отърваване от милиционерите-прокурори и следователи. Остава само един - пожарникар, сетне гл.секретар на МВР и 10,5 години премиер на РБ. Предполагам, че гл.прокурор ще се погрижи да освети някои от деянията му. Междувременно ББ натопи М.Г., че тя, а не той, е автор на предложението за оставка на Гешев. Смятах, че в Магнаурската школа - Симеоново са учили курсантите си на право и справедливост. Май че не е било съвсем така...

26

Помнещ

преди 11 месеца

Тази не беше ли изхвърлена навсякъде, от съдебната система? Как така се появи отново? Как пък беше забравила да внесе мотивите точно срещу Атанас Тилев? Цветанов директно си я беше нарекъл..."Съдия на мафията"!Истината е , че не Прокуратурата, а Българският съд е най-гнусната институция в България! Стигнете до съд за нещо малко ,от глоба от Градска мобилност, до Топлофикация, и ще видите какво е Българският съд? И сега ще ни ръси мозък за Прокуратурата... Безценно!

25

Анонимен

преди 11 месеца

"Борисов беше задържан съвсем законно и по закон, който той е прокарал в Парламента." - Аха ... Закон зафържан, без доказателства, без слвдствие.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Мaйната му на закона!!!!