63

Тангра

преди 11 месеца

Като ти се обадят, че детето ти може и да закъснее след училище, просто ще почнеш друга песен да пееш. Срещу мафията няма победа, но да се молим за по милостива мафия.

62

Готин

преди 11 месеца

През 2006 година, един много уважаван юрист на висок пост ми сподели, че в разговор с неговият брат (съдия), същият е заявил: "За да се оправи правосъдието в България, трябва да се напълни стадион "В, Левски" със съдии и прокурори. След това да се действа по чилийския метод !"

61

Анонимен

преди 11 месеца

Всички съдии са милионери!!За всяко дело си има тарифа!!

60

Анонимен

преди 11 месеца

Мдаа, Гешев, Сарафов и Намкойси няма да останат в системата а всички останали ще си останете там и ще си крадете както досега, нали?! Удобно.Сякаш до ден днешен само тия тримата вземаха подкупи а останалите с вилите в Гърция, сметките в Швейцария и онези с по 10 апартамента в София бяхте неподкупни?!?!Всички в затвора без изключение!! Това е управията!!

59

Поредната

преди 11 месеца

от сороските хранилки.

58

Сатир

преди 11 месеца

Добра гуша,пеликанска и добре напълнена! С какво ли?????

57

Ангелина

преди 11 месеца

Мирослава Тодорова е една от малкото свестни от правосъдната система ,която се противопостави на ГЕРБ и компания и не им стана обслужващ персонал.

56

Ангелина

преди 11 месеца

ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ СА "ЗАВЛАДЯНИ" ОТ МАФИОТИЗИРАНИТЕ ПОЛИТИКО- ИКОНОМИЧЕСКИ КРЪГОВЕ ,ОТ ГЕРБ И КОМПАНИЯ ,БЕЗ ОГЛЕД НА "ЦВЯТ"- БАШИБОЗУШКИ ОРДИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ,КАТО ТЕХНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ,КОИТО СА ИЗБРАЛИ ДА ГИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ В НС ,ВМЕСТО ДА СА В ЗАТВОРА ,АКО БЯХМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА.В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ СА СЕ ФОРМИРАЛИ ОПГ- ТА ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР ,КОИТО СА В ПРЕСТЪПНА СИМБИОЗА ПОМЕЖДУ СИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТОРМОЗ И РЕПРЕСИИ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ ИМ ХОРА.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Тази скандална съдийка ,освобождавана ,назначавана ,пак освобождавана ,съдила България в Страсбург има сурат да обяснява какво трябва да стане

54

Анонимен

преди 11 месеца

За да се срещнат с бившия банкер Цветан Василев. Гешев коментира, че в сръбската столица са кацнали "обвинемите по делото Nexo"."Аз нямам съмнение с кой ще се виждат. Събраха се. Сега очаквам да кацнат Божков, може би този Овидиу от Швейцария, може би вашият колега Димитър Стоянов от BIRD, може би някои политици и политически партии и да си направят една голяма оперативка. И да си разпределят задачите кой ще се занимава с финансирането, кой ще се занимава с медиите и с компроментиране на магистрати и на работещи колеги. По делото са криптобанката Nexo четирима души, сред които и бившият депу

53

Анонимен

преди 11 месеца

А в Ботевград бившият кмет и вече покойник Тулата изкупи половината град на безценица.Няма съд,прокуратура и закони.

52

Анонимен

преди 11 месеца

А вие съдиите сте най виновни за беззаконието и не нормалните присъди и закрила на престъпниците ! Виждаме го и в момента! Прокуратурата обвинява-съдът освобождава

51

Анонимен

преди 11 месеца

Уволнена от ВСС с 19гл. за, бавила дела по 4г., и после прекратени по давност

50

ЧИТАТЕЛ

преди 11 месеца

Присъдите ги раздават съдиите, често съдийски ООД, съдия, татко, прокурор сина, мама адвокат. Няма осъден съдия, те са безглешни, за изнасилване, 3-4г., за убийство 7-8, а понякога изобщо отказват да съдят престъпниците, защото им били близки...

49

Бонго Бонго

преди 11 месеца

Гешев е сам срещу всички .Излезе ли, БГ потъва.

48

Анонимен

преди 11 месеца

тази беше дисциплинарно отстранена преди, сега ще дава акъл и мнение... сбъркана работа

47

Анонимен

преди 11 месеца

Че няма ли други ,браво само трима!

46

анонимен

преди 11 месеца

МАФИЯТА СТЕ ВИЕ СЪДИИТЕ, ТОДОРОВА! ПУСКАТЕ И НАЙ-ЗАКОРАВЕЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОГАТО СИ ПЛАТЯТ! АЙДЕ СЕ СКРИЙ И НЕ ФИЛОСОФСВАЙ, ЧЕ НА НАРОДА НИ ДОЙДЕ ДО ГУША!

45

анонимен

преди 11 месеца

Защо се казва СЪДЕБНА РЕФОРМА, а не прокурорска?! Съдиите са най-корумпираната каста, и тази ще ми говори!

44

анонимен

преди 11 месеца

На тази, изобщо не и е чиста работата, като на всички съдии! Прокуратурата повдига обвинения, а корумпираните съдии, пускат престъпниците! Вярвам на Гешев! Дано разбута цялата ***!