103

Анонимен

преди 1 година

И да беше умрял пак нямаше да повярвам че е атентат. Щеше да е от не кадърно боравене с пиратките за инсценировката

102

Анонимен

преди 1 година

Съмнението е, че в България има демокрация, че кадрите на ДС не управляват държавата, че законите са добри, че прокурорите вършат някаква работа, че политиците са честни, въпреки че няма нито един в затвора, че цялата държава не е една мафия на ДС.

101

Политкоректен

преди 1 година

Представяте ли си обаче, колко могъща е мафията и колко народ беше впрегнат за това активно мероприятие? Всички прокурорчета като един тичат да протестират, национални телевизии като BTV и Нова вият в един глас, чалгари и бивши президенти тичат да се правят на потресени, специалисти, полицаи и хора от службите тичат да ни се обясняват за бомбата, *** активирани снощи по нощите пишат умопомрачителни постове... А ако целия този ресурс бе впрегнат не за кражби, а за величието на България?

100

:)

преди 1 година

Недраги гербави троляци, няма как да повярваме, щом е жив. Ако каскетът иска да се прави на неудобен, трябва да бъде убит.

99

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 98. Понятието "евреи" включва турци,арменци,грузинци,ромаци (да се чете с "п' ...! По време на кървавото османско робство много от етносите компонвнти на империята си размениха ролите,а и оридобиха български имена,за да орактикуват своето лицемерие.Евреи и роми са синоними.Плевнелиев е ромак(да се чете с "п"!)

98

:)

преди 1 година

До Анонимен 101 Ченгеджийницата работи за него. Не случайно е учил в Симеоново, десарския факултет :)

97

Бай Дрън

преди 1 година

Е не са ли виновни евреи и турци? Евреите не на нас, но турците, да! Той и Сталин е виновен на Байдън, ама за нас Сталин е герой, запазил държавата ни! Все някой на някого е виновен. Ето, руснаците на украинците. Бандеровците на Путин. Американците на почти цял свят. Англичаните на цял свят!

96

Анонимен

преди 1 година

Измислен атентат сътворен от ГЕРБ и Гешев!Незнам как хората вярват на тези мафиоти !

95

Бочко

преди 1 година

Само на мен ли ми се струва, че цялата история е измислена???

94

Радой Ралин

преди 1 година

Дошъл от село с два пръста чело и застанал начело ...

93

Малко за политика

преди 1 година

А изтече информация че Гешев тъкмо се бил завърнал от Украйна. Ако не беше атентата намаше и да го разберем това . Сега ще научим ли какво е търсил там?

92

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - Не знаех, че Плевнелиев е от стар еврейски род. Сигурно ермолката си я държи под перката, а жена му крие мезузата, всеки път като минат жуналисти. И плевнелиев ще е първият еврейн, ръкоположен за жена си в сотилечен православен храм ...

91

Анонимен

преди 1 година

Щом и този е на тепиха да плонжира, значи работата е много напечена

90

Анонимен

преди 1 година

Работата е ментелък и пиар акция.

89

Така е ..

преди 1 година

Атентаторите са същите, дето взривяват църквата СВ. Неделя. Не успяха да свалят Гешев с политически врътки и пристъпиха към физическо унищожаване.Посегнаха и на семейството му.Изключителна злоба и наглост. До животния затвор няма да им се размине.

88

:)

преди 1 година

Щом е жив, не е атентат. Сам го е спретнал. На бас, че няма да намерят кой е или ще обвинят някого от неудобните им, но без нито едно доказателство. Обичайното.

87

Бай Дрън

преди 1 година

Гешев се радва на възможността, че може да прочете какви биха били коментарите след смъртта му. Не на всеки се отдава това. Обикновено сме мъртви и не ни пука.

86

Сплашване или?

преди 1 година

Заложени 3 килограма тротил край пътя под нивото на асфалта. За сравнение при атентата на 31 март 2003 г срещу Косьо Самоковеца са заложили 17 килограма взрив встрани от пътя и заключението на разследващите е било, че това е за сплашване. Тогава 3-те килограма, заложени за Гешев какво са?

85

Анонимен

преди 1 година

До Право на мнение 84 - Аз не видях това. Аз видях същото, което се случи, след като ГЕРБ пое властта от Тройната коалиция. Просот наследиха далаверите на БСП и НДСВ, пребоядисаха няколо дърти далавераджии в техни хора, разфъчкаха другите и така до ден днешен. А ПП и ДБ какво направиха? Опит за същото.

84

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Омръзна ми от еврейски змиярщини ! От лицемерие,алчност,наглост ми омръзна! Омръзна ми от лъжехора небългари,които грабят Майка България! Това е краят ! Аз,бидейки потомък на Вокил съм в резона на една историческа правда и ше докарам навред на власт най-добрите на Българите съюзници в древността.Аз ще докарам на власт нашите приятели Арабите ! Арабите,а не промъкнали се в Исляма роми,имитиращи благочестие,но със сърца пълни със змийска отрова.Арабите ще възвелипат Народът и Държавата Българска !