163

Анонимен

преди 1 година

СЛЕДОВАТЕЛ ЗАПИТАЛ РАДИО ЕРЕВАН "ЗАЩО АТЕНТАТА СРЕЩУ ГЕШЕВ НЕ УСПЯ" РАДИОТО ОТГОВОРИЛО - "ЗАЩОТО НЕ ГО Е СТРОИЛ ПЛЕВНЕЛИЕВ"!!!

162

Левтер

преди 1 година

Този поплювкьо е достоен за съжаление!

161

Ежко

преди 1 година

Т.е който ни вярва и е с нас е демократ,а който се съмнява и е против нас-попилист.Евалс Плевня!Направо изби рибата с тази премъдра мисъл.Гениално!

160

Анонимен

преди 1 година

Хахаха много смешен коментар от страна на Хаяско, отново. Този човек троши *** винаги, не знам как го трае жена му.

159

Лена-гладна хиена

преди 1 година

Аз сПутьовциНеСпоря...бегай при синоПичката да ти обърше сополките !

158

Абе

преди 1 година

Тоя що не си гледа живота,не вежда ли че му се подиграват ,тръгнал да говори за ,лена,млада,хубава и не нахална като твоята грандоманка.жадна за власт,пари и слава,но след някой години,ще приказваш други приказки,като те остави без имоти,пари и без слава.

157

Парапети

преди 1 година

Ходил съм на не един и два протеста за съдебна реформа. Гешев е последният, който бих защитавал, но изказването на Лена е под всякаква критика. Има опит за удряне на държавността на най-високо ниво и това е меко казано претиснително. Да си припним само една песен за споменатата героиня до какъв невиждан рев доведе. Гешев се опита да удари и Президента и погледнете само неговия отговор и този на Лена...

156

Валерия

преди 1 година

От "хубаво" управление цяла Европа гори от протести - а в Америка се гърмят като луди и фалират банки!!!

155

Анонимен

преди 1 година

Лена и Плев в боксов ринг-тоя няма шанс

154

Един дедо

преди 1 година

България няма да загуби нищо, политиците ще загубят 10 милиарда за крадене. Точно Плевнелиев отговаряше за магистралите с пепел, от които сега умират българи всеки ден, даже чужденците почнаха да умират

153

Анонимен

преди 1 година

ми то значи целия народ е популист, защото всички виждат, че "атентата" е сценка

152

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев от коя партия беше, защото мафията в управлението на България никога не си е тръгвала, че да се връща. А прокурорът е част от тази мафия. Лена много точно си е формулирала въпросите, но няма отговор на нито един. Не може да искаш нещата да се променят и в същото време да подкрепяш Герб и Гешев. Това прави Плевнелиев.

151

Анонимен

преди 1 година

От такив акато тая ГНИДА , България е най-бедна и най-корумпирана държава ... Ами народа се бори с/у КОРУПЦИЯТА бе жмундьо , вие се ''боРИхте'' 34г. , а корупцията стана още по-голяма !

150

Анонимен

преди 1 година

До Социаглиcт.. За какво ''семейство'' говориш , след като глвния е ерген ?

149

Анонимен

преди 1 година

В Бг , крадците от мафиите станаха повече от парите !

148

:)

преди 1 година

От Луканката насам показно бяха убити над 400 "знакови" фигури, без да броим "случки" като с Мишо Пивото и Ало, Ваньо. Нямат пропуск професионалните убийци. Та, трудно може някой да повярва в тези дрънканици за атентат.

147

Анонимен

преди 1 година

"Тоя'' защитава старата мафия .В България е мафия , до мафия .Герб-СДС , ДПС , и ПП-ДБ , не са ли мафия ,... НАЙ-ГОЛЕМИТЕ .. По богатството ще ги познаете , ДПС е най-богатата мафия , следва герб -СДС , сега и ПП-ДБ...

146

Опа

преди 1 година

"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща".И ти неуважаеми беше президент на тази държава цял един мандат.Какво направи за тази държава освен и ти да я срамиш?

145

Анонимен

преди 1 година

Кремълски демократ, скрит дълбоко зад "евроатлантическата си ориентация". Същият като Слави Трифонов.

144

Социаглиcт

преди 1 година

Много меко се е изразил даже, трябва да си много пpoзд за да преположиш че главния прокурор ще си инсценира атентат със семейството му в колата.