123

Анонимен

преди 1 година

Когато не си изпълнил задачата , е редно да бъдеш наказан !

122

Do 126

преди 1 година

Третополовите сте известни с наглостта си, и затова после се чудите защо ви бият. Наричаш други ***, а ти хомосексуалист такъв знаеш че си по-голям.

121

Реалист

преди 1 година

Нищо добро не очаквайте в тази скапана територия с племе мазохисти.

120

Джорджева

преди 1 година

Всички с прокурорски или КПКОНПИ чадъри се изреждат в медиите да ни уверяват, че това е терористичен акт срещу държавата и настървено плюят всеки които се усъмни в това деяние.

119

:)

преди 1 година

До Омръзнахте ми 122 Ами, не работете тази глупава работа - троляк! :) Щом Ви е омръзнало. Да не забравяме, че децата му първо ще наследят парите от подкупите, пък и живях охолно в държавна резиденция на наша издръжка. Което не се е случвало с Лена Бориславова.

118

Анонимен

преди 1 година

Абе , Путин е виновен !

117

Анонимен

преди 1 година

ВЪПРОС НА ВРЕМЕ , а тоя женчо до кога ще го показвате , той е един от виновниците за падението на България ... Гешев не е бил със семейството си , той е стар ерген , просто е приютил жена с деца ... , нито е подписвал , нито е имало годеж или сватба . Сякаш в Бг стана много ''модерно'' , всички които са на висок пост , да си напъдят съпругите ,... нямат никакъв морал , същото важи и за това лице , Плевнелиев !!!И тия ''моралисти , ще ни коват законите !!!!????

116

Анонимен

преди 1 година

*** - Ахааа, ами аз да ви кажа, тя Ленчето насажда омраза към Гешев и затоваааа, май тя е виновна.

115

Омръзнахте ми

преди 1 година

Много се надявам един ден Гугулена като има деца да и се случи същото като на Гешев, ей така да ги позабавлява с инсенирани атентати, и после цял живот да се чуди как да излекува постравматичният им стерс. Този гршка на природата не само че няма емпатия към деца и човешки същества, а е изтъкана от омраза която ще я затрие един ден.

114

Анонимен

преди 1 година

Много професионално е направено, без жертви, тоест сплашване :))

113

Шопа

преди 1 година

Този *** Плевнелив ,какво точно направи ,че да говорят друго яче за нас и нашата държава ? Най-голямата пародия на президент . Относно атентата срещу Гешев , те току така не гърмят хората , явно покраи всичките си схеми е ядосал някой , не изключвам факта "атентата" да е инсцениран .

112

Анонимен

преди 1 година

До ИмеТова е сплашване, не е опит за убийство, просто им е нужен на мутрите, пък и ако го убият, требва да търсят нова пионка за главен прокурор :)))

111

Име

преди 1 година

Занимавате ни с постановки, за да искат да убият някой - трябва да е толкова опасен - че да няма накъде - е с какво е опасен пък Иван Гешев. Глупости - освен да е поел някаква поръчка и - да не я е изпълнил. Чисти политически постановки - да се каже - че държавата се клати и - че трябва силна ръка.

110

Анонимен

преди 1 година

До ПолиткоректенТо мафията това сте вие, извършвате политически опити за убийства!

109

пуйката на Холмс

преди 1 година

Има,има промяна,голяма промяна има.

108

:)

преди 1 година

Синоптичката как не го предвиди :):):)

107

Анонимен

преди 1 година

КО СТАА БЕ

106

Анонимен

преди 1 година

Баце се е изгубил в гората....

105

Анонимен

преди 1 година

Щом и магаретто на баце - Плевньо го изкараха на селския площад да реве значи я оплескаха работата. Уж трябваше да е PR акция, а то стана панаир на който всички се смеят. Гледах ги тая сутрин как всички НПО,коззяшки и прочие продажни "капацитети" реват по телевизиите. Голям автогол си вкара Баце, а като говорим за баце - Къде е Баце?!? Що се скри? Кажи нещо бре Бащице? Каква я мислихте, а каква стана!!! Май май не се получи постановката....

104

ГРАДСКАТА ЛЕВИЦА

преди 1 година

ПП ДБ...