20

anonimen

преди 1 година

Виждате ли защо хората имат пари? Щото протестират с цената на всичко да си имат печалбите, следващият Майбах са си харесали. И строителите са същите, абе всяка трета кола в София е някакъв скъп джип, аз не проумявам откъде тия пари. Но като знам, че купуват мляко за 1 лев, а кашкавалът е 25 лв...

19

Алекс

преди 1 година

Родните зърнари се наиграха.Не си продадоха житото навреме в очакване на спекулативни печалби,Е, не стана.Случва се понякога на баш тарикатите.

18

Жиката

преди 1 година

Леля Урсула дава,пак тя взема.Ни са тръшкайте така е в колониите.

17

mn

преди 1 година

Според вас зърнопроизводителите и техните семейства и работници дали ще гласуват за Кирчо ***, който така ги е накиснал, за да се подмаже на Европа?

16

Анонимен

преди 1 година

А кога мислят да работят?

15

Анонимен

преди 1 година

Ако не е украинското зърно сега един хляб щеше да е 6 лв

14

Анонимен

преди 1 година

А като се спре този внос на украинско зърно и вдигнете цената на хляба, тогава кво да ви прайм питам аз?

13

Анонимен

преди 1 година

Имало забрана за износ на зърно още от Кирил Петков. Зърнопроизводители, хайде малко по-полека с манипулациите. Ако има писмен официален документ за такова решение от Министерския съвет, тогава съм съгласен. Но никой досега не се е позовал на такъв документ.

12

Анонимен

преди 1 година

"Гадни зърнопроизводителите да си намерят скъп пазар и там да си пласират житото не им изнася защото Украйна го продава на половин цена" - е да, ама Украйна продават на половин цена защото използват евтини китайски торове, които са забранени за използване в ЕС, ако ни разрешат да използваме китайските торове украинското зърно става на същата цена като нашата. Проблема не е във вноса, а в безсмислените стандарти, поставени ни, за да облагодателстваме разни руски производители на торове.

11

Бгг

преди 1 година

Как се получава, субсидираните ни производители да имат по висока цена от несубсидираните укри ??? Нещо в тоя ЕС ли куца ??? Защото проблема е и в други страни. Ако проблема е в големите заплати на заетите в сектора, то ние в България сме с най-мизерните заплати и пак произвеждаме по скъпо зърно (макар и субсидирано ).

10

гаден народ

преди 1 година

Гадни зърнопроизводителите да си намерят скъп пазар и там да си пласират житото не им изнася защото Украйна го продава на половин цена с нашите свикнаха да скубят народа и сега почнаха да плуюат по украйското зърно че небило Добро сякаш нашето е по качествено щом Европа е решила край иначе ако мънкате ще ви спорът субсидиите и тога ще ядете на коча ташака вие май още не разбрахте че не можете да решите вместо Европа кой сте вие един европейски робски народ още ли не го разбрахте и хляба е в тях

9

Анонимен

преди 1 година

Добре де... ЕС защо поставят условия относно торовете на производителите в ЕС, което вдига цената на производство, а позволяват внос от държави, които не покриват изискванията за торове на ЕС? Не е редно, смешно е.

8

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, който взе да вкарва украинско зърно в България, Кирил Петков!

7

Даа

преди 1 година

Очаквайте олиото отново на 7 лв и хляба на 2.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще се наложи да преглътнете горчивия хап алчни спекуланти, миналата година 1кг брашно за козунак 86 ст. с ДДС, тази година 1.60 без ДДС а на пазара има в пъти повече зърно и брашно.

5

Анонимен

преди 1 година

Забрана за вноса на украинско зърно е добре да се въведе,но въпреки това,тая мярка не може да компенсира разликата в цените на зърното от около 150 лева на тон,цена на вашето и цена на предлаганото в Европа!

4

Само да вметна

преди 1 година

Българина трябва да знае едно! България си има своята Житница,за производство на хлебна пшеница! България много рядко е внасяла пшеница поради сушеви години! И кое налага в момента,да се внася " Украинска пшеница" Заразена ,понеже е "расла" на Военен полигон,какъвто е Украйна от повече от година време! ЕС ,Корумпиран,извива ръцете на държавите които Граничар с Украйна,да " внасят " Украинска пшеница?? И при положение,че Украйна,не е член на ЕС! Това зърно е заразено и обърква пазара в България!

3

Анонимен

преди 1 година

Зърното от Украйна да го пращат на западните приятели от западна Европа там има повече хора които са по гладни от нас!!!

2

Ало

преди 1 година

Искате картел и високи цени. Кого заблуждава тоя спекулант.Вноса трябва да си продължи свободно и отвсякъде.

1

Анонимен

преди 1 година

Пълначите на Чекмеджето няма ли да изкарат Бентлитата?