18

Хахаха

преди 1 година

Тази червената х4 преди 6 месеца я докараха размазана тоталка от Германия оправиха я аборигените и глей кво става със 200 газ нова кола са си взели бг баровците тя беше изпокривена отвсякъде само във бг можеш да регистрираш автомобил дето е бракуван във цяла Европа ! Затваряй границите Брюксел не пускай диваците

17

Край

преди 1 година

До 15 кои бъбреци - на баварецо ли. Сега разбирам що масово уриниращите са с вехти баварки.

16

!

преди 1 година

Не спазват дистанция и супер агресивни, ако не се отместиш в дясната лента. Резултата е видим!!

15

началото

преди 1 година

До Край Не мочаш=проблем с бъбреците.

14

Карабуйков

преди 1 година

До Край Ако не се ***, после пък проблеми с бъбреците!

13

Анонимен

преди 1 година

Р-р-р-р-р-р-р... Беч-беч-беч-беч...

12

Край

преди 1 година

Прибрах се от Италия. Как в Италия, Словения, Хърватия, па даже и в Сърбия никой не присвятка да му се прави път. Братята българи празнуват Великден. Какво празнувате бе хора - та ние сме варавари. За нас Великден са агнета и козунаци. На сами Разпети петък святкат "смирените христяни" да не им се пречкат и като вдигнат 250 бият спирачки в авариината да се измочат. Теритоята се изпразнила от към нормални хора явно.

11

Анонимен

преди 1 година

Начупили са си бораците.

10

тъй.....тъй

преди 1 година

До Анонимен 3"Тежка верижна катастрофа на АМ Тракия на 100км посока София. Има една загинала жена''

9

Алекс

преди 1 година

Обичайният заподозрян: малкоумник с БМВ.

8

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 1 година

Главен път Шумен----Русе... Тези мамалигарси ,,,,се мислят за богове... Правят си каквото искат на пътя... Трябва яки глоби за тези...

7

Анонимен

преди 1 година

Г.а.л.фо.н. било цензура....ти да видиш

6

БЪЛГАРИН

преди 1 година

НИЕ НЕ СМЕ ЗА ПРАЗНИЦИ- КАТО СЕ ЗАДАДАТ ВСИЧКИ ПОБЕСНЯВАТ ДА ПЪТУВАТ НА НЯКЪДЕ КОЙ НА СЕЛО КОЙ В ГЪРЦИЯ КОЙ НА МАЙНАТА СИ НО ДА ПЪТУВАТ И В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН СЕ ВАЙКАТ КАКВО СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!!!!!!

5

Край

преди 1 година

Баварската кола с дивия *** от Бусманци святкаше ли на хортата да му се освободи лявата лента щото ТОЙ е най-важен!? Спираше ли да уринира по магистралата?! Дистанция не спазваше нали!? Братя българи ние сме бетер роми.

4

Анонимен

преди 1 година

Великото завръщане на ***

3

Анонимен

преди 1 година

И що не каза Нелка,че е пострадал леко жена около 50 годишна възраст? И останалото са материални щети и нерви на чакащите да продължат пътя си автомобили?-:) Преписваш пак а? То ти,едва ли си била до сега,на местото на реалните събития!-:))) Леле леле!!!

2

Въпрос

преди 1 година

Сега се прибирам. Защо не спазвате дистанция, бе хора? И не може КАТ да е виновен, зашото няма как до всеки джигит да сложат катаджия. Когато си с над 100 км и си на един метър от предния, как смяташ, че ще спреш, ако се наложи, без да се забиеш в него? Няма как, физика! И сега стотици хора ще чакат, а после ще правят пак непремислени маневри, заради този с Х6-цата, който се е сметнал за имунизиран от инциденти. Как ви гарантира това колата? Каквато и да е, нямате такива гаранции. Мислете!

1

дааа.......

преди 1 година

ГолЕмото прибиранЬе, оркките се звръщат........................