38

Анонимен

преди 1 година

До Не Урсула - Това е друг основен проблем - купените книжки. Полицията много обича да обвинява шофьорите за това и онова, но ако имахме ИСТИНСКА полиция, щяхме само да сме чували за купени книжки. Има толкова много неграмотни с книжки. Как е взел книжка, ако не може да чете и пише?

37

Анонимен

преди 1 година

Нормалната скорост по магистрала е 160-180 км. Който не може с токова да си кара велосипеда или тротинетката!

36

Анонимен

преди 1 година

Защо се оплаквате от дупките, нали не ядяхте асфалт?

35

Анонимен

преди 1 година

Докато не се научат, че в ляво се кара бързо (130-140) и че огледалата не са за украса, оправия няма да има. Ако някой иска да кара със 100 или по-бавно, да не се качва на магистралата или да си стои в дясното платно. Ограничението на първокласен път е 90 км/ч и няма толкова движение. Щом ще караш бавно, карай там. Хем не пречиш, хем ще караш на по-спокоен трафик. Ако някой ще кара на магистралата, на минута трябва да хвърля поне по 3 пъти поглед в ОГЛЕДАЛАТА. Не само средното, а ВСИЧКИ!

34

Начинът е:

преди 1 година

Камери на всеки 5км, снимка и автоматично акт с отнемане на книжката! Без обжалване, без адвокатски номера, че не бил карал той, а прадядо му от Горно Нанадолнище , на когото и да му взема книжката все тая. А актовете да се връчват светкавично, вкл. на границите на разни румънски и турски състезатели! Могат да се връчват, защото телефоните на почти всички шофери ги има в масивите на МВР.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма контрол *** пътя. Редко виждам триножка на места, дето всчики знаем, че има "джигити". "Скртия контрол" с "цивилни автомобили"толкова е скрит, че го няма.

32

Автоморга Горубляне

преди 1 година

България се напълни с коли от Америка и Европа с челни удари и ги правят.Стават ,,нови,, .Мъка е който ги купи.

31

Анонимен

преди 1 година

Когато акълът не стига, пътищата са ни виновни.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23Не било магистрала. Вчера се върнах от Турция. Ами и там същото наричат "магистрала". Като започнете са си плащате за магистрала и таралясниците ще се разкарат, и джигитите ще бъдат санкционирани още на изхода от участъка, и оператора ще е отговорен лично за състоянието й. Не е дупка виновна за катастрофата в случая. Няма ангели. Но след управлениети на Пропадналите Политици миналата година беше лунен пейзаж. Дори и"Ремонт на ремонта нямаше"!!!!

29

Като на война сме

преди 1 година

Защо наш *** кара като оли.гофрен??? Всяка година даваме невинни жертви заради *** по пътищата. МВР къде блее?

28

ПП

преди 1 година

Благодарете на нас за това

27

Анонимен

преди 1 година

а, пътя към северозападна България може да бъде прекосен само МТ-ЛБ ... там не са ями , а огромни дупки ( по- голями и дълбоки дори и ако пътя е бомбандиран във военно време )

26

Стоко

преди 1 година

Нещото наречено пък магистрала Хемус, в посока София след тунелите, се е сдобило не с дупки, а с трапове и цели цепнатини по нещото наречено настилка.

25

dtrump

преди 1 година

radvam se na tia katastrofi- poglednete se kvi ste bre, poglednete sepouka ne si vzimate- kompleksari

24

Анонимен

преди 1 година

Една и съща простотия всяка година - на края на великденските празници 5 катастрофи по магистралата, чакане 6 часа, джипове се предреждат през аварийната лента и няма кой да ги санкционира. То дъждове, движение едните карат с 220 другите карат с няква безумна скорост от 85 - няма как да не стане катастрофа. И задължително накрая размазано бенве

23

до 19

преди 1 година

да може и бмв-то да е била тоталка от германия, но в случая е последната кола. най-зле е бялата ( не мога да разбера каква е ) . първата май е някаква астра от първта генерация - сигурно е на поне 30 год. , а тези са опасни . може да се е разпаднала по време на движение и другите да са се нахендрили в нея

22

Анонимен

преди 1 година

Този път особено в частта между най-големите и богати градове София и Пловдив не е магистрала, някакъв път с дупки.

21

началото

преди 1 година

До Край Ти ако шофираш с памперс, това вече е друга бира................

20

Край

преди 1 година

Мога да разбера да светнеш на някой задряман в лявата лента като е празна магистралата. Бързаш пък той се мота. АМА да са пълни двете ленти и ти да искаш всички да се отстранят за да минеш ТИ - щото сигурно си цара на България. Е те това е върховна простащина и диващина. НЕ правете път в такъв случай. Който е бързал да е тръгнал по-рано.

19

Анонимен

преди 1 година

Селяните се завръщат в София. Отново улиците и заведенията ще се изпълнят с мякащи.