58

Анонимен

преди 1 година

От кадрите се вижда поредното БМВ в опит да прескочи трафика.

57

Анонимен

преди 1 година

На нашите магистрали с това качество, както и на шофьорите, максималната скорост не трябва да бъде повече от 120 км.

56

Банкеръ

преди 1 година

Тука.гледам разни герои се хвалят,че пътуват със 160 при разрешени 140.Пътна полиция да им приспадне толеранса и да им изпрати електронни фишове на ИП адреса.Хем ще се понапълни бюджета,хем няма да протестират направо си признават.

55

Анонимен

преди 1 година

Нали четете- карам с 160, карам у лево....., карат дрогирани, .......и т.н.! Това е Болгар, Болгар- аз голям шофьор- резултата е това.

54

Абе

преди 1 година

До Анонимен"Аз лично обикновено карам със 160 на магистралата."._______Ти си за затвора.

53

contractor

преди 1 година

до анонимко незнам си кой - швабската ти глоба ме изплаши колкото ескимос пустиня. :о

52

Анонимен

преди 1 година

57, те там не смеят, защото местните ДАИ грам не цепят басма - като почнат от проверка на тахошайбата, минат през товара и полеви технически преглед, да не говорим за мобилни вези и могат да претеглят товара. А вече приемат и палщане с карта...

51

Анонимен

преди 1 година

До contractor "аман от бързаци, най-ми харесва с товарната кола като ги заредя, а ако ми светкат с магач стоя още 20 сек у лево" - На такива като теб им пожелавам да шофират товарната кола в Германия. Там следят точно за такива неща и ако с товарната кола изпреварваш по-дълго от необходимото време, те изпреварват, спират те, прас_кат ти една хубава глоба (в твоя случай няколко месечни заплати) и си решават проблема с комп_лексарчетата като теб... :) ... Успех с преодоляването на комп_лексите!

50

Анонимен

преди 1 година

До Масажист - Хахахха ... Ти най-добре го заби сел_чото... :) (Не искам да обиждам хората от село, а само тези със сел_ски манталитет, дори и да са раждани в Париж!)

49

Масажист

преди 1 година

До contractorНай добре е дори да си буташ колата така ще спестиш още повече гориво.

48

Анонимен

преди 1 година

До Банкеръ - Няма такова нещо. Аз лично обикновено карам със 160 на магистралата. Много рядко някой ме изпреварва. Не толкова високата скорост, колкото липсата на адекватна преценка е причина за катастрофите. Засичане, липса на дистанция, забравяне за мигачите, забравяне да гледаш в огледалата (на магистрала на всеки 10-15 секунди макс трябва да хвърляш по едно око) и т.н. Дали ще караш със 130 или 160, не е от голямо значение, но ако засечеш някой, дори да карате с 40, пак може някой да умре.

47

Масажист

преди 1 година

До contractorАми продължавай така с твоите номера и някой ще ти смени личната карта. Явно си комплексар и по този начин си избиваш комплексите, ама някой път все ще попаднеш на правилния човек и после ще ревеш, че нищо не си направил, а някой ей така без нищо те е масажирал.

46

Анонимен

преди 1 година

Бавареца е бързал за втора софра.

45

Анонимен

преди 1 година

До contractor - Ако ми стоиш в ляво, а има как да се престроиш и да те изпреваря, просто минавам за 1-2 секунди покрай теб от дясно и забравям за съществуването ти... :) ... Както и сега. Прочитам коментарите ти за 2-3 секунди и повече няма да се сетя, че съществуваш. Шофирането не е за комплексари. Когато изпреварваш си в ляво, иначе си в дясно! Всичко друго е комплексарщина. Яд те е, че колата ти вдига максимум 100 и за да не се чувстваш прецакан, искаш всички да карат с тази скорост. Ясен си!

44

БМВ ха ха ха

преди 1 година

А, BMW. Каква изненада? Ако при всяка катастрофа няма BMW то тогава, каква катастрофа ще е. Щом е в лявата лента значи много ще е бързал, ама дали знае за къде или просто, защото е BMW ? Ми нека сега да виси там и да чака КАТ да пристигнат, а другите хора да си се приберат по къщите.

43

Банкеръ

преди 1 година

Просто някои хора смятат,че скорости 50,60 над позволените 140 са нормални за колите им.Така паметниците край пътя ще се увеличават.Камери на всеки киллометър и такива отчитащи средна скорост между всеки 50 км.биха намалили значително мераците да се кара с 200 и горница.По първокласните пътища е още по гадно,защото колоните са големи и всеки се прави на Фитипалди.Такива знаци,като 50,60 не важат.Там са за красота.

42

Анонимен

преди 1 година

До contractor - Еми да де... :) ... Именно затова говорим. Докато има такива, които карат със 100 км/ч в лява лента за съжаление ще има и катастрофи, защото обикновенно тези същите не знаят, че съществуват огледала за задно виждане или ако знаят, не могат да преценят дали ако се престроят в ляво в този момент ще засекат идващата кола зад тях. Аматьори!Щом ще караш със 100, тогава карай на някой първокласен път. Няма да пречиш и ограничението е 90 км/ч. Със 100 даже и камерите няма да те снимат.

41

Анонимен

преди 1 година

Пазете се от сеяндури със софииски номера и големи жипове. Като видя такива бегам надалеко. Или изоставам или ако има мегдан давам газ да избягам. Никога не карам зад тях или пред тях.

40

contractor

преди 1 година

аман от бързаци, най-ми харесва с товарната кола като ги заредя, а ако ми светкат с магач стоя още 20 сек у лево

39

contractor

преди 1 година

Кви 160 км в час бре луд ли си ? аз изпреварвам със 100 в бързата тировете. гадно ли ви стана? пестя гориво не друго