65

Анонимен

преди 1 година

Кво да ѝ гледам на Захарова, човек само от снимка на рускиня може да хване трипер.

64

Анонимен

преди 1 година

Нормално е болшевиките в Кремъл да са против признанието на гладомора в Украйна за геноцид. Но ако някой ден дойде демократична власт в Русия, то цялото управление на болшевиките ще се признае за геноцид и към руският народ.

63

Анонимен

преди 1 година

Не наричайте всички украинци "нацисти", върнете се назад и вижте фактите в историята някъде от около XVIII век,от момента, когато австрийците(и немците) заграбват Унгария и други чужди територии, наслагват свои хора да управляват и след това ги асимилират, сменят и местните имена, същото са направили и в Румъния, а след това , през ПСВ, се опитват да откъснат територии и от Русия и ги превърнат в нова нация, като още преди започването на ПСВ, вкарват свои шпиони там, същото правят и на Балканите

62

Анонимен

преди 1 година

До СлаваУриня, По време на Голодомора , не е съществувала държава Украйна, а е било част от Русия, Украйна беше опит за създаване на държава, като откъснаха територии от Русия през 1991 година и се опитаха да направят държава Украйна, като ги назобаха с нацистка пропаганда, за да убиват собствените си братя руснаци, но този опит за изкуствена държава , се провали тотално. И идеята не е на украинците, а на немците и австрийците от ПСВ и ВСВ.И днес продължават да го зомбират с лъжлива пропаганда

61

До 89

преди 1 година

А Анадолци посещаваха задния двор на Прусия (Крим) през 30-40 години. За това и в Москва са започнали опитите мужици да забременява!!!

60

Адмирации

преди 1 година

Русия посети Париж 1814, Берлин 1944, Виена1944 , Цюрих 1719, време е за Мадрид, Лисабон и Лондон

59

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп-***, Абсолютна лъжа, никой не е давал нищо на руснаците през Голодомора, руснаците са поискали дори банкови заеми от чужбина, но умишлено не са им отпуснали , защото самия Голодомор е бил вид атентат срещу самата Русия от външни фактори, но руснаците слабо си познават историята и повтарят папагалски измислиците , създадени от зложелателите им. А американците продават на СССР-Русия техника за селско стопанство след Октомврийската революция, но не е било безплатно.

58

Анонимен

преди 1 година

Захарова, не си познавате собствената история, извадете фактите, за да им запушите лъжливите уста , фактите са, че Голодомора е умишлено предизвикан от външни фактори срещу самата Русия, отвори си реалната история и се разрови във фактите и ги изкарай на светло, а не с голи приказки и вместо да се оправдавате, осъдете тези, които са го предизвикали, защото причинителите не са били руснаци и не е по вина на Русия Голодомора, но руски граждани са пострадали! Осъдете ги за вменяване на вина!

57

Анонимен

преди 1 година

При пазарна икономика е всяка година гладомор. Като няма пари часника ликвидира стопанството и глад. Ако пък има печалба пак не сваля цените и хората на могат да купят и измират. Укрите са искали пазарна икономика и са го получили.

56

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Някой спомена ли за хранителната помощ от САЩ за СССР по време на Гладомора на Сталин? В Русия има забранени картини по темата, сигурно и в тяхната им история не го споменават.

55

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт Ти искаш врапчета да се размножат и унищожат реколтата. Сичко става с план. Само при пазарната икономика и глад.

54

Анонимен

преди 1 година

До 77 явно си много изостанал по история... щом не знаеш че всички съветски републики се управляваха от кремълл. Особено Украйна. Добре е да се образоваш .

53

Тайната на Вожда

преди 1 година

Каква беше тайната на Вожда за ниска инфлация? Ограбване на парите на народа от излишъци и изкарването им от обращение вътре в страната. Тези пари излизаха от държавата в частните сметки на супербогати обръчи от фирми на олигарси, които не си купуваха хляб и мляко с тях, а луксозни стоки от чужбина и имоти в чужбина и трупаха в офшорни сметки. така, инфлацията беше ниска поради открадването на парите в обращение у народа.

52

Анонимен

преди 1 година

При ликвидацията на ТКЗС-тата от Филип Димитров през 1991 година хората си получаваха обратно животните и пак ги заколиха, защото им ги даваха.

51

Анонимен

преди 1 година

Тея гадове за нищо не са се извинили до сега. Масови убийци. Ами чернобил и прикриването на аварията ? Милиони жертви е дългосрочен план и до днес от радиацията. Народен съд . Какво ли не. Е имат наглостта винаги да излязат и да говорят, лъжи и лъжи . Никакво достойнство няма тоя народ.

50

Четете Историята

преди 1 година

гаранция франция. пари, пушкала няма да изпратят а ефтингжоса да приемат нещо в парманта -това да. Те дефакто се деукраинизират. Който подкрепя праща храна лекарства дрехи палатки, оръжие, патрони самолети бомби, оръдия снаради. та в Украинските земе киевските скотове са клали кулаците. никакви ленинградски болшевики. Та после във войната укринците са били наемани за като най качествените съдисти като надзиратели в полските и немските концлагери. Четете бе. Не е нужно да си русофилит за да занеш

49

СлаваУриня

преди 1 година

Абе юнаците каква е била България по време на Гладомора? Та хора без да се страхуват от полицията са носели сами в съветското посолство храна, дрехи и пари за акцията наречена Соболевата акция. Некой нескопен укрут каза ли едно мерси когато идваха да сегъзят за взрив, пушки и снаряди? И още някой видя ли един българин поне ловджиски фишек да занесе в Украинското посолство за да помогне на тяхната армия, след което крещейки Слава Укране да развява пикливосинкавото флагче

48

Анонимен

преди 1 година

Българите изгладуваха магистрализацията на Боко по същия начин. Излишъците се отнемаха и се магистрализираше, а народът гладуваше. 70 процента от парите се преместваха в олигарсите и излизаха от обращение вътре в страната.

47

ЕС

преди 1 година

Умишлено ни унищожава,няма кво да се лъжем!Аз буби няма да ям и ще има масови протести за това,ако ни вкарат в този капан евро!Тези мишоци всячески се опитват да ни лазат по нервите и да им угаждаме на извратените закони,които мирните граждани не са подписали и искали!

46

Анонимен

преди 1 година

Кулашки номера са докарали глада в Украйна. Това е било антидържавна и антинародна дейност, саботаж от кулаците на съветската власт.