192

Анонимен

преди 1 година

Не казвам, че сегашните предатели и крадци трябва да бъдат убивани да не ме разбере някои погрешно, но определено трябва да си получат заслуженото. Трябва да има дълги години затвор за държавна измяна и кражба на държавни средства. Такива, като Костов и ББ трябва да завържат дните си в затвора, макар че за Костов май има давност за престъпленията му, но за ББ все още няма. ГЕРБ са мафиоти и престъпници без никакъв морал. Тази партия крадеше от обикновените българи и България без угризения.

191

Анонимен

преди 1 година

Самия Костов никой не го понася.

190

Анонимен

преди 1 година

По времето, когато са управлявали Ханове предателите и некадърниците са имали незавидна съдба. Севар - убит от боилите за провизантийска политика, Вокил - убит заедно с реда си за провизантийска политика, Телец - убит от боилите след военно поражение, Савин - детрониран от народен събор за провизантийска политика, Умор - свален с бунт, за да не провежда провизантийска политика, Паган - убит от слугите си за провизантийска политика. Не казвам, че сегашните предатели и крадци трябва да бъдат

189

НовИндиана Джоунс

преди 1 година

Фридрих Ницше заявява:"Християнството е Платонизъм за простолюдието".........Папите горяли дори гръцки книги с огън и 2023 се оказва че единственият ГРЪК на когото Папите успели да опазят цялото му творчество е Платон........РИЦАРИТЕ са вероятните културно-цивилизационни платонисти на Папите...........Истинският Платон заради НАУКИТЕ се държал като единобожник почитащ само Бог НЕПТУН вярващ че синята ВОДА е ЧУДОТВОРЕЦ и от там най-вероятно е Синият цвят на Европейските Монарси и Аристократи

188

Christians Death

преди 1 година

Константин Велики създава и най-великата цивилизационна гробищна култура на Християните...................Турчина към 1850 вероятно оревал със сълзи Европа и сие че Християнският свят си има десетки Империи а горкичкия Ислям имал само една на три континента...............Западна Европа е с ГРЪЦКИ ПАТЕНТ построен от Римски Папи и сие още преди векове..............Дори около 1400 година богаташката религия Ислям продължавала да погребва умрелите мюсюлмани в ОБЩ гроб......Обединено САМОУБИЙСТВО???

187

Анонимен

преди 1 година

Вашето крадене от държавата сега Радев трябва да го събира като Плюшкин за да го възвърне на хазната.

186

Анонимен

преди 1 година

Украйнският Червен марксистко-ленински Висшист Иван Костов изтезаваше украинци в къщата на ужасите в Копривщица...............червените май муни на БКП си имаха абсолютно същата школа по марксизъм и ленинизъм в Банкя на Бойко от БКП ама Иван Костов е висш червен СССР възпитаник а не червен селянин от Банкя

185

Анонимен

преди 1 година

Точно пък Костов , разрушителя на държавата да сочиш за аворитет, айде нема нужда.

184

Анонимен

преди 1 година

Борисов за Костов : халваджията за бозаджията ! Дяа хванеш единия ,да млатиш другия и все ще е късно ...

183

Анонимен

преди 1 година

Ех, да имаш минискус ,и да знаеш да го скъсаш ,когато му е времето !!! Артист

182

Анонимен

преди 1 година

Баце психически не е на себе си и под каквато и да е форма ще е вреден на държавата и околните му. Този човек от ден на ден става все по-зле.

181

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Румъня има евтина работна ръка а бг борда съсипа икономиката. Тия с костюмите няма да идат овчаре,

180

Анонимен

преди 1 година

Румъния по брутен вътрешен продукт (БВП) на глава от населението, изразен в стандарти на покупателната способност (ППС) изпревари Хърватия, Гърция, Латвия и Словакия. Ние преди ГЕРБ да узорпират властта бяхме пред Румъния. Сега да кажем, че им дишаме прахта на румънците би било преувеличено, но определено сме зад тях. Всичко това стана главно заради 10-те години управление на ГЕРБ. Милиардите от еврофондовете бяха усвоени (откраднати) точно по времето на управлението на герберастите.

179

стига сИ лаял,бе

преди 1 година

ТО ТВОЕТО НЕ Е И ОМРАЗА,АМИ ЧИСТА ПАТОЛОГИЯ!БЯГАЙ ДА ПОДСТРИГВАШ ЯЙЦАТА,ЧЕ ИДВА ВЕЛИКДЕН!АЙДЕ ЧЕ В ЛИДЛ СА ПУСНАЛИ БЯЛА БОЯ ЗА ЯЙЦА!БАСИ КУРТКУДЕЛА!

178

Мария

преди 1 година

Костов сега ли загря ,че Радев счупи държавата?!Няма що,късоглед политик Ана някои викат ,че бил ,,голямата " работа На времето със схемички разби СДС,отгледа ей тия бутикови,градски мошеници,за приватизацията не ми се говори.За капак избраха Радев за втори мандат и на края стоплиха,че Радев счупи държавата.Злобни негодници,лъжци,озверели за власт,без да знаят как се управлява държава.Но те не са виновни,виновни са тия които им дават властта

177

лойко папагала

преди 1 година

аз съм стар проскубан папагал.страдам от деменция. Не ме слуша глвата,сутрип повтарям едно,вечер друго-каквото кажат от Козяк.Не ми се сърдете,аз обичам лъскавите неща,но да не изпадам в подробности.

176

Анонимен

преди 1 година

ПП успяха за 1 седмица да вземат заем от 10 милярда лева, ако има как и майка си ще продадат.

175

Анонимен

преди 1 година

Да попитам, защо 80% от коментарите тука срещу Борисов и ГЕРБ са писани от едно IP?

174

мак

преди 1 година

Що не млъкне тая латерна, едно и също, от..врат. *** грандомански. Вече няма какво да се коментира постоянното х.ачене по опоненти и тази 0 идеи, как да се оправи положението. Плямпало.

173

Анонимен

преди 1 година

До МАлко ОстАНАДа, остана малко за да разбереш, че герб отново са победители. По-скоро те ще те изритат от политиката.