12

Анонимен

преди 1 година

В момента Радев е най - адекватния и най- в час политик. Дори и тези остарели мастодонти, като Костов и Борисов, не могат да му са хванат на малкото пръстче. 6

11

Анонимен

преди 1 година

Хората които обръщат внимание на пора Костов е по добре да се лекуват

10

Анонимен

преди 1 година

Пред рунде, корнелия, киро, бойкикев винаги бих избрал бойко. Бойко е държавник другите са крадци викащи дръжте крадеца. Всички видяхте, че след тях нищо хубаво не осатана а само разруха!

9

Анонимен

преди 1 година

Двама кандидат-затворници се подкрепят взаимно.

8

Гацо бацо

преди 1 година

Радев е поZopeн преZедент.

7

приятелските врагове

преди 1 година

Господи, от приятели ни избави- от враговете сами ще се справим.

6

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига са се правили на демократи тези Бостански Величества. Никъде по света няма такива несменяеми демократи, където са на власт от цели десетилетия подред и са натрупали милиарди в чекмеджетата си. Това са обикновени фашисти, които ви украйнизираха държавата и ще ви пратят за пушечно месо на Източния фронт.

5

Гьобелс

преди 1 година

Като повтаряш нещо дълго, то не става вярно, но се надяват, че хората ще повярват и ще се държат все едно е. Така ефектът според тях ще е същият. Ама не... Сега ми се навръзват нещата: 1. НАТО и ЕС като първоначална идея са нещо страхотно, но ги изкривиха (не безвъзвратно обаче) 2. Никога не са ни питали (и не само България) дали искаме там 3. Правиха от наше име "нужното" за да влезем (коридори при войните, затваряне на централи и заводи) 4. Когато някой "не слушка"-крещиш пропаганда до дупка!

4

Анонимен

преди 1 година

Нека бъдем обективни.Радев няма вина,че партиите не могат да се разберат по между си и си правят на инат.Колко пъти ви призова да се възтанови диалога?А пък народа казва на Костов,че на безценица е дал да ни копаят златото и той е истинския виновник да сме бедни.Ако България си копаеше златото щяхме да сме много богати.Или поне по-голям процент ако взимахме.

3

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЗА БОРИСОВ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ С НОМЕР 2

2

Анонимен

преди 1 година

Борисов е готов с чупка на всички, само и само да се надундри. Намерете материала на руската телевизия от 2018 година, в който му се подиграват дори и те на слагачеството на Путин.

1

BG

преди 1 година

И ти и тои чупите тъпомерите .