232

Фокусирай на бизнеса

преди 1 година

Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

231

Теодоро

преди 1 година

МНОГО СКОРО тиквун и ЖАЛКАТА МУ ПАСМИНА В ДРАНГОЛНИКА,СЛАВА ПП И ГОСПДИН РАДЕВ

230

баба мара

преди 1 година

какъв авторитет има костов сдс съсипа българия и герб е в коалиция с тяхнищо не е забравено затова не гласуваите оставете ги само на платените гласове

229

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ИМАЛА ДЕФИЦИТ 17 МЛРД, ДЪЛГОВЕ 40 МЛРД КАЗА КАРЪДАЙЪТЪ ДПС-аря И ЗАТОВА ДПС-то ТРЯБВА ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА. И ЗАЩО ЛИ ТОЛКОЗ МНОГО СЕ НАТИСКА?! АМИ ЩОТО ЩЕ СИ ВЗИМА ДИШ-ХАКЪ КАТО ПОХАПВА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА 27 МЛРД-на БАНИЦА!...

228

Ангеларий

преди 1 година

Този защо не е в затвора?

227

Затвор за ГЕРБ

преди 1 година

Като напишеш ,че ГЕРБ или Боко е за затвора , и някак си коментари ти изчезва! Не само в тази медия...

226

анонимен

преди 1 година

Всички искат да живеят по-добре ,нали ? Тогава по силата на каква логика голям % ще гласуват за ПП. Поне 1 добро нещо да бяха направили за България човек да се закачи. Тяхната работа беше като оксиморона:-" Един ням казал на един глух как един сляп видял куц да тича като Юсеин Болт ". Лошото е , че все още има наивни хора да се връзват на елементарен популизъм и объркват живота на всички.

225

ХИПОПОТАМ - ПИВОТЕКА

преди 1 година

МОМЧЕТА, ЩЕ ВИ ИЗЦЕДЯ МЪ-ДУРИТЕ

224

КИРЕ ЛЕВСКАРЯ

преди 1 година

Само Левски и БАНАНОВИ БИРИ!

223

МАЙКЪЛ С КАВАЛА

преди 1 година

Съгласен съм с колегата Джо.

222

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 1 година

Костов е виновен, а Цони е левскар!

221

Ужасс Ужасс

преди 1 година

П.римитив Борисов по т.ъп Психопат за Главен Прокурор от Гешев нямаше ли, приятели Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило и Румен Николов-Пашата !?

220

Хмм...

преди 1 година

Ех Бобсуне, ако в тая територия имаше институции, ти, Костов и още един отбор от национални предатели и продажници, трябваше ако не друго, то поне доживотно да пребивавате в централния софийски.

219

Читател

преди 1 година

Тръгвай си за Банкя,за да започне тържеството на българите.Само тези дето ги храниш те почитат,другите те мразят от дъното на душите си. Не споменавай Р.Радев пожарникарьо.Той е истинск,и честен българин.ХарчИ си милиардите и стига си тичал като кьорав кон по села и градове.

218

Свежарка

преди 1 година

Тиквун е за народен съд.До стената барабар с Костов Доган и Пеевски.

217

gergana

преди 1 година

до Бай Иван 2хайде глупости не пиши! Има все още живи хора освен теб, живели и при соца и след това и които са били свидетели на събитията. Костов е престъпник, който разпродаде държавни фирми за жълти стотинки на мафиоти и мошенници. Не Костов спаси държаата а валутния борд. В начаото Костов беше против валутния борд, но сава Богу го натиснаха и той прие въвеждането му. От там нататък нещата се стабилизираха и леко пооправиха,но НЕ защото Костов взимаше мъдри решения, а защтото решенията ги вземаше валутния борд! На Костов, както и на Борисов мястото им е в затвора, но уви в тази държава

216

оракул

преди 1 година

Като гледам на снимката, отново близки до него стои простата кърджалийска п.....а, и си задавам въпроса- няма ли поне малко достойнство в някои от приближените му?

215

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще почиват в Гърция.

214

Бай Иван 2

преди 1 година

До 237: В Бългаия битува мнението , че Костов е счупил държавата! Всъщност Костов спаси България , но малко хора могаат да го разберът.Срещу него говорят хора които не са били в активна възраст 1997 г и знаят за него само от комунистическата прпаганда.Както и сега и тогава медиите бяха купени от задкулисието и бълват лъжи в интерес на мафията ,която е ни управлява.

213

Анонимен

преди 1 година

Две години играхте е да питам наиграхте ли се или още искате президент путинист и нагли шарлатани да ви определят бъдещето, пак си помислете добре кой е основния виновник за положението сега.