269

Вашето скачане без

преди 1 година

да знаете защо скачате доведе нови чорбаджии-изедници. Днес те са червени чорбаджии обаче. Без одобрението на ДС не можеш да се вървиш напред.

268

Анонимен

преди 1 година

System::Crash(void *SystemCrash);

267

Нане Вутев

преди 1 година

Според анкета само 5% от българските работодатели имат желание да плащат цялата заплата. Защо няма желаещи да работят за останалите 95% си остава загадка.

266

вечен дкъгжник

преди 1 година

Вместо да се крият 600 000 човека от банки и конектори по 10-години да бяхте измислили нещо по въпроса --- остави ,ами после ще им давате и социана пенсия за да не измрът от глад ! Мачкате ги като ,че България е 20 милиона !!! 5-години и трябва да има давност банките да не са ещо повече -- и после 10 г да нямат право на заеми или 5 ! Въртяхте сукахте 600 000 ги няма никъде ! Същото е за здр осигуровките откъде накъде да дадеш 5-г назад като не си ползвал --вие акъл нямате !

265

Батинка

преди 1 година

89 г. Си сцепихте газът да свалите Живков и си избрахте доносниците СДС, който клепаха хората през на социализма да разпродадат държавата после си избрахте герб да прогонят 3000 000 младежи който трябваше да работят за българия и да има пенсионна система...сега го духайте под вода!!!

264

Радо

преди 1 година

За българските управленци хората нямат никаква стойност. Затова най-умните и можещите заминаха за Щатите и Германия и станаха милионери. Тези дето останаха в България станаха просяци.

263

Кико

преди 1 година

Половината от пенсиите се крадат от Пеевски и Борисов. Тоест тези двамата правят БГ пенсионерите 2 пъти по-бедни.

262

Али бегай

преди 1 година

Пари нема оти най-важния бранш в света - ресторантохотелиерите плащат пари в плик и крият данъци.

261

Анонимен

преди 1 година

Има едни защитени неработещи. Също като във Франция. Не си правете базик с населението, да не ви се случи случка.

260

Proekto pensioner

преди 1 година

Вдигайте възрастта за пенсия- искам да работя до 100г. възраст.

259

Стикс

преди 1 година

До Анонимен...наскоро публикуваха,че НОИ за миналата година е прекратил 115хил.пенсии.Толкоз.А може и да се провери.Но и ще се пенсионират и все по малко хора защото нямат точките.Броя на минимални и социални пенсии ще расте.Мизерия ще бъде спътник на евроатлантика в комбинация с духане на супата!!!

258

Анонимен

преди 1 година

Радиславчо мамин,дано имаш някое панелно копторче наследство от мама и тати,и дано те са дълги години живи и здрави,оти ти пенсия няма да видиш!

257

Анонимен

преди 1 година

Какви пенсии какви пет лева.България до 20 години ще е не повече от 3 млн. население. И при все повече неработещи или работещи без осигуровки откъде ще дойдат тези пари.Ще останат само инфлуенсъри които здравни и социални осигуровки няма да платят една стотинка.

256

Бачо Киро

преди 1 година

Луканов фалира България. Виденов фалира България. Пеевски и Борисов пак ще фалират България. И ще викат "Не бяхме ние!"

255

Анонимен

преди 1 година

Пари за пенсии нямало било и били голям разход , а 15 милиарда за компенсации за ток на олигархията има , нали !? Престъпници нагли !

254

Спас

преди 1 година

Доган, Пеевски и Борисов изгониха народа в Германия чрез мизерни заплати. Хайде сега да видим как ще ги върнат? С още крадене?

253

така беше

преди 1 година

До Радослав..:Всичко беше лъжа и измама.Всички се скатаваха.Викаха до пресипване:БКП.Вечна дружба,КПСС..БКП.Така беше нали?Голямото лежане и спане.Чудно е дори,че този прокълнат строй издържа толкова.Но пък сам се срути.

252

Анонимен

преди 1 година

Милите.Много пенсионери имали да хранят.А като те произвеждаха пари за без пари не ревахте.Представете си ако им даваха и достойни пенсии.Те тука 10 пенсионера взимат като за един в Европа.Проверете си пак математиката моля.

251

знае го всяко хлапе

преди 1 година

До кога ще давате трибуна на регистратори на събития , като този , дето пак откриват топлата вода ?! Това не е новина ! Новина ще е , ако някоя калинка като тоя , се напъне да даде решение на даден проблем , та поне малко от малко да заслужи грешните кинти ,дето папка .

250

До само да кажа

преди 1 година

Е как да има като такива като теб обират всичко що могат... Ей не ви стигна все влачите и крадете... На ония свят пари нема Гусине.