369

ьаьаьа

преди 1 година

Аз ще бачкам докато съм жив ама няма да ви дам мойте пари. Ще ги изтегла веднага, когато мога и ще ги дам на куpвите. Защото, като бях млад не успях да си ги позволя заради крaдливи педерacи, като вас

368

ьаьаьаьа

преди 1 година

ГЕРБ БСп БКП дпс сдс ...... .. и всичките лaйнaри за виновни за това. Нямя от кой да се краде. младите роби ги няма вече

367

ьаьааь

преди 1 година

Късно. Само слепец и глупaк или пъен некaдърник може да се оплаква за това, което ще стане или вече става.

366

Нерационална,

преди 1 година

допотопна организация и планиране на човешки ресурси. Това се случва в България. 30 процента от времето на половината българи отива за попълване на формуляри и писане на доклади, които никой не чете, вместо да се създава нещо ценно. Дори там, където процесите са напълно компютъризирани. Това унищожава икономиката, стандартът ни е от най ниските в Европа. Младите хора са отвратени и заминават в чужбина.

365

Пепо

преди 1 година

До Фори...Половината от работещите са освободени от осигуровки.Ами няма да прокопсаме.Няма откъде да влязат пари освен от данъци и заеми.

364

Анонимен

преди 1 година

Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

363

Анонимен

преди 1 година

До Георги:-Да,но и тези които не са внасяли и те са на софрата.Няма ли лични партиди ще е така.Парите в общия казан, и после на всеки с черпака по равно.Същото е и със здравната каса.Личните партиди са изход и стъпка към коректност.

362

Анонимен

преди 1 година

До Демокритос:Да,да!Намерил една ябълка,измил я,лъснал я и продал на другата улица.После купил две...и така.Приказката е хубава за мечтатели.Няма Джек Лондон да я опише.Аристотел Онасис стъпва на Аржентинския бряг само с 25цента в джоба.Така,че стават и чудеса.

361

Джипсито

преди 1 година

До Анонимен:Нидерландия разчита на 25хил.администрация,при същия брой население и при много,много развита икономика.Имат две от най големите пристанища в света,стотици канали,шлюзове,подвижни мостове.Как го управляват?От кого?Просто е чудно такава икономика как се справят без репресивен апарат като администрация.Затова няма скоро да прокопсаме.

360

Мче

преди 1 година

Кой да работи при тез заплати за изявяващи се като робовладелци.

359

ташунко

преди 1 година

Няма успяла колониална държава. ФАКТ.

358

проверете

преди 1 година

А съдебната система даже не си внася осигуровки,а държавата им ги плаща....

357

IQ 3.14

преди 1 година

До Неразбрал тва е втори път в който орионци са на власт и държавата банкрутира. предния път беше по време на чеченската война. чиста случайност.

356

Неразбрал

преди 1 година

"100 излизащи постъпват едва 64" А парите, дето тези 100 души ви ги внасяха 40 години, къде викате отидоха? Или просто ги изкрадохте и сега се надявате тия 64 да внесат нещо, дето пак да изкрадете?

355

Кармен Златарева

преди 1 година

Самите коментари за "пенсионата система" (ега ти системата) пораждат меко казано недоумение....Грабителска пенсиона система обръщаща много хора на крайно нуждаещи се....

354

Анонимен

преди 1 година

Робовладелската държава обира пенсионния фонд за заплати на 1 милион държавни служители. Преди 100 г. служителите са били 50 хил. Населението същия брой.

353

Анонимен

преди 1 година

предизборно всяване на паника

352

Кортес

преди 1 година

-Как успяхте да завладеете цял континент с няколко кораба?-Много лесно -ние им вземахме златото и ресурсите и им давахме в замяна работа...

351

Демокритос

преди 1 година

Имах беден приятел съученик нямаше дори чорапи на краката,ходили сме в тях нямаха ток даже ,продадоха полусъборента си къща за 2000$ тогава и с парите отидоха в Белгия .Сега има 25 тира и 8 имота.Добре ,че замина ,но и жалко за останалите -80% от приятели и роднини са вън виждаме ги веднъж в годината ,а в последно време вече не идват тук било много скъпо и още като стъпели постоянно някой ги дере за пари .Ходят си по разни острови на почивка вече ...

350

Момчето

преди 1 година

Аз доколкото разбирам че няма нужда от работна ръка, защото ако имаше нужда, хората щяха да си стоят тук.Имиграция нямаше да има!