289

Идеалист

преди 1 година

Няма опасност до 2030 г. ще има излишък от работна ръка. ИИ ще поеме много задължения, които сега се извършват от секретарки, чиновници, подслушвачи и т.н. Нали стратегическата цел е за намаляване на населението. Вече има програми за компостиране на умрелите и утилизиране след пенсионна възраст. Това са идеите от напредналия, прогресивен Запад и Далечния Изток. Споко, остана 1 седмица от безсмислените избори!Яжте си щурците, имат успокояващо действие!

288

Анонимен

преди 1 година

Работещи има, работодатели няма.

287

Моше

преди 1 година

То и ги НЯМА пенсионните осигуровки на толкова много работещи плащани с години и изгубени в мътните времена на прехода към Димукрация .....

286

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, че населението застарява, но това се знае от края на 1990 година, когато българките спряха да раждат деца, а много хора започнаха да бягат в чужбина от мизерията, която демократите причиниха в България. За тези над 32 години управляващите в България демократи нищо не направиха да,спрат демографската катастрофа, заети да крадат колкото се може повече.

285

Мето

преди 1 година

Има работещи 2 милиона, обаче са в чужбина

284

Анонимен

преди 1 година

Искахте промяна, имате промяна и може да се надявате на пенсии ако доживеете въобще до пенсия.

283

Анонимен

преди 1 година

Няма пенсионна система която да издържи на такова рязко вдигане на цени с 50-100%, а това продължава и още нагоре въпрос е на елементарна математика.

282

Тарапанова

преди 1 година

Няма работещи, защото всеки иска де е работодател (и да получава пари по евро програми), не за друго.

281

Това направи

преди 1 година

ЕС.Не Путин!Доста деца и родители станаха чужденци във запада и всичко заради високите заплати.

280

Анонимен

преди 1 година

Когато почнате да вземете на работа висшистите ще има работещи!

279

байчо

преди 1 година

Работещи има, но колко от тях са в сивия сектор?

278

Ерген без деца

преди 1 година

В африка хора има

277

Анонимен

преди 1 година

А ти освен тролииш,какво можеш?

276

Дончо

преди 1 година

Разликата между Борисов и Бай Тошо е че Бай Тошо имаше морал и не беше алчен.

275

Янко

преди 1 година

Китай и Русия ще фалират първи защото се бъзикат със САЩ. Китайските пенсии ще са 5 долара на месец, а руските ще са 4.50 долара на месец. И ако ги получат ще целуват ръка.

274

Анонимен

преди 1 година

"89 г. Си сцепихте газът да свалите Живков и си избрахте доносниците СДС, който клепаха хората през на социализма да разпродадат държавата после си избрахте герб да прогонят 3000 000 младежи който трябваше да работят за българия" - то Живков или ГЕРБ, за нормалните хора това е горе-долу едно и също.

273

Индианци бол

преди 1 година

Те могат и без пенсии ! Има една подробност -- могат и без депутати !

272

Анонимен

преди 1 година

Работещи има, но не са внуци на партизани.

271

Пепа Кекса

преди 1 година

Добрата новина е че всички пенсионни системи в света са фалирали. Понеже роботите ще работят скоро аз казвам да се дават и пенсии на младите защото качествени работни места просто няма. Ако почнете да си търсите работа ще се погнусите от българския "трудов пазар". Той е основно пазар за роби.

270

Анонимен

преди 1 година

Българската пенсионна система е най-безчовечната в света от 25 години насам ! Във Франция ЧАК сега вдигат възрастта от 62 на 64 г. и там ще срутят държавата от протести, а тук преди 25 години нито вопъл, нито стон, когато вдигнаха възрастта с мноооого повече от 2 години ! Тук даже жените се пенсионират на повече от 64 г. ! Геноцид, и то заслужен, след като мълчим !